T. Danny: “Ameddig ők is lojálisak…”

A Kincsem Parkban 2022 júniusában megrendezésre került Holi Peace fesztiválon kaptuk el egy rövid beszélgetésre Telegdy Dánielt, vagyis T.Danny-t a Backstage-ben, ahol beszélgettünk sokadjára egy f@szát és királyat.

Elmesélte nekünk az átélt élményeit, és hogy milyen impulzusok érték az elmúlt időszakban. Szóba kerültek a nyári koncerttervek, valamint hogy sikeresen lép fel a T. Danny live formációval.

Ezen kívül még pár érdekes dolgot érintettünk, de mindent azért nem árulunk el. Danival barátként beszélgettünk, ahogy szoktunk.

T. Danny Backstage villáminterjú

Továbbá megjelent a legújabb T. Danny sláger is, YOGA címmel. Manuel közreműködik a dalban, a zenét pedig LehoLegacy készitette. A látványos klipért pedig a FINAL. Productions stábja felelős.


Minden tudnivaló a T. Danny-ről


T. Danny interjú

T. Danny interjú – Sikerek, Nevemet, Kállay Saunders, Olimpikonok

T. Danny interjú – Magyar Rap, Utoljára Sírtam Érted, Essemm


T. Danny élete és karrierje

T. Danny

T. Danny, vagyis Telegdy Dániel Márton énekes, rapper, dalszerző. 1998. október 25-én született Budapesten. T. Danny a zenei karriert megelőzően összesen 8 évig versenyszerűen úszott, ezt egy év vízilabda követte, majd 7 év kosárlabda, és a sport ma is fontos szerepet játszik az életében.

Két fiútestvére van, ő a középső, és világéletében zenéléssel szeretett volna foglalkozni. 2018-ban óriásit szólt Csak Te című szerelmes témájú dala, a lendület pedig nem tört meg, hiszen például az Utoljára sírtam érted című slágere is többmilliós lejátszást ért el, mellyel pillanatok alatt hódította meg a nézőket, azon belül is túlnyomó többségben a lányokat, mellyel vált a fiatal korosztály egyik kedvencévé.

Sikere töretlen, egyre nagyobb és nagyobb slágerek fűződnek a nevéhez és még mindig nagyon fiatal. A jövőre nézve egyre nagyobb és nagyobb dobásokkal készül T. Danny.


T. Danny videók és klipek

T. Danny – Utálnak (Official Music Video)

T. Danny – UH (feat. GWM)

T. Danny – Megmondtam (Official Music Video)

KKevin – Töltök még (Official Music Video)

T. Danny – Én és Én (Official Music video)

T. Danny – Utoljára Sírtam Érted (Official Music Video)


T. Danny diszkográfia

  • T. Danny – Senki (2018)
  • T. Danny – Szívtelen (2020)

Korábbi T. Danny hírek

2021.01. M-Squad feat. T. Danny

A fénysebességgel haladó T.Danny volt a vendégszereplője a Bloose Broavaz rapkiadóhoz kötődő Rizkay & Tibbah párosnak győri hiphop főhadiszállásán. A Beatmaking 32. projektben együtt alkottak meg egy hatalmas dalt, ami rövid időn belül egészen magas nézettségi mutatót produkált.

Sokan aggodalmukat fejezik ki, hogy a Beatmaking projekt „nem igazi hiphop és nem ez a rap” stb. De meg kell védenünk mind a Rizkay & Tibbah párost mind pedig T. Dannyt, aki meg kell mondani hogy nagyon kemény rappet rakott ebben a dalban.

A hiphop és a rap műfaj, mint minden más az életben folyamosan változik, így aki szerint ez nem tartozik a hiphop kategóriába, az nem tekint ki a külföldi trendekre, és nem követi a műfaj alakulását szerte a világban. Az persze mindenkinek szíve joga hogy mit szeret és mit nem, de ez egy új vonalas, friss hangzású magyar hiphop zene.

Kövessétek és kommenteljetek.

Rizkay, Tibbah – Beatmaking 32. (közr. T. Danny)


2020.06. – T. Danny X G.w.M – UH – új video

T. Danny és G.w.M új közöse az UH kellemesen ötvözi a zsivány szövegeket a flexelős szöveggel.

Mindenképpen egy szokatlan párosítás T.Danny és G.w.M közös dala, hiszen azért hangzásban és stílusban eddig eltérőbbnek gondoltak rájuk a hallgatók.

Mégis ez a közös dal és a hozzá pörgetett videó végignézve eléri a hatást.

A dallam fülbemászó, a klip látványos és nem hiányzik belőle a jó kis kosárlabda ami sok rap zenét hallgató srác között nagyon divatos és népszerű.

T. Danny Szívtelen című albumának egyfajta beharangozója és promotálása.

Hallgassátok meg a videók és klippek között.

Dobjatok alá egy kommentet!


T.Danny dalszövegek

T.Danny – Faszagyerek dalszöveg

T.Danny – Szívtelen dalszöveg

T.Danny – Utálnak dalszöveg

T. Danny – Ha nem alszol dalszöveg

T.Danny – Ellenségek dalszöveg

T.Danny – Január dalszöveg

T.Danny – 4 napja dalszöveg

T.Danny – Démon dalszöveg

T.Danny – Néha dalszöveg

T.Danny – Lassítani kéne dalszöveg