Rick Ross és Future új dala

Rick Ross

Rick Ross és Future új közös dala a Green Gucci Suit június végén látott napvilágot, és hozta amegszokott Rick Ross-os hangzás és támavilágot. Rick Ross és Future mind a ketten kultikus figurái az amerikai és nemzetközi rap világának. Rick Ross számos nagy slágert készített az évek során, mint a “Push it to the Limit”, vagy a “Everyday i’m hustlin”. A dal hallgatható, de senki se várjon tőle nagy világmegváltó szellemi magaslati gondolatokat vagy egyáb ehhez hasonlót sem. Egy korrekt hallgatható kis dal lett, amit ajánlunk nektek. Future érdekes színfoltot ad a dalnak. A refrén szerintünk nagyon dinamikus, sé fülbemászó lett, az a dal csúcspontja. Korrekt kis nóta lett Ricky Rozay. Itt tudjátok megnézni ezt az újdonságot.

 

Rick Ross ft. Future- Green Gucci Suit

Minden tudnivaló a Rick Ross-ról


Korábbi Rick Ross hírek

2014.12. Rick Ross – Teflon Don lemezajánló

Rick Ross nevével, aki az online napi sajtót követi garantálom nap, mint nap találkozhat, köszönhetően ezt Diddy-nek is. Szóval Sean Combs vette kezébe a sorsát és sokan (például 50 Cent) hangot adtak az irányú félelmeiknek, hogy Sean Combs úr ismét egy új B.I.G.-t (RIP) akar faragni a miami rapperből.

Nem így történt, nem lett is senkiből semmilyen B.I.G. utánzat, Ross megmaradt az az ember, akit a médiából ismerhetünk, nyílt és humoros a maga módján. Azt gondolom, tisztázni kell az elején valamit, az albumot sok old-school és régi hangzást kedvelő nem teszi ki a polcára, de nem elismerni, amit a 34 éves rapper nyújt, nos balgaság lenne. Az album igen színes képet tár elénk, elég ha csak a közreműködőket vesszük sorra: Drake, Styles P, Jay-Z, John Legend, Jadakiss, T.I., Diddy, Trey Songz és még sorolhatnám. Kapunk utcai ütemeket a „B.M.F.”-ben Styles P-vel az oldalán, majd megkapjuk a klasszikus Diddy nótát is „No.1” címmel. J.U.S.T.I.C.E. League is olyan alapot rakott Ross Úr alá, amelyet már most a rádiók többsége játszik a tengerentúlon.

A „Free Manson”-ban elgondolkodtató sorokat foglaltak rímekbe a szakma egyik jelenlegi moguljával, Jay-Z-vel, összefoglalják két különböző aspektusból miért nem szabad eladni a lelkét senkinek sem a vagyonért. Kanye West olyan egyedi és futurisztikus alapot rakott Miami ásza alá, hogy nehéz megfogalmazni milyen is pontosan, de egy biztos, Ross teljes egészében uralja a nótát és mindenkit bulizni hív ebben a könnyed és partizós számban.

Mc Hammer is feltűnik az albumon, de kissé másképp, mint azt sokan gondolnánk, ugyanis csak a neve szerepel, mivel ez az egyik szám címe. Itt Gucci Mane mutatja be a kocsi márkákat nekünk és, hogy mennyi gyémánt van az ujjain. Igazi déli magamutogatós zene lett végülis, de a jobb fajtából. És ha már kocsik, akkor itt a következő szám „Aston Martin” címmel, itt feltűnik az a Drake akit sokan szeretnek, de talán többen nem. Kétség nem fér hozzá a srác amióta a rap iparban megvetette (Birdman segédletével) a lábát mindent felforgatott, lányok milliói imádják és ezután a közös szám után Ross-al még többen fogják. Tele érzelmekkel és mindez igényes köntösben. Nagyon megvan minden kiállás helye és semmi sem történik véletlen, erre Chrisette Michele gyémánt hangja is garancia. Mester munka, csakúgy, mint az album egésze.


Rick Ross élete és karrierje

Van amikor érzed hogy jön a vonat, amikor ráteszed a kezed a sínre. A levegoben van, és mindenki csak egy dologrólbeszél. Csak türelmesen kell rá várni: Van amikor egy muvész hirtelen elotunik mint egy természeti katasztrófa, és azegyetlen lehetoséged ami van, az hogy rákapsz a hullámra vagy kikerülöd azt. Def Jam-et Joung Jeezy mellett visszahozta egy Rapper, aki 12 év készülodés után hirtelen sztár lett nem más mint: Rick Ross!

