NKS exkluzív interjú 🔥 elérhető ide kattintva😎

NKS - Kriminal Beats

A magyar rap két meghatározó alakjával és úttörőjével Turan Khan-nal és Zenki Mefisto-val vagyis az NKS-el beszélgettünk mélyen egy nagyon jó hangulatú interjú során.

Elmesélték nekünk az alakulásuk történetét, szó esett az eddig elért sikereikről, jövőbeni zenei terveikről, a hamarosan megjelenő új albumukról, és a családról is.

Meg persze hallhatunk rengeteg személyes sztorit is, amiket a bulik és fellépéseik alatt éltek át, az eddig eltelt 23 éves pályafutásuk alatt.Továbbá kitértünk arra is, hogy mit gondolnak a magyar fociról, milyen kapcsolatban állnak Curtis-sel és az Újpest labdarúgó csapatával. Nagy formák privátban is, de nézzétek végig és minden világossá válik.

Exkluzív NKS interjú 🔥 Rap.hu-n


Minden tudnivaló a Kriminal Beats-ről


Korábbi Kriminal Beats hírek

2018.11. – Datkid x Turan Khan x Sadomas – Kustoms

NKSTuran Khan az NKS-ből ismételten odatette magát, most Sadomas és Datkid mellett a Kustoms című közös dalukban, valamint a hozzá leforgatott street cumóban.

Olyan forrót tol, hogy aki Kriminal Beats fan az be fog sz*rni tőle.

Iszonyú klasszik old school hangzású alap, rajta kemény szövegek, és olyan kemény flow-val mint egy acél fúrópajzs.

Mocskos egy cumó lett, szóval ha akartok valami real muzsikát hallgatni akkor katt rá, és nézzétek meg!

Magyarok közül őket kínáljuk hallgatásra.

Datkid x Turan Khan x Sadomas – Kustoms
Hirdetés

 


Kriminal Beats élete és karrierje

NKS - Kriminal BeatsHirdetés

Kriminal Beats mint az NKS mögött álló kiadó története. Kriminal Beats-hez köthető zenészek és személyek köre: Nospa a.k.a. Nos’Chez és Zenk, a.k.a. Zenki Mefisto, DNKS vagyis a Nem Közölt Sáv, a hazai underground rap szcéna egyik régi csapata. A hiphop trió két meghatározó MC-je Nospa a.k.a. Nos’Chez és Zenk, a.k.a. Zenki Mefisto. A csapat DJ-je a kezdetekben egészen sokáig DJ Hmad volt, ám az 5 csillag lemezt követően új utakon folytatták tovább zenei karrierjüket, és Hmad helyét DJ Nice, manapság új nevén Mr. Nice vette át. A csapat rendszeres fellépője volt az OSG-n és az OMF rendezvényeken, ielletőleg a nagyobb zenei rendezvényeken, így többek között a Sziget Fesztiválon is megfordultak már párszor.

A csapat az 1996-os évben alakult meg, hasonlóan ugyanebben az évben jelent meg a Magyar Rap Válogatás 1. akkor még magnókazettán, jó pár számuk vált nagyon hamar ismertté például a Funkrodeo, a Rivaldafényben és a Csak a három. A rap csapat elindult a harmadik Fila Rap Jam tehetségkutatón is, ahol egészen a második helyezésig jutottak és ez számukra nagy sikert és dicsőséget jelentett. Az igazi áttörést sikerek terén azonban az Idő Urai társulás hozta el számukra, ami akkor az NKS és a Firma közös társulását jelentette. Helyet kaptak az “East Side Unia” nevet viselő cseh hiphop válogatáskorongon is.
Az Idő Urai, és ezzel egyidejűleg a Firma csapat feloszlása után Bankos, Face, Faktor és Azur külön zenei útakon jártak, de az NKS egységesen fennmaradt. Hosszú időn keresztül igen nagy volt a csönd körülöttük egészen Bankos Rapmoteljéig, ahol Zenk 4 számban, együtt Nos’ Chez-zel a Territóriumban vendégeskedett. Sok egyéb rap előadó albumán is szerepeltek, de egészen 2007-ig nem volt saját albumuk.
***** (5 csillag) (2007)
DJ Kool Kasko
Majdnem 10 év után 2007-ben megjelent az első nagylemezük, az 5 csillag (★★★★★). 22 szám van rajta, ebből 5 intro/outro/skit. Olyan neveket találunk a közreműködők közt, mint Bankos, AKPH és Bobakrome. Az alapokat Rashid, Mango, Dizko Stu, Faktor, Hmad készítette, a scratch-ekért pedig DJ Kool Kasko és Hmad felelt. A Pirománia c. számból készült videoklip is.
Öt év után, 2012-ben megjelent a második nagylemezük, a TDI (turbodiesel). 20 szám van rajta, ebből 4 intro/outro/skit és egy Remix. Olyan neveket találunk a közreműködők közt, mint Bankos, Norba, a Killakikitt, a Vészk’járat, Eckü, ASK és a Barbárfivérek. 2014-ben jelent az album teljesen átremixelt változata, Rawmatik gondozásában, ehhez hasonló Magyarországon még nem volt. Az Oh-La-La 2-ből, a Rest Cash Attack Betörők (Tibbah Remix)-ből és a Dealerek Álma (Rawmatik Remix)-ből videóklipp is készült.

 


Kriminal Beats interjú

Exkluzív NKS interjú az oldalon és a Rap.hu YouTube csatornáján.


Kriminal Beats videók és klippek

NKS: Rest Cash Attack Betörök – Official Video (2012)

Kriminal Beats diszkográfiaHirdetés

    • 2007: Krimial Beats- ***** (5 csillag)
    • 2012: Kriminal Beats – TDI (Turbodiesel)