Azahriah X Desh interjú – Ki ne hagyd 🚀

Azahriah

Azahriah mint zenész nem először találkozott a kamerával, hiszen az internet közössége számára korábban már Paul Street tartalomgyártóként nevet szerzett magának. Most viszont a zenész oldalát mutatjuk be számotokra. Azahriah x Desh formáció neve mostanra nagyon sokunk számára ismerős Magyarországon, de azoknak egészen biztos, akik szeretik és követik a magyar rap és magyar pop zene világát. Azahriah x Desh néven sikeressé váló zenei formáció az egyik legsikeresebb csapattá váltak az utóbbi rövid időben. Lehet őket szeretni vagy éppen nem szeretni, de az biztos hogy nem olyan személyek akik semlegesek tudnának maradni a hallgatók számára. Ezért is készítettünk egy nagyon alapos és átfogó interjút a kezdetekről, a jelenről és a jövőről. A srácokkal egy nagyon könnyed beszélgetésen vagyunk túl, de persze mindezt úgy, hogy az érdemi információkat is megosztották számotokra. A két Attilával Azahriah-val és Desh-el régi barátokként, jó hangulatban és őszintén beszélgettünk a kamerákon kívül is az egész magyar zenei életről, és az ő saját életükről is. Végignézve az interjút rengeteg érdekes infót tudtok meg a róla és kirajzolódik Azahriah és Desh emberi oldala melyet a “eddig a színpad és a YouTube rejtett”.

AZAHRIAH x DESH Exkluzív interjúnk | Paul Street | RÉT | MANUEL


Korábbi Azahriah hírek

2021.07. – Azahriah – Camouflage – Droppolt Azahriah első nagylemeze!

Azahriah - Camouflage lemezAzahriah első nagylemeze napvilágot látott Camouflage címen.

A népszerű YouTube-er és tehetséges énekes június 29-én adta ki az első nagylemezét. A ‘Camouflage‘ című albumon 14 saját szerzésű dal debütált. A lemez számos zenei műfajt fuzionál, a végeredmény egy magával ragadó, feledhetetlen zenei élmény, amelyet július 1-én, a már telt házas Monyo Land színpadán hallgathatunk először élőben is.

Azahriah 2019-ben robbant a köztudatba egyedi, különleges számaival. A fiatal előadó tornádóként söpört végig a közönségen: legutóbbi, “Mind1” című dala rekordidő alatt érte el az egy millió stream-et Spotify-on, és közel két hétig vezette a YouTube zenei trending listáját.

Az énekes június 29-én adta ki első, ‘Camouflage‘ című nagylemezét. Az albumon 14 saját szerzésű, angol nyelvű szám kapott helyet.

“2020 nyarán jött az ötlet, hogy kiadnék egy EP-t, aztán amikor a nyár végére egy nagylemeznyi anyag született meg, az EP ötlete is módosult. Nagyon gyorsan haladtam a dalszerzéssel, az alkotói ‘magas frontomon’ voltam! Az “angel dust” és “emulator” dalok például annyira friss érzelmekből jöttek, hogy egy-egy este alatt kibuktak belőlem…” – mondta az énekes. “Az utómunkával viszont sok idő telt el, Szlancsik Ádámmal október óta dolgozunk a dalokon, újrakreáltuk, tökéletesítettük őket.”

Azahriah - Camouflage.

A ‘Camouflage‘ már elérhető a digitális platformokon, emellett limitált mennyiségű, 100 darab fizikai példány is világot látott. Azahriah karrierje első mérföldköve után pedig már a következőt tervezi. “Nagyon intenzív időszakon vagyunk túl, de megérte ennyit dolgozni, büszke vagyok a lemezre! Persze ezzel még nincs megállás – most indulnak az élő koncertek, illetve már tervben is van egy Azahriah x Desh album is! Érdemes lesz velünk tartani!” – mondta az énekes.

A közönség először július 1-én hallhatja a ‘Camouflage‘ dalait élőben, a Monyo Land színpadán. A koncertre már elkeltek a jegyek, ezzel az első telt házas esemény lett a hely történetében. A Monyós bulit több önálló koncert követi majd, illetve Azahriah felbukkan néhány fesztiválon, és Wellhello és Follow The Flow koncerteken is!

Azahriah – camouflage. (full album)