Siska Finuccsi a közreműködő Stephco Férfiak világa című új dalában

Siska Finuccsi

Siska Finuccsi a közreműködő abban a vadonatúj számban amit Stephco-val közösen készített és jelentett meg, úgyhogy még ropogósan friss a motyó.

A Stephco és Siska Finuccsi dal „Férfiak világa” címet kapta az alkotópárostól, és igen mély témát étintenek benne.

A tartalmat kicsit jobban körüljárva, az MC-k saját lencséjén keresztül bemutatva történik, melynek lényege hogy a nők nagyon fontosak az ő, illetve a mi életünkben is, hiszen szerető anyák, társak, szerelmek, partnerek.
Nélkülük mi legtöbben férfiak valahogy félembernek éreznénk magunkat.

Ugyanakkor a dalban szó esik arról a már-már örök igazságról is, hogy bizony azért előfordulnak cívódások, néha azért akadnak nézeteltérések is, de hát ettől, és így szép ez az egész, hogy elfogadjuk egymást a hibákkal együtt.

A zenei alapért Smithmusix illetve társproducerként maga Stephco volt a felelős.

Jó kis dal lett csekkoljátok füleljétek!

Stephco – Férfiak világa k.m. Siska Finuccsi (Official Music Video)

Korábbi Siska Finuccsi hírekHirdetés

2019.02. – Siska Finuccsi – SF Projekt

Siska FinuccsiSiska Finuccsi egy hosszabb kihagyást követően most tért vissza újra a magyar hiphop porondjára.

Legutolsó videoklipje Randewu címen jelent meg Vörös Janka közreműködésével, de ennek is nagyjából egy éve már.

A mostani trió amivel ismét szeretné bevenni az ug zenei köztudatot a magyar rap veteránja, már önmagában is, és külön-külön is erős szintet képviselnek a hazai hiphop világában. Az új dal az SF Projekt része, és akikkel mindezt a dalt közösen jegyzik nem másoik mint Tkyd és Mikee Mykanic.

Siska új kicsit rosszfiúsabb kinézete egészen rocksztárossá teszi az MC-t. Az egészen biztos hogy az új dizájn egyedi külsőt kölcsönöz számára, amit a most induló turnéján is láthattok majd.

Az új motyó biztosan el fogja nyerni a Siska Finuccsi rajongók tetszését, idővel akár egy igazi undergound buli himnusszá nőheti ki magát. Az is lehet hogy alapozások alkalmával sok hazai hangszóróból fog szólni még ez a dal.
A dal zenei alapját a győri rapzsiványok a Tibbah & Rizkay duó vagyis az M-Squad követte el.

A keveréshez pedig King BJ pattintotta oda a névjegyét. Az egész produkció pedig a több mint 20 éves Bloose Broavaz kiadó zászlaja alatt jelent meg és terjed mint a futótűz.

Csekkolni ér!

Siska Finuccsi – SF Projekt (közr. Tkyd, Mikee Mykanic)