Acoustic Show – Kondor x Kovács Kristóf – Crudo 8.rész

Kovács Kristóf

Megjelent Kovács Kristóf vadonatúj műsorának 8. része az Acoustic Show, melyben Kondorral Crudot dolgozták fel.

Kondor vadonatúj dalát a most nemrég megjelent Crudot hallhatjátok egy vadonatuj akkusztikus zenei feldolgozásban.

Sok vidámságot sem nékülöző video a dal előadása közben mind Kristófnak mind pedig Kondornak kellemes perceket szerzett.

Az alkotók remélik hogy tetszeni fog majd nektek!

Csekkoljátok le!

Acoustic Show: KONDOR X Kovacs Kristof – Crudo 8.RészKovács Kristóf élete és karrierje

Kovács Kristóf - Acoustic Show

Kovács Kristóf és az Acoustic Show

Kovács Kristóf, egy Sopronból származó 20 éves fiatal srác, aki már több éve Budapesten éli a mindennapjait és a zene illetve a zenével kapcsolatos dolgok jelentik számára a legfőbb boldogságot az életben. Saját maga is zenél, de nem elsődlegesen a rap műfajban. Amióta csak az eszét tudja mindig is zenével szeretett volna foglalkozni.

A zene iránti rajongása egészen kiskoráig nyúlik vissza és mára már szinte az összes zenei műfajban otthonosan mozog és sokat kedvel is belőlük. Soproni születéséből adódóan, egészen korán megismerkedett a Volt Fesztivállal, illetve azzal hogy mennyire jó dolog a maga fesztiválozás hangulata és világa, illetőleg hogy milyen izgalmas dolog az, hogy ilyen színes zenei programkínálatot tud egy helyen élvezni a fesztiválozó fiatal, aki egyben zenei rajongó is. A Volt Fesztiválon döntötte el 12 éves fejjel azt, hogy neki a zenélés lesz az életcélja és hogy mindenképpen felfog egyszer lépni a Volt-on, ami a 2019-es évben megadatott számára.

Az egyik kedvenc zenei műfaja a rap és egyik kiemelt célja az volt, hogy a rap műfajon belül tudjon tevékenykedni, illetve valamilyen maradandót alkotni. A rap mint műfaj, nagyjából olyan általános iskolás korában ragadta magával és ennek következtében nagyom hamar megkedvelte azt.

Az első előadók akik nagyobb hatással voltak számára ebben a műfajban:  N.W.A, 50 Cent, 2Pac, The Notorius B.I.G és Eminem voltak. Később pedig ahogy tágult a műfaj iránti érdeklődési köre, úgy kezdte el megkedvelni a mai új vonalas rap előadókat is. A magyar rap világába Essemm vezette be.

Az egyik célja többek között az, hogy műfajon belül is tudjon valami újat mutatni a hallgatóinak, ami eddig nem volt megszokott. A másik fő célja az, hogy érdekes és egyben szórakoztató is legyen, illetve hogy újabb kontextusban mutassa be a rap műfajt és a rap zenéket.

Több mint egy hónappal ezelőtt el is indította a saját műsorát, amely az Acoustic Show nevet kapta. A műsorban Kristóf egy Ukulele vagy egy akusztikus gitár segítségével kíséri az előadót. A koncepció lényege, hogy a hangszer kiváltja az eredeti zene alapját, és az előadó tisztán rappeli el rá az acapellát, ezáltal egy teljesen új hangzását ismerhetjük meg az adott dalnak.

Kovács Kristóf azt szeretné, hogy Magyarországon minél több emberhez jusson el a műsora, ezzel is népszerűsítve a magyar rap szcénát, illetve hogy minél több embert tudjon szórakoztatni az Acoustic Show-val.

Jövőbeni célja pedig az, hogy a legtöbb sikeres magyar rap előadóval kollaborálhasson és hogy nekik is meg tudja mutatni azt, hogy egy új formában a saját zenéiket. A műsornak eddig három része jelent meg, abból kettő rész Ukulelével és egy rész pedig akusztikus gitárral készült. Itt tudjátok megtekinteni a Pøla
hiphop zenekar egyik tagjával Pribelszki Norbival készült közös projektjét, a harmadik részt.

Acoustic Show : PRIBELSZKI x Kovacs Kristof – Legenda 3.Rész


Korábbi Kovács Kristóf hírek

2020.10. – Acoustic Show – Beton Hofi x Kovács Kristóf – Pesti Istenek 7.rész

Kovács Kristóf Acoustic ShowMegjelent a Kovács Kristóf által fémjelzett Acoustic Show legújabb epizódja Pesti Istenek címen.

A mostani 7. rész közreműködője az a Beton Hofi volt, aki a Magneoton kiadó által indított tehetségkutatón is korábban feltűnt.

Az Acoustic Show lényege, hogy tisztán és egyszerűen effektek nélkül nyomják a srácok.

Kristóf ukulelén pengeti az ütemet és magát a dallamot, a fekért előadó pedig rátol egy acapellát.

Amilyen “egyszerű” olyan nagyszerű lett.

Pörgessétek és lájkoljátok ízléseteknek megfelelően.

Acoustic Show: BETON.HOFI X Kovacs Kristof – Pesti Istenek 7.Rész


2020.06. – Acoustic Show – Kovács Kristóf x Fehér Holló x Bánki Beni

Kovács Kristóf Acoustic ShowMegjelent Kovács Kristóf Acoustic Show című új műsorának a legújabb epizódja.

Az Acoustic Show ötödik részében Fehér Hollóval és Bánki Benivel átdolgozták az “Apofénia” című közös dalukat.

Miskovits Marci és Kristóf jó barátja Fehér Holló kezével üti és csettinti a ritmust, Kristóf pengeti az ukulelét aztán Beni is elnyomja a saját acapella részét.

Aki szereti és szereti és követi a srácokat mindenképpen egy újszerű élmény lesz.

Lessétek meg és fejtsétek ki véleményetek, ha szeretnétek!

Acoustic Show: Fehér Holló x Bánki Beni x Kovacs Kristof – Apofénia 5.Rész


2020.06. – Kovács Kristóf X Kallay-Saunders – Fuck Yo Girl

Kovács Kristóf - Acoustic ShowMáris itt van az Acoustic Show 4. része, amelyben Kovács Kristóf, Kállay-Saunders András oldalán adja elő a Fuck Yo Girl című dalt.

Acoustic Show lényege, hogy Kristóf egy szál ukulele, vagy gitár kísérettel támogatja az acapellát éneklő vagy rappelő művészt vagy énekest.

Ez az Kállay Saunders Andrással közös rész jó kis street art élményt ad, ahogy egy szál ukulelén elpengeti az alapot és András hangja pedig elviszi az egészet. Vidám hangulat sok mosolygás ebben a videóban.

Csekkolni ér!

Az eddigi részeket melyeket itt találtok Kristóf csatornáján.

Acoustic Show: KÁLLAY SAUNDERS x Kovacs Kristof – Fuck Yo Girl 4.Rész