Azahriah – Camouflage – Droppolt Azahriah első nagylemeze!

Azahriah

Azahriah első nagylemeze napvilágot látott Camouflage címen.

A népszerű YouTube-er és tehetséges énekes június 29-én adta ki az első nagylemezét. A ‘Camouflage’ című albumon 14 saját szerzésű dal debütált. A lemez számos zenei műfajt fuzionál, a végeredmény egy magával ragadó, feledhetetlen zenei élmény, amelyet július 1-én, a már telt házas Monyo Land színpadán hallgathatunk először élőben is.

Azahriah 2019-ben robbant a köztudatba egyedi, különleges számaival. A fiatal előadó tornádóként söpört végig a közönségen: legutóbbi, “Mind1” című dala rekordidő alatt érte el az egy millió stream-et Spotify-on, és közel két hétig vezette a YouTube zenei trending listáját.

Az énekes június 29-én adta ki első, ‘Camouflage‘ című nagylemezét. Az albumon 14 saját szerzésű, angol nyelvű szám kapott helyet.

“2020 nyarán jött az ötlet, hogy kiadnék egy EP-t, aztán amikor a nyár végére egy nagylemeznyi anyag született meg, az EP ötlete is módosult. Nagyon gyorsan haladtam a dalszerzéssel, az alkotói ‘magas frontomon’ voltam! Az “angel dust” és “emulator” dalok például annyira friss érzelmekből jöttek, hogy egy-egy este alatt kibuktak belőlem…” – mondta az énekes. “Az utómunkával viszont sok idő telt el, Szlancsik Ádámmal október óta dolgozunk a dalokon, újrakreáltuk, tökéletesítettük őket.”

Azahriah - Camouflage.

A ‘Camouflage’ már elérhető a digitális platformokon, emellett limitált mennyiségű, 100 darab fizikai példány is világott látott. Azahriah karrierje első mérföldköve után pedig már a következőt tervezi. “Nagyon intenzív időszakon vagyunk túl, de megérte ennyit dolgozni, büszke vagyok a lemezre! Persze ezzel még nincs megállás – most indulnak az élő koncertek, illetve már tervben is van egy Azahriah x Desh album is! Érdemes lesz velünk tartani!” – mondta az énekes.

A közönség először július 1-én hallhatja a ‘Camouflage‘ dalait élőben, a Monyo Land színpadán. A koncertre már elkeltek a jegyek, ezzel az első telt házas esemény lett a hely történetében. A Monyós bulit több önálló koncert követi majd, illetve Azahriah felbukkan néhány fesztiválon, és Wellhello és Follow The Flow koncerteken is!

Azahriah – camouflage. (full album)