2006 nyarán szinte lehetetlen volt Amerikában egy klubba ugy belépni, egy autóból úgy kiszàllni vagy a blockba sétálni, anélkül hogy Rick Ross elso maxijàt hallhassuk. Hustlin’ az év utcahimnusza lett, Ross elmeséli egyetlen egy számban mindazt amit látni vagy tudni kell. Olyan keyboardal ami a scarface film végén is lehetne, Ross bemutatja saját magát mint Maffiafonököt, mint törekvo Gangstert aki pénzt igyekszik csinálni: mint egy “Hustler”!
Az elso szóló albumàn, “Port of Miami”, egybol belemerül az albumát hallgató egy élo és ismeretlen világba. Ross, aki Slip-N-Slide Crew tag is egyben (Trick Daddy, Trina), Miami származású, ami Houston meg Atlanta után egy újabb HipHop mozgalmat mutat be. De a Miami-t amit Ross bemutat más mint ami található a képeslapokon: Itt drog lesz eladva és holttesteket találva a Night clubbok melett. Ez a tragédia luxusa egy ambivalencia, egyben az amerikai álom, de ugyanakkor rémálom is.
“Szerintem ez az album olyan értéku mint Reasonable Doubt (Jay-Z) vagy Ready to Die”, mondja Ross. “Egy klasszikus lett. Ezért készült hogy mindenki gondolja át még egyszer ki is uralja a hiphop scénát.”
Nehéz mondatnak tunik, de Ross jól végezte a “munkáját”. KRS-One egyszer azt mondta: “Sok embernek ismeros Rick Ross, de még sem ismerik”. Ross szinte az egész életében arra várt hogy ki tudja adni ezt az albumot. Miamit képviseli de mégis újfajta zenével mint a régebbi Beatek és kemény basszusok.
“Miamit képviselem, a 305-öt. De a zenémben mindent megtalálsz amit keresel, UGK-töl kezdve Jay-z-ig. Ez igazi utcai rap nem csak Miamire vonatkozólag”.
Manapság olyan erosnek kell lennie az embernek mint a kultúra amit képviselsz. Ez több mint zene, több mint Mixtape, több mint egy divat. Egy igazi mozgalomnak kell lennie neked is és a zenédnek is. Rick Ross egy igazi lázadó, egy Hustler, egybesorolva Ice Cube-al meg Jay-Z-vel. Egy kivétel aki megmutatja az igazi amerkai paradicsomot. Azoknak ad hangot, akiknek nincs….vagy úszol te is a hullámmal vagy kikerülöd azt.
Hozzá kell fuzni, Rick Ross tudja mirol beszél. Nem véletlenül az FBI-nál is van akta róla, a csapata a “Carol City Movement” egy drogkartell volt Miamiben. Pablo Escobar unokaöcsse rendszeressen meghívja Ross-t vacsorázni, közös érdekeik vannak. Hasonlóan Joung Jeezyhez, Ross jól ismerte, vagy ismeri a Kokain értékét és kezelését. Sokkal korábban még mielott Rapper lett volna, Rick Ross-nak már megvolt mindene amit pénzben ki lehet fejezni.
Egy olyan tehetséges rappernél, mint Rick Ross, joggal fogadhatnánk el, hogy hátradoljön és kicsit pihenjen azok után, amit már letett az asztalra. Azonban nála más a helyzet, saját véleménye szerint 2007 az O éve lesz, mivel elkészül régóta várt albumával, a “Trilla”-val, melyet a Def Jam/Slip N Slide ad ki, menedzsmentje, az E-Class Management segítségével. Rick sokak számára hirtelen sikeressé vált rappernek tunhet, azonban ez az úriember már 12 éve a pályán van és a kemény munka, valamint az elhivatottság meg is hozta a gyümölcsét. Mr. Ross saját sikerének titkának elsosorban Istent és az eltökéltségét tartja: éveken keresztül saját maga terjesztette a mixtape-jeit, miközben más hip-hop eloadók dalszövegeit is írta.
“Amikor sikerült végre kitörnöm a mixtape-es életembol az emberek nem igazán akarták elhinni, hogy ilyet is tudok…”Ez lenne o?….neeeeeeeem, o nem lehet ilyen jó”-mondták. Pedig DE, én voltam, ugyanaz a srác akit és akirol évek óta hallottak…”-mondta a szupersztár.
Az igazság természetesen az, hogy Rick Ross megérkezett és itt is marad fent a topon.
“Egész Miami ég és mi nem állunk meg amíg a csúcsra nem jutunk, megszámlálhatatlanul sok órát töltöttünk stúdióban és promócióval egyaránt. 2007 a Trilla éve”- mondta Alex “Gucci Pucci” Bethune, a Poe Boy Entertainment vezetoje.
A Trilla névre hallgató klasszikus várhatóan klubbok százait és listák tucatjait döngeti majd – remélik a készítok. A korong nyár elejére várható.


Rick Ross interjú

Sajnos nincsen mostanni Rick Ross interjúnk de íme található egy korábbi interjú:


Rick Ross videók és klippek

Klip – Cím (2018)


Rick Ross diszkográfia

    • 2008: Elöadó – cím
    • 2014: Elöadó – cím