Children of Distance – klippremier

Children of Distance




Elkészült a Children of Distance és Karola májusban rögzített dalához a vadonatúj hivatalos videoklip is, amely a mai napon vált nyilvánossá a nagyközönség számára. A CoD rajongók kedvüket lelhetik majd benne, hogy kedvenceik megörvendeztették őket egy zsír új videóval. Hogy milyen lett a vegeredménye, döntsétek el ti magatok.

Itt tudjátok meglesni.

Children of Distance x Karola – Változom

Minden tudnivaló Children of Distance-ről


Korábbi Children of Distance hírek



Hirdetés

2018.06 – Children of Distance – A legjobb barátom

Children-of-Distance 2018 május legelején jelentkezett a Children of Distance egy hangulatos zenével és egy személyesebb vallomásos hangvételű videoklippel, melynek „A legjobb barátom” címet adták a CoD srácok. A dal hangulatvilága, kimondottan vidám, ötvözi a vidámságot a mélyebb mondanivalóval. A dal témája az eddig elért közös élményeket, sikereket, és a jövőbe vetett hitet hivatott átadni a publikumnak. A videóban poénos mosolygós snittek és beállítások kaptak szerepet, ami jól harmonizál a zenei hangzásvilággal. A videó alatti kommentek és vélemények túlnyomó része természetesen pozitív, és méltató, a Children of Distance kedvelők teljesen mértékben elégedettek lehetnek kedvenceikkel, sokan azt írták, idézem:”az idő elteltével egyre jobbak vagytok”, “egyre jobban szeretünk titeket”, vagy “megmutatom a barátaimnak is a dalt”. Ezekhez a kommentekhez nincs sok hozzáfűzni valónk.


2018.05. – Children of Distance – Változom új dal

Children-of-Distance
2018 május végén jelentkezett a Children of Distance egy vadonatúj zenével és egy vadonatúj klipel, melynek a „Változom” címet adták a srácok, és közreműködőként pedig Karola tűnik fel a refrénben.

A dal hangulatvilága, kissé melankolikus. A téma egy sokak számára ismerős élethelyzetet, a szakítást dolgozza fel, és járja körül a témát.

A dalban az elválásról, a szerelmi csalódásról, az azt követő időszakról, valamint a tovább lépésről esik benne szó.

A videó alatti hozzászólások legnagyobb része természetesen igen pozitív jellegű volt, a Children of Distance rajongótábora maradéktalanul elégedett lehet mind kedvenceikkel, mind pedig az új Karolával történt közreműködéssel is, hiszen a végeredmény egy elég korrekt kis dal lett.


Children of Distance élete és karrierje

Children of Distance

A Children of Distance elnevezés jelentése lefordítva “A Távolság Gyermekei” magyar pop-rap könnyűzenei csapat. A csapat 2006. június 2-át tekinti saját megalakulásuk időpontjának.



Hirdetés

A CoD tagjai egy internetes zenei fórumon ismerkedtek meg egymással, ott figyeltek fel egymásra, majd mivel sok mindenben ugyanazt gondolták a világról, egy rövid levelezést követően belevágtak a közös zenei karrierjükbe. 2007-ben az egyik online zenei oldal által évente megrendezett díjátadó gáláján a közönség szavazása alapján, bekerült az év 5 legjobb dala közé 2008-ban ez az “Emlékezz rám” című felvétel. Valamint “az év csapata” és az “év albuma” kategóriákban is kaptak már működésük alatt jelöléseket. 2010-ben az “Év együttese” jelölést be is zsebelhették maguknak. Az “Emlékezz rám” című videoklipjük a YouTube-on több milliós nézettséggel rendelkezik. A “Csapó kettő” albumuk összesen pedig még ennél is magasabb nézettséget ért el. Eddig négy albumuk – és két kislemezük – jelent meg. Lejjebb találod a teljes Children of Distance diszkográfiát.
A csapat jelenlegi tagjai: Carp-E, Shady és Horus.


Children of Distance interjú

Sajnos nincsen mostanni Children of Distance interjúnk de íme itt található egy korábbi interjú:


Children of Distance videók és klipek

Children of Distance- Változom (2018)

Children of Distance- Csak egy perc (2018)

Horus km. Marcus- Se pénzem se ruhám (2018)

Children of Distance- Barátként búcsúzom (2013)


Children of Distance diszkográfia




  • 2006: Children of Distance- Egyedül a világ közepén
  • 2007: Children of Distance- Csapó kettő
  • 2010: Children of Distance- 333 km
  • 2012: Children of Distance- IV. Felvonás
  • 2013: Children of Distance- Pillangó
  • 2016: Children of Distance- Ötödik fejezet