ER x Iron x Kispapo x Wanted Razo – Vér – premier

Makita Gang-ER-Barhx

A Makita Gang oszlopos tagja ER, most nem Barhx-al az oldalán hasított egy új dalt a Makita csatornájára, hanem most másokkal öregbítette nevét a rapben.

A vadonatúj dal a Vér címmel jött ki, a közreműködök között egy olyat sem találunk, aki a táncikálós, tötyi-lötyi zenélés elkötelezett híve, hanem olyanokat akik hitelesen, a keményebb rap vonalat és az utcát képviselik mind dalaikban, mind pedig a való életben. Gondolok itt például a sokatok által szeretett Wanted Razora, de ugyanez igaz Ironra, valamint Kispapo szövegei sem éppen a barbi házról szólnak. Iron is nagyon aktív volt az elmúlt időszakban, Razohoz hasonlóan, reméljük hogy folytatódik ez a trend nála és a többieknél is.

Egyszóval az utcai nehézbombázók betáraztak és élesítették a verbális kalasnyikovot. A zenei alap annak a Moara néven tevékenykedő producernek a nevéhez fűződik, aki jó pár másik rapper mellett például Antalnak is számos alapot biztosított az elmúlt évek során.

Meghallgatva az új motyót, úgy gondolom hogy ez egy olyan rap négyes által elkövetett patent dal lett, amely nagyon sok real és utcai hiphop rajongó fülét és szívét ejti túszul.

Pörgessétek és kommenteljetek!

ER x IRON x KISPAPO x WANTED RAZO – VÉR | VIDEO | #makitagang


Korábbi Makita Gang hírek

2020.05. – ER X Barhx – Kristálypohár – új videó

Makita GangER és Barhx legújabb közös dala és videója Kristálypohár címmel látott napvilágot. Az egyre aktívabb ER és Barhx páros újabb csemegét rakott ki pár napja. A ”Titanic” című dal, majd a ”Mentsetek Meg” című közös dalok után megérkezett a ”Kristálypohár” a duótól.

A srácok egy királyi pompával megfűszerezett videót raktak össze egy, a már szakmában nagyon hiányzó igazi UG rapet. Tartalmilag követi az erőteljes, indulatos vonalat, amit a “Bitprojekt Music” alapja tovább erősít.

A szöveg további sajátossága, hogy a két MC nagyon jól egybe tudja gyúrni a saját flowjukat és nem erőltetik túlzottan a politikai nézetek megnyilvánulását. Mindemellett egy teljesen őszinte tartalmat kapunk.

Hogy egészen pontosan mit takarhat a Kristálypohár elnevezés, az talán mindenkinek szubjektív lehet, de egyben azért biztosak lehetünk, hogy a videó képi világa, valamint az alapzene hangulata, illetőleg a srácok egyedi rap stílusa mindenképp megfelel egy kristálypohár minőségének.

Írjátok le véleményeteket kommentben és azt hogy Ti mit gondoltok a dalról!

Szerző: M. Krisz

A videó megtekinthető itt:

ER x BARHX – KRISTÁLYPOHÁR | VIDEO | #makitagang