Children of Distance x Knoll Gabi – Túl sokszor

Children of Distance

A decemberi „Legszebb csalódásom” után máris érkezett a vadpnatúj Children of Distance videoklip, amelyben Knoll Gabi varázslatos hangjával bűvöli el a hallgatókat a refrén során.

Horus x Marcus formáció egyik oszlopos tagja Horus ugyanis Children of Distance csapattal is sikereket ért el.

A dal alapja kicsit poposabb hangzású, de egy abszolút jól emészhető könnyed kis dal lett, ami biztosan nagyon sok lejátszóban fog majd pörögni az elkövetkezendő időszak során.

A téma a szakítás, és az elengedés és szerelem utáni kérdéskör, hogy a szerelem tüze ami valaha lángolt, az mára már csak éppen hogy pislákol. Mély mondanivalójú dal lett, könnyed zenei köntösben.
A dal a SmithMusix Stúdióban készült szokásosan jó minőségben.

Magát a videót Matuz Ádám készítette, így a minőségre itt sem lehetett sok panasz.

Jó színezés, jó beállítások, szemnek kellemes vágások.

Nézzétek meg és kommenteljetek!

Children of Distance x Knoll Gabi – Túl sokszor

Minden tudnivaló Children of Distance-ről


Korábbi Children of Distance hírekHirdetés

2018.12. – Children of Distance – A legszebb csalódásom

Children of DistanceChildren of Distance srácok legújabb dala és videoklipje „A legszebb csalódásom” címmel most látott napvilágot.

Ez a téma szokás szerint a szerelmi csalódás topikja ahol is egy jól működő kapcsolat szépen lassan halványul el mindaddig, ameddig már nem figyelsz a másikra és végül szakításba torkollik az egész.

Ez ellen lehet tenni de sokan nem ismerik fel, vagy nem ismerik fel időben.

Visszaadod a gyűrűt és mész tovább keresve a boldogságot hátha bekopogtat majd az ajtódon. Pedig a boldogság bennünk van és lehet egyszerűbb feladni, de az nem biztos hogy kifizetődő egy párkapcsolat szempontjából.

Children of Distance rajongók hegyezhetik a fülüket mert jó lett az új motyó is.

Children of Distance – A legszebb csalódásom


2018.11. – Children of Distance – Túl nehéz a szó

Children of DistanceA Children of Distance srácok legújabb soron következő dala a „Többet érek” címet kapta, és eléggé lélekhez szóló mély és őszinte dal lett.

Horus sorait idézve „Engem nem ismersz mágis azt mondod hogy rossz vagyok, de észre sem vettél amíg nem kopogtattak jobb napok”.

A dal az egész életben való küzdést, a jó és rossz élményeket állítja egymással kontrasztba, de az üzenet lényege, hogy lentről kezdték el a srácok, mindig hittek magukban, nap mint nap küzdöttek az álmaikért, és az hogy most hol tartanak az nem véletlen, hanem a kemény munka és kitartás végeredménye.

Ezzel egyfelől mindenkinek azt üzenik hogy küzdjenek az álmaikért, másfelől ugyanéezt ők saját magukra is értik, vagyis még számukra is hosszú az út, jönnek még sikerek és boldog piialantok az életben.

Children of Distance – Többet érek


2018.10. – Children of Distance – Túl nehéz a szó

Children of DistanceTúl nehéz a szó címmel jelent meg a Children of Distance legújabb videoklipje.

A téma a csapatnál már-már szokásos témavilág, vagyis az elengedés és a szakítás témakörét járja ismételten körül, azt az érzést próbálják át adni, amikor már nem tudja kimondani az ember amit legbelül érez, mert még friss az egész rossz élmény.

Amikor már csak a veszekedés marad egy kapcsolatban, pedig egy egyszerű bocsánatkéréssel, vagy azzal az egy bizonyos „varázsszó” kimondásával sokkal könnyebbé válna az élete mind a két fél számára.

Itt a klip lessetek rá!

Children of Distance – Túl nehéz a szó


2018.09.- Children of Distance x Karola – Változom

Children of Distance
Elkészült a Children of Distance és Karola májusban rögzített dalához a vadonatúj hivatalos videoklip is, amely a mai napon vált nyilvánossá a nagyközönség számára.

