Capital Bra és Samra – a véget érő Bromance

Capital Bra

Korábbi Capital Bra hírek

2021.02. – Capital Bra és Samra – a véget érő Bromance

Capital Bra és Samra a mostani Deutsch rap legkiemelkedőbb és legközkedveltebb előadói között foglalnak helyet. Több tíz milliós megtekintések, közös illetve szóló albumok, díjak, első helyezések, saját ruházati márkák, saját élelmiszermárka és még hosszan lehetne sorolni hogy tulajdonképpen mit tettek le arra a bizonyos asztalra. A páros állandó főszereplőjévé vált a Single illetve az album Chartok élén, de külön külön is szólóban nem csak együtt vagy más featekkel.

Nem olyan rég, Capital Bra saját Instagram oldalán egy szívszorító, és elgondolkodtató kijelentést posztolt a nyilvánosság és a hallgatói számára. Egy IGTv-s videóban egy dallal, alatta pedig egy monológgal kívánt minden jót a már csak kollégaként kezelt Samranak. A kommentszekció szabály szerint felrobbant, rengetegen találgatásba kezdtek.

Capital Bra mindenkit megnyugtatott hogy szimplán csak az útjaik válnak ketté, semmi ellenségeskedés nincs köztük a legjobb barátjával. Aki aktívan követi a két előadót az tudja, hogy hellyel közzel szinte mindent együtt csináltak: Közös stúdiózás, közös programok, közös nyaralás, közös barátok stb.

Látszólag minden rendben ment köztük a magánéletben is, illetve a zenei életben. Derült égből villámcsapásként érte ez a szakmát.

Érezhető volt egy időben, talán tavaly nyár vége körül hogy kicsit eltávolodtak egymástól. Capi a saját szóló albumát fejezte be (CB7) addig Samra közreműködéseket részesítette előnyben így készült el közös dala például : Lune-nal, Bozza-val, Kalazh-hal, Vega-val, Play69-al, Du Maróc-al.

Vajon mi történt valójában?

A rajongók különböző konspirációs elméletek alapján próbálnak a helyzettel megbarátkozni, legtöbben disst éreznek a dologban (valljuk be őszintén semmi értelme nem lenne két egymástól független sikeres előadónak ez plusz hogy legjobb barátok is voltak). Sokan Samra drogfüggőségére hegyezik ki a viszony megváltozását. Ha ezt vennénk alapul pár dalszöveg teljesen új értelmet kapna a Tilidin-től kezdve egészen a nemrég megjelent Miskin című dalig

Capital Bra & Samra

Mi lesz a Berlin Lebt turnéval?

A tavaly tavasztól kezdődő Berlin Lebt közös turnét a koronavírus miatt el kellett halasztania a duónak. Kérdés az ezek után hogy megtartják e a közös fellépés sorozatot vagy sem, mivel még Samra a Bra Records tagja így nagy valószínűséggel kollégák tudnak maradni és közösen dolgozni.

Egy dolgot tud minden Capital Bra és Samra hallgató, rajongó, tenni: Várni mit hoz a jövő!

Samra, Capital Bra posztjára és kijelentésére még nem adott választ! Érdekes lesz mindenképpen ennek a történetnek a folytatása!

CAPITAL BRA & SAMRA – TILIDIN PROD. BY BEATZARRE & DJORKAEFF

Szerző: Maros Dominik Ace


2018.09. – Capital Bra x Gzuz x Bonez MC x King Khalil – Mit den Falschen

Capital BraCapital Bra körül 2018-ban forró volt a levegő. Állandóan vele voltak tele a hiphop-al foglalkozó sajtó orgánumok.

Mi is beszámoltunk nektek a körülötte zajló ügyekről a Team Kuku kiadóval való szakításáról, illetve a Bushido istállóhoz való átigazolásához.

Azóta alig telt el egy kis idő, máris kiderült hogy Bushidoval sem passzol valahogy össze és már ott is hagyta a kiadót.

De most nem ennek kapcsán került újra az oldalunk hasábjaira, hanem az új remix dala miatt a “Mit den Falschen” néven frissen napvilágot látott motyójáról. Amit erről tudni kell, az hogy igazi sztárkavalkád vonul fel benne és teszi tiszteletét a dalban.

Gondolok itt olyan arcokra és rapperekre mint például a Raf Camora-val együtt számtalan mega slágert készítő Gzuz és Bonez MC-re, a Magyarországon is ismertté vált 187 Strassenbande tagjaira, vagy King Khalil nevére aki a berlini hiphop élet egyik jelentős figurája stabil m*ffia háttérrel.

Persze azt senki sem állította, hogy Capital Bra egy angol lányiskolában nevelkedett és nem pedig a berlini flasztert koptatta egészen 7 éves korától kezdve, de azért ez a négyes, még német viszonylatban is egy erős kombó lett.

Hogy milyen lett? Nézd meg és döntsd el saját magad hogy adja e vagy sem.

Capital Bra ft. Gzuz, Bonez MC & King Khalil – MIT DEN FALSCHEN (Remix Reupload)

2018.11. – Luciano ft. Capital Bra – GUAP GANG

Capital BraCapital Bra nevét szinte mindenki ismeri aki az elmúlt időben követi a német hiphop világát és a német hiphop alakulását.

Luciano nevét is elég széles tömegek ismerik, és bár Capital Bra Team Kuku-val történő szakításával volt tele a sajtó, azért mára már mindenképpen elmondható az, hogy viszonylagosan megnyugodtak a kedélyek az ukrán gyökerekkel bíró rapsztár Capital Bra körül.

Sokan azzal vádoltál meg, hogy csak azért írt alá a Bushido istállóhoz, mert anyagilag sokkal jobban járt vele, vannak akik személyes okokkal is magyarázzák a váltást.

Az én véleményem valahol a két dolog együttes állásának volt az ok-okozati összefüggése.

De koncentráljunk a zenére, az új Guap Guap remix egy hatalmas dal lett, és a hozzá készített videó is komoly lett, tele jó effektekkel és jó beállításokkal megfűszerezve.

Luciano ft. Capital Bra – GUAP GANG