Essemm – Amíg tart

Essemm

Essemm Tomi legújabb dala szerencsére szokás szerint hozta a jó szintet.

Emellett egy vadonatúj, illetve eddig szokatlanul lájtjos dallamos hangzást kaptunk a Bitprojekt Music-tól Essemm “talpa alá”.

Úgy tudni az a dal lesz utolsó Essemmtől az idei évben. Azt mindenképpen szeretném kiemleni hogy egy nagyon sikeres évet tudhat maga mögött a kapuvári MC, hiszen számos kemény dallal és slágerrel rukkolt elő a 2018-as évben.

Ez a dal egy ilyen összegző dal lett amiben mintha számot adna és egyben összefoglalja valamint lezárja az idei évet Tomi.
Nagyon kíváncsian várjuk mit hoz számára a 2019-es esztendő. Kívánunk neki sok-sok slágerdalokat és persze sok sikert!

Itt az idei utolsó dala “Amíg tart” címmel.

Essemm – Amíg tart


Korábbi Essemm hírekHirdetés

2018.11. – Essemm – Játékos vadiúj dal

Essemm TomiEssemm legújabb soron következő dala “Játékos” címmel vasárnap vagyis tegnap november 4.-én látott napvilágot, úgy hogy el is hoztuk nektek.

Újdonság az hogy kiderül szeret kosárlabdázni, illetve egy ilyen jellegű videoklipje nem volt még ahol kosárlabdázott volna, de a dal igazi üzenete hogy mint játékos elsődlegesen a rap játékban betöltött szerepére utal, és az egész témavilága is erre épül.

Röviden összefoglalva Essemm Tomi legújabb alkotása a Játékos hozta a megszokott szintet, és jó lett.

Kíváncsiak vagytok a végeredményre?

 

Itt tudjátok megnézni.

Essemm – Játékos


Minden tudnivaló Essemm-ről

2018.10. – Essemm Kijárat – vadiúj dal

Essemm - JátékosEssemm legújabb dala a Kijárat amely hasonlóan az eddigi dalaihoz ismét nagyon jól sikerült, és már most sokan szeretik.

Viszont összehasonlítva mondjuk a Tűz című új számával, ez nem ilyen odab*szunk dal lett, hanem szépen elhelyezte benne életének egy-egy mozzanatát és apróbb képeket azokból az időkből amikor nem volt cash, hanem agyalnia kellett azon, hogy miből lesz majd.

Nagyon jó az hogy Essemm Tomi őszintén beszél a múltjáról, és betekintést enged abba a világba ahogyan felnőtt.

Nem felejtette el honnan indult, és hogy jelenleg hol tart, azt hogy mit hoz a jövő azt ugye senki sem tudhatja biztosan.

De nekünk az a fontos, hogy még sok ilyen dalt csináljon.

Essemm – Kijárat


2018.10. – Essemm – Tűz!! videoklip premier

Essemm - Boros TamásAlig pár óra alatt majdnem 100.000 klikk Essemm videójánál.

Így foglalhatnánk össze Essemm Tomi legújabb videoklipjét pár szóban.

A tegnap megjelentetett új anyaga annyira forró lett, hogy már-már égeti a füleket.

Essemm kemény rappet tesz az amúgy is ütős ütem alá, és így együttesen nagyon zorall cumó lett.

Sok zenésztársa, és barátja is hasonló véleményen van, hogy ez bizony egy durva szám lett.

Felhívás: önkéntes tűzoltókat keresünk Kapuvárra, mert annyira forró lett a motyó, hogy felperzseli a környéket!

Szóval aki még nem hallotta, füleljen rá!

Essemm – Tűz


2018.09. – Essemm – Rossz pénz című vadonatúj dala

EssemmMegjelent Essemm Rossz pénz című vadonatúj dala melyben Hibrid, Fiatal Veterán, valamint Beksz is tiszteltetét teszi egy-egy verze erejéig.

A szöveg kemény real témákat jár körül. A rossz pénz témakörét és világát boncolgatja, azt hogy mindegy milyen módon, de pénzt kell szerezni, és az életben arra fókuszálnak a srácok hogy jöjjön a cash.