A CoD rajongók kedvüket lelhetik majd benne, hogy kedvenceik megörvendeztették őket egy zsír új videóval. Hogy milyen lett a vegeredménye, döntsétek el ti magatok.

Itt tudjátok meglesni.

Children of Distance x Karola – Változom


2018.06 – Children of Distance – A legjobb barátom

Children-of-Distance 2018 május legelején jelentkezett a Children of Distance egy hangulatos zenével és egy személyesebb vallomásos hangvételű videoklippel, melynek „A legjobb barátom” címet adták a CoD srácok. A dal hangulatvilága, kimondottan vidám, ötvözi a vidámságot a mélyebb mondanivalóval. A dal témája az eddig elért közös élményeket, sikereket, és a jövőbe vetett hitet hivatott átadni a publikumnak. A videóban poénos mosolygós snittek és beállítások kaptak szerepet, ami jól harmonizál a zenei hangzásvilággal. A videó alatti kommentek és vélemények túlnyomó része természetesen pozitív, és méltató, a Children of Distance kedvelők teljesen mértékben elégedettek lehetnek kedvenceikkel, sokan azt írták, idézem:”az idő elteltével egyre jobbak vagytok”, „egyre jobban szeretünk titeket”, vagy „megmutatom a barátaimnak is a dalt”. Ezekhez a kommentekhez nincs sok hozzáfűzni valónk.


2018.05. – Children of Distance – Változom új dal

Children-of-Distance
2018 május végén jelentkezett a Children of Distance egy vadonatúj zenével és egy vadonatúj klipel, melynek a „Változom” címet adták a srácok, és közreműködőként pedig Karola tűnik fel a refrénben.

A dal hangulatvilága, kissé melankolikus. A téma egy sokak számára ismerős élethelyzetet, a szakítást dolgozza fel, és járja körül a témát.

A dalban az elválásról, a szerelmi csalódásról, az azt követő időszakról, valamint a tovább lépésről esik benne szó.

A videó alatti hozzászólások legnagyobb része természetesen igen pozitív jellegű volt, a Children of Distance rajongótábora maradéktalanul elégedett lehet mind kedvenceikkel, mind pedig az új Karolával történt közreműködéssel is, hiszen a végeredmény egy elég korrekt kis dal lett.


Children of Distance élete és karrierje

Children of Distance

A Children of Distance elnevezés jelentése lefordítva „A Távolság Gyermekei” magyar pop-rap könnyűzenei csapat. A csapat 2006. június 2-át tekinti saját megalakulásuk időpontjának.Hirdetés

A CoD tagjai egy internetes zenei fórumon ismerkedtek meg egymással, ott figyeltek fel egymásra, majd mivel sok mindenben ugyanazt gondolták a világról, egy rövid levelezést követően belevágtak a közös zenei karrierjükbe. 2007-ben az egyik online zenei oldal által évente megrendezett díjátadó gáláján a közönség szavazása alapján, bekerült az év 5 legjobb dala közé 2008-ban ez az „Emlékezz rám” című felvétel. Valamint „az év csapata” és az „év albuma” kategóriákban is kaptak már működésük alatt jelöléseket. 2010-ben az „Év együttese” jelölést be is zsebelhették maguknak. Az „Emlékezz rám” című videoklipjük a YouTube-on több milliós nézettséggel rendelkezik. A „Csapó kettő” albumuk összesen pedig még ennél is magasabb nézettséget ért el. Eddig négy albumuk – és két kislemezük – jelent meg. Lejjebb találod a teljes Children of Distance diszkográfiát.
A csapat jelenlegi tagjai: Carp-E, Shady és Horus.


Children of Distance interjú

Sajnos nincsen aktuális Children of Distance interjúnk de íme itt található egy korábbi interjú:


Children of Distance videók és klipek

Children of Distance- Változom (2018)

Children of Distance- Csak egy perc (2018)

Horus km. Marcus- Se pénzem se ruhám (2018)

Children of Distance- Barátként búcsúzom (2013)


Children of Distance diszkográfia
  • 2006: Children of Distance- Egyedül a világ közepén
  • 2007: Children of Distance- Csapó kettő
  • 2010: Children of Distance- 333 km
  • 2012: Children of Distance- IV. Felvonás
  • 2013: Children of Distance- Pillangó
  • 2016: Children of Distance- Ötödik fejezet