Bemutatkozik Rapture – izgalmas színfolt a hazai rapben

Rapture

Rapture egy Magyarországon élő, nemzetközi hiphop előadó és dalszövegíró, aki párjával jelenleg Budapesten él. Szöveg és rímtechnikájára jellemző, hogy izgalmas szójátékaival, valamint kreatív sokoldalúsággal megáldott művész, olyan változatos képességekkel, amelyeket olyan rap ikonok befolyásoltak nála, mint például Eminem, Jadakiss vagy akár épp Nas.

Stílusa bátor és dinamikus, míg szövegei tartalmát tekintve a párkapcsolati gondokat, a származással összefüggésben felmerült kérdéseket és az élet általános küzdelmét taglalják. Folyamatosan és szenvedélyesen azon dolgozik, hogy bekerüljön a hazai és nemzetközi legnagyobb mainstream hiphop előadók közé.

Célja tulajdonképpen rendkívül banális és végtelenül egyszerű: a legjobb akar lenni a szakmában!
Rapture emellett kedveli a világ bármely tájáról származó nemzetközi előadókkal történő együttműködéseket, illetve magyar előadókkal is szívesen működik együtt.

Első hivatalos projektje a “The Prelude” volt 2018-ban, majd ezt követte egy 10 dalt tartalmazó lemezEchoes” néven, melynek vezető dala a “Dineros” nevet viseli. A dalt az előadó saját YouTube csatornáján is eléritek Rapture Muziq néven.

Rapture

Az elmúlt 2 évben folyamatosan és kitartóan dolgozott különféle projekteken, ennek egyik eredményeként 2020 februárjában megjelent a “Rewind” című dala, melynek eddig több, mint 65000 stream-je van. Ez a dal a főszereplő a 2020 májusában megjelent legfrissebb EP-jén ami a “Blvckout” nevet kapta az előadótól.

2020 decemberében Rapture egy újabb dallal rukkolt elő “Drinking Alone” néven, mely eddig egészen nagy sikernek örvend a hallgatói között. A dalban közreműködik a gyönyörű és tehetséges Millie Knight, illetve ehhez a számhoz készült is egy szép videóklip, mely a visszajelzések alapján az eddigi legjobbra sikerült. A videóklipet itt a cikkben meg tudjátok nézni, mert érdemes.

A “Drinking Alone” a vezető dala lesz a soron következő EP-nek, mely a “Blvckout II” nevet kapta.
A “Blvckout II”  tervezett megjenelési dátuma, 2021 január első hete, ekkor fog debütálni, további 4 elképesztően jó számmal együtt, úgyhogy hamarosan érkezik.

Kövesd Rapture-t az alábbi social media felületeken: a Youtube-on, Spotify-on, Instagram-on és persze nálunk az oldalon, hogy naprakész legyél a vele történt újdonságokkal kapcsolatosan.

Rapture Muziq Feat. Millie Knight -DRINKING ALONE (Official Music Video)