Capital Bra x Gzuz x Bonez MC x King Khalil – Mit den Falschen

Capital Bra

Capital Bra körül 2018-ban forró volt a levegő. Állandóan vele voltak tele a hiphop-al foglalkozó sajtó orgánumok.

Mi is beszámoltunk nektek a körülötte zajló ügyekről a Team Kuku kiadóval való szakításáról, illetve a Bushido istállóhoz való átigazolásához.

Azóta alig telt el egy kis idő, máris kiderült hogy Bushidoval sem passzol valahogy össze és már ott is hagyta a kiadót.

De most nem ennek kapcsán került újra az oldalunk hasábjaira, hanem az új remix dala miatt a “Mit den Falschen” néven frissen napvilágot látott motyójáról. Amit erről tudni kell, az hogy igazi sztárkavalkád vonul fel benne és teszi tiszteletét a dalban.

Gondolok itt olyan arcokra és rapperekre mint például a Raf Camora-val együtt számtalan mega slágert készítő Gzuz és Bonez MC-re, a Magyarországon is ismertté vált 187 Strassenbande tagjaira, vagy King Khalil nevére aki a berlini hiphop élet egyik jelentős figurája stabil m*ffia háttérrel.

Persze azt senki sem állította, hogy Capital Bra egy angol lányiskolában nevelkedett és nem pedig a berlini flasztert koptatta egészen 7 éves korától kezdve, de azért ez a négyes, még német viszonylatban is egy erős kombó lett.

Hogy milyen lett? Nézd meg és döntsd el saját magad hogy adja e vagy sem.

Capital Bra ft. Gzuz, Bonez MC & King Khalil – MIT DEN FALSCHEN (Remix Reupload)


Korábbi Capital Bra hírek

2018.11. – Luciano ft. Capital Bra – GUAP GANG

Capital BraCapital Bra nevét szinte mindenki ismeri aki az elmúlt időben követi a német hiphop világát és a német hiphop alakulását.

Luciano nevét is elég széles tömegek ismerik, és bár Capital Bra Team Kuku-val történő szakításával volt tele a sajtó, azért mára már mindenképpen elmondható az, hogy viszonylagosan megnyugodtak a kedélyek az ukrán gyökerekkel bíró rapsztár Capital Bra körül.

Sokan azzal vádoltál meg, hogy csak azért írt alá a Bushido istállóhoz, mert anyagilag sokkal jobban járt vele, vannak akik személyes okokkal is magyarázzák a váltást.

Az én véleményem valahol a két dolog együttes állásának volt az ok-okozati összefüggése.

De koncentráljunk a zenére, az új Guap Guap remix egy hatalmas dal lett, és a hozzá készített videó is komoly lett, tele jó effektekkel és jó beállításokkal megfűszerezve.

Luciano ft. Capital Bra – GUAP GANG