Kool Kasko feat. Bio – Lila Köd – premier

Kool Kasko és Tha Ultimate Simperial Posse csapathoz  köthető Bio együtt zargatják az oldschool vonalat és a régi klasszikus hangzást.

A beat Kool Kasko nevével fémjelzett, a vakerért pedig Bio volt felelős. Azt kell hogy mondjuk, nagyszerű párost alkotnak együtt ebben a dalban. Mint a borsó meg a héja.

Bionak nagyon fekszik ez a klasszikus hangzásvilág és ez nagyon meghatározza mind az egész szövegvilágot mind pedig a dal flowt is.

A képi világ pedig a 90-es évekbe repíti vissza a nézőt. Utcai snittek, Graffitik, utca hangulat és mondanivaló. Semmi Gucci, semmi fuksz, csak a színtiszta “street life” életérzés, amely sok ósulit hallgató kocsijából fog majd dübörögni max hangerőn.

Pörgessétek és dobjatok egy kommentet.

Kool Kasko – Lila Köd feat. Bio (Official Video)


Kool Kasko interjú

DJ Kool KaskoDJ Kool Kasko neve sok régebbi rap arc számára ismerősen cseng Magyarországon, de azoknak a fiataloknak is akik szeretik a „Kriminal Beats“ hangzást és akik mélyebben követik a magyar rap világát.

A magyar rap élet egyik meghatározó DJ-jével beszélgettünk nagyon mélyen és eszméletlen jó hangulatban melyben elmeséli Nektek azt, hogy mit gondol a mai newschool előadókról, és az oldschool arcokról, valamint milyen tervekkel készül még idénre.

Krisztiánnal jó kapcsolatot ápolunk így szívesen is beszélt a szakmáról és saját szakmai sikereiről is.

Kasko producerkedéssel, szrkreccsekkel és mindennel foglalkozik ami zene! Érintettük a magyar hiphop közösség egyes tagjaival való kapcsolatát.

Nagy forma a kamerákon kívül is, de megnézve az interjút sok újabb infót tudtok majd meg az életéről.

Kool Kasko interjú ❌ Kriminal Beats, Bankos, Magyar UG Rap, LMEN Prala