Bushidogs X TSK X Barhx X DJ Kool Kasko – Félre az útból!

Bushidogs

Megjelent a Bushidogs által fémjelzett Félre az útból című dal.

Ezt a címet kapta a nemrég megjelent vadonatúj produkció, amelynek előadói a Bushidogs formáció tagjai, a 2021-es Rap.hu Battle Arénában is induló Marvic és a csapat állandó cikkírója Trén. Mindezek mellett a Makita Gang formációból, már jól ismert Barhx, aki magával hozta a dalba a korábbi East Line Unity közösségben is együtt mozgó TSK barátját is.

Ez a zene nem csak egy egyszerű produktum. TSK visszatérésével valami régi új is kezdetét veheti a magyar hiphop zenében. Sokan szerették, s most újra a mikrofon mögött szövegel majd, amit a srácok posztjai is megerősíthetik.

Barhx ismételten hozta azt az energiát, melyet a Makita Gang formáció létrejötte óta még jobban érezni a dalain. Utoljára de semmiképpen sem utolsó sorban térjünk rá a Bushidogs csapatára, akik a projekt kezdeményezői voltak. Marvic és Trén már elég régóta a rap porondján mozognak, ám ezt voltak akik nem is tudták róluk, pedig évek óta jelen vannak a szakmában.

Bushidogs - Marvic és Trén

Most a Semmi című klipjük óta ez a dal jelent meg klipes formában, amiről kijelenthető az hogy elérte a célját. A mondanivaló energikus előadása teljes mértékben azonosul a klip jeleneteivel. Bízunk benne, hogy nem ez lesz az utolsó dal, ebben a felállásban. Szólóban, illetve közreműködésekben biztosan gazdag lesz a srácok éve.

BUSHIDOGS – FÉLRE AZ ÚTBÓL FEAT. TSK, BARHX & KOOL KASKO

Írta: Majorszki Krisz Krisztián