Hibrid – TESWÉR – új dal🎤

Hibrid - Hybrid26

Hibrid a testvéri összetartásról a feltétel nélküli szeretetről és összetartásról amely szuper erőt ad mindazoknak akik ennek a szövetségnek a részei.

Egy igazán őszinte és letisztult mély dal lett annak a gyümölcse amit Fiatal Veterán, Imir, Flex hozott össze Hibrid meghívására a vadonatúj Teswér című számukban.

Nekem személy szerint nagyon tetszik a szöveg mély mondanivalója amely jól illeszkedik a gitáros, kicsit rockos hangzású alapzenére. Imir hangja pedig lírikussá és könyedebbé varázsolja az egész összhatását.
“Tűzön vizen át Testvérem!” “Együtt mentek a falon át fedezitek egymást mint harcban a katonák”!

Magyar rap fanok füleket hegyezni az új motyóra.

TESWÉR /HIBRID,IMIR,FLEX,FIATAL VETERÁN/


Korábbi Hibrid hírekHirdetés

2018.10. – Hibrid – Rohanunk – új dal🎤

HibridA nyáron Hibriddel készült interjú során már akkor elhangzott, hogy szeptember október tájékára tervezi megjelentetni Imir-rel és White-al korábban rögzített közös dalukat és a hozzá leforgatott zsír új videoklipjüket amely a “Rohanunk” címet kapta. Szerencsére mint általában mindig, most is betartotta ígéretét, és ennek gyümölcsét tudjátok most itt megtekinteni és meghallgatni.

Véleményem szerint a dal igazi mondanivalója rendkívül mély, és az idő mint (olyan megfoghatatlan tényező) amióta ember az ember, és világ a világ, mindig egy központi témája az embereknek. Az örök kérdés mennyi időm van hátra még az életből, mennyi mindent nem intéztem még el, pedig el kellett volna!

Az ilyen és ehhez hasonló kérdések mentén indul el a dal, és a mondanivaló igazi lényege talán az, hogy mindenkinek ugyanolyan gyorsan múlik az ideje itt a Földön, de az a nemmindegy, hogy a kiszabott idő alatt mit éltünk át, mit tettünk meg.

A cél próbáljuk meg minél pozitívabban, mosolyogva végigrohanni, azt az időt amit kaptunk, és amit mi emberek életnek hívunk.

Hibrid – Rohanunk km. Imir & White


2018.08. – Hibrid interjú – Rap.hu TV🎤

Hibridet, korábbi nevén Hybrid26-ot nem kell bemutatni sem a régóta magyar rap zenét hallgató közönségnek, sem pedig a pomázi rap élet tagjainak. Hibrid vagyis, Kovács Zsolt, több mint 20 éve foglalkozik hiphop zenével és zenéléssel, és számos magyar rapperel jegyez sok ismert közös dalt. Azt talán nem mindenki tudja róla, hogy a reppelés mellett hangmérnökként is tevékenykedik, sokat kever és masterel saját stúdiójában. Tősgyökeres és büszke pomázi, aki az új tehetségek felkarolását is fontosnak érzi.  Számos nagy dal van még a tarsolyában, csak a megfelelő időre vár, hogy meglepjen mindenkit, és robbanjon a “bomba”.

Sikerült őt lencsevégre kapni, és egy nagyon jól sikerült kis beszélgetés kerekedett belőle.

Lessétek meg mert király lett!

Hibrid interjú – Rap.hu TV💪