Ha van elég pénz, akkor minden könnyebb. Az sem mindegy pontosan mivel keresed meg azt.

Ha már megvan és égeti a kezed, akkor szétdobod különböző dolgokra. Lehet hogy elk*rvázod, lehet hogy alkoholra vagy k*bítószerre költöd, de jó dolgokra is lehet költeni, mert a megszerzés módja miatt “rossz pénz”.

Azt hogy jóra vagy rossz dolgokra költöd, az kizárólag csak rajtad múlik. Igazi real shit, kemény szövegek, egy frankó kemény zenei alappal. Fain lett.

Hallgassátok meg itt nálunk!

Essemm – Rossz pénz ft. Hibrid, Fiatal Veterán, Beksz


2018.08. Essemm – Szemétláda

Essemm - Boros TamásEssemm, vagyis Boros Tamás kicsivel több mint egy hete jelentette meg legújabb videoklipjét mely a Szemétláda címet kapta a rappertől.

Lassan 600 ezer megtekintésnél jár már a videó, ami egészen biztos hogy sokkal magasabb lesz a jövőben.

A dalban elmondja hogy nem akar egy ország sztárja lenni, de lényegében mára az egyik legnépszerűbb előadóról beszélünk.

Elképzelhető, hogy egy kis humort, és iróniát is belecsempészett ezekbe a sorokba.

A klip hozza a szokásos jó minőséget is, de most kevésbé komolyabb témát dolgozott fel Essemm Tomi.

Nézzétek meg és mondjátok el róla a véleményetek.

Essemm – Szemétláda (2018)


Essemm élete és karrierje

Essemm - Boros TamásEssemm vagyis polgári nevén Boros Tamás 1988 július. 5-én látta meg a napvilágot a Győr és Sopron között félúton található Kapuvár városában.Hirdetés

Városához erősen kötődik, hiszen szinte majdnem minden dalában valamilyen módon kapcsolódik vagy képi formában jelenik a videoklipekben, vagy elhangzik a szövegekben, illetve az albumcímként is, például (Kapufornia).

Zenei pályafutása 2010-ben kezdődött el, és az indulást követően elején lassabban, manapság már “fénysebességgel” halad a pályáján, és mára már szinte mindenki hallotta a nevét, aki a magyar rap zenét, és hiphop kultúrát követi. A hazai hip-hop élet egyik legkiemelkedőbb alakjává avanzsált, és mára az egyik legnépszerűbb MC-jeként tartják számon.

A saját alapítású Garage Productions kiadóval együtt egybeforrt a neve, és köszönhetően a két név egyött vált ismertté. Boros Essemm Tamás nagyjából 13 éve kezdett el először rap zenével foglalkozni, és motivációjának, valamint kitartásának , és persze tehetségének köszönhetően éri el sikereit.

Mindig törekszik arra, hogy megújuljon, új elemeket igyekszik kipróbálni a zenéjében úgy, hogy mindemellett megtartja saját védjegyét, és a rá jellemző stílust is. Az első 2009-ben megjelent ROCKSTAR című albuma volt, amely nagyon hamar akkora sikere lett, hogy egy remix változat is készült belőle. A 2012-ben napvilágot látott második nagylemeze a 112 címet kapta, és azóta is ebből a lemezből sikerült a legtöbbet eladnia, arról nem is szólva, hogy Magyarország egyik legkeresettebb raplemezei között tartják számon.


Essemm interjú

Sajnos nincsen aktuális Essemm interjúnk.


Essemm videók és klippek

Essemm – Tűz (2018)

Essemm – Tudod, hogy hol találsz (2018)

Essemm – Magam miatt ft. Giajjenno (2018)

Essemm – Csak mulatunk (2016)


Essemm diszkográfia
   • 2009: Essemm – Rockstar
   • 2012: Essemm – 112
   • 2014: Essemm – Kapufornia
   • 2015: Essemm – Piszkos 12
   • 2015: Essemm – Piszkos 12
   • 2015: Boros Meg A Kordik