G.w.M – Ez a vonat elment már (új dal)

G.w.M

G.w.M legújabb dala “Ez a vonat elment már” címmel és hozzá készített videoklip nélkül látott napvilágot a neten.

Ez a vonat elment már egy szakításról és elengedésről szóló dal amelyben G.w.M elengedi volt kedvesét, és végleg igyekszik elfelejteni a közös emlékeket mert csak fájdalmat okoznak számára.

Szokás szerint egy mély alkotás lett tele érzelmekkel, őszinteséggel és természetesen mivel szakításról szól a dal így tele van fájdalmommal is.
Jó kis dal lett még ha nem is jó dolog ihlette.

Legyetek rajta!

G.w.M – Ez a vonat elment már


Korábbi G.w.M hírekHirdetés

2018.11. – G.w.M&Onodi – Ringasson

GwMG.w.M legújabb hozzá köthető vadonatúj dalában most épp közreműködőként tűnik fel Onodi mellett a legújabb közös “Ringasson” című videoklipjükben.

A téma ismételten a férfi és a nő kapcsolata, a szerelem kérdésköre, és ehhez egy egész jó gitáros udvarlós macsós képi anyagot választottak a srácok.

A videóért, és a vágásárt ki más felelhetne mint a Matuz Picture Produkció vagyis Matuz Ádám.

Egy igazi latinos izzó képi világú dal lett, amit színesebbé tesz G.w.M Márk rap betétje. Összességében egy jó popos dal lett amit szívesen hallgatnak majd a rajongók.

Itt az új motyójuk.

ONODI feat G.w.M – RINGASSON


2018.10. – G.w.M Ájjáj videoklip premier

G.w.M Ájjáj című legújabb dala tegnap jelent meg, és egy nap alatt közel 100 ezren hallgatták és nézték meg. A dalban Varga “G.w.M” Márk kendőzetlenül és szabadon beszél a nőkkel való eddigi viszonyairól, és arról mi az ami számára fontos lenne egy hosszú távú párkapcsolatban, mert úgy érzi neki is kijárna már az igazi boldogság az életében, nem csak az egy éjszakás kalandok. Soha nem lesz papucs, ezért azok a csajok akik meg akarják változtatni azok inkább ne is keressék, mert még mindig hajtja a vére ahogyan eddig is. Elrappeli még a dalban, hogy már sok nője volt, és egy p*nci látványától nem esik már hasra mint a kis srácok, neki már egy nőben kell a humor, a megértés, az odaadás, na meg persze hogy szűk legyen a luka.

Ha nem akkor fel is út le is út. Neki ez így az igazi tuti kombó.

Igazi szemtelen, szókimondó és kicsit provokatív dal, de ezt kínálom meghallgatásra.

Itt tudtok ráfülelni.

G.w.M – ÁJJÁJ


2018.09.- G.w.M – Rongybaba premier

G.w.MAlig pár órája jelent meg G.w.M legújabb videoklipje Rongybaba címmel. A dal mondanivalója a könnyűvérű lányokról szól. Akiket könnyen meg lehet kapni, és akik egyből beadják a derekukat az nem kell sem G.w.M-nek, sem a baráti körének hosszú távra. Ahogy mondja a rapper “csak egy b*szásra kellettél, ahh tökéletes egy nőstény”. A dal lényege, hogy ha a kasztni rendben van akkor élni kell vele, de semmi több: igazán mély érzelmeket nem kelt a rapperben, ugyanakkor szexuálisan nagyon vonzódik az ilyen lányokhoz. A szöveg szexuálisan túlfűtött tartalmakat és képeket jelenít meg, némi iróniával megfűszerezve G.w.M tollából.

Sok szempontból a mai tini lányokat, és azt az állapotot ábrázolja, hogy milyenek a mai tinédzserek, illetve az ilyen típusú könnyű vérű fiatal lányok.

A dalt itt tudjátok meghallgatni.

G.w.M – RONGYBABA


2018.08.- G.w.M – “Hűség” videoklip premier

G.w.M Megjelent G.w.M. legújabb videoklipje Hűség címmel. A dal témavilága a hűség és megcsalás kettősségét járja körül különböző aspektusból nézve.

Egyfelől G.w.M. bevallja azt, hogy nem egy hűséges típus mert mindenkit megkaphat akit csak akar, ugyanakkor a szíve mélyén szereti azt akinek írta a dalt. “Szeretlek téged de forró a vérem” mondja el többször a videoklip során. Tulajdonképpen ez egy szerelmi vallomás, némi latinos beütéssel a nőkhöz való viszonyulásával.

“Egyszer megjavulok, de még nem tudok” szeretne megváltozni a hűség terén, de ez még jelenleg nagyon nem megy neki.

Csibésznek született, ezért ez a vér hajtja, megy mert a belső hang hívja, de legbelül érzelmi téren mélyen kötődik hozzá, és ő az egyik legfontosabb ember az életében.

A dalt itt tudjátok meghallgatni.

G.w.M – Hűség