Bloose Broavaz – 20 éves jubileum

Bloose Broavaz

A Bloose Broavaz elkezdett dolgozni az új bandalemezén, amelynek apropója az hogy a BB fennállásának 20 éves évforduláját ünnepli a 2018-as évben. Ezt szeretnék méltó módon megünnepelni egy új nagylemezzel, amit természetesen mi is nagy érdeklődéssel és örömmel várunk. Most egy 2013-as befejezetlen videót dobtak ki a publikum számára, amelyen rengeteg jó MC található,ahogy fenik a rímeket és csapatják soraik, olyanok mint például: Tibbah, Rizkay, DSP: Dipa, Boom, DJ Gerisson, TM, Siska, Phat, Tkyd, Deego, Bigmek, természetesen a teljesség igénye nélkül, de valóban egy igazi rap csemege lett a dal.
Szerintem is nagyon pöpec lett a cumó!

Itt tudtok rálesni!

Bloose Broavaz – Banda Bloose (Bootleg Video 2013)

Bloose Broavaz csatornájáról a hivatalos kommunikáció: “Elkezdtünk dolgozni az új Bloose Broavaz bandalemezen! Még idén szeretnénk megjelenni, hogy teljes legyen a 20 éves örömünnep! Hamarosan több infót is dobunk a munkálatokról! Hogy gyorsabban teljen az idő a lemez elkészültéig, folyamatosan megosztunk veletek eddig soha nem látott, a fiókban lapult videókat, felvételeket, koncerteket az elmúlt 20 évből!
Elsőnek egy 2013-ban forgatott, de idő hiányában befejezetlen klipet. A BB15 lemezről a Banda Bloose című tracknek készült volna anno egy klip, de nem volt elegendő időnk a felvételre és leálltunk. Bootleg, befejezetlen anyagról van szó, így értendő a klip minőség is!”