Essemm – Álljatok félre (friss) 🔥

Essemm, új dalában megint szőnyegbombázást hajt végre mindenki ellen akit kamu barátnak tart, és az ilyeneket pedig egyszerűen és szimplán lenézi, illetve semmibe veszi.

Egy igazán alfahím flow és rap szöveg, amiben az évek alatt megélt tapasztalatokat őszintén és nyersen tárja a hallgatók füle és szeme elé a motyóhoz leforgatott új videóban.

A produceri munkálatokat Shiduro látta el, aki a Nemazalány-hoz köthető Last Projekt Records kiadójához köthető.
A mixing és a master munkák maga Essemm Tomi valamint a pomázi Hibrid füle és keze munkáját dícsérik.

Egy szó mint száz, fa*za lett mint minden Essemm cucc a magyar rapjátékban.

Essemm – Álljatok félre (Official Music Video)


Korábbi Essemm hírekHirdetés

2019.04. – Essemm – Essemm ft. Giajjenno Magam miatt – reaction videó 🔥

EssemmEssemm és Giajjenno közösen rögzített Magam miatt című dalát véleményeztettük most Nektek.

Sokan kértétek hogy legyen Essemm-től vagy Giajjenno-tól reakció, így elhoztuk Nektek ezt is 😎. Erről a nagysikerű dalról mondja el nektek amerikai barátunk a személyes véleményét✌️.

A változatosság kedvéért még mindig az a helyzet hogy egy szót sem beszél, se nem ért magyarul 😎. Lassan ugyan fejlődik, de még nem eléggé 😀.

Így az eddig megszokottakhoz képest ismételten egy újabb elfogulatlan és őszinte reakciót kaptunk tőle.

Nézzétek végig, van benne sok vicces reakció, de nem árulhatok el minden poént előre ✌️. Garantálom hogy szórakoztató lesz számotokra 😎!

Essemm ft. Giajjenno reaction videó 🔥 Magam miatt 😎


2019.03. – Essemm – Megbántam

EssemmEssemm új dallal robbantott de ezúttal nem valakivel együtt hanem szólóban ontja a sorokat.

Ez most nem “szerelmes” dal műfajába tartozik hanem egy keményebb, ugyanakkor egyfajta nosztalgikus hangulattal bíró track lett.

Egy számadás azokról az élethelyzetekről és személyekről akiket Essemm eddigi élete során különböző okok miatt már megbánt.

A “Megbántam” dalt Snip producerelte, a keverést és a mixet Hibrid illetve a keverést maga Essemm Tomi  látták el együtt.

Olyan is lett! Ütős amire egyből elindul a fejed és már bólogatsz is.

Essemm – Megbántam

2019.02. – Essemm – A világ elől ft. Karola – Premier

Esseem x KarolaKarola és Essemm közös duettje meglehetősen forróra sikeredett annak ellenére hogy januárban forgott és februárban látott napvilágot.

Egy őszintén mély dal lett amely mély és bensőséges kapcsolatról szól, és amiben mélyen szántó gondolatokat fogalmaznak a kimondatlan szerelmről.

A képi világ gyönyörű és rabul ejtő lett, a téli balaton igazán jó választás volt az új videóhoz. A beállítások szintén jól sikerültek valamint Karola nagyon érzéki és érzelmes oldalát mutatja meg a kamerának a jelenetek során.

Remélhetőleg ez is lesz annyira népszerű mint az évekkel korábban írodott “Rólunk szól” illetve a “Neked írom” című Essem slágerek.

A zenéért szokásosan Bitprojekt Music volt a felelős a Mix / Master felelősök pedig maga Essemm Tomi és Hibrid volt.

Hallgatásra kínálom ezt az új szerzeményt a Valentin nap jegyében!

Essemm – A világ elől ft. Karola


2019.02. – Essemm & Lazy – Harag és bosszú

EssemmEssemm és Lazy legújabb közös dala a “Harag és bosszú” alig pár napja látott napvilágot és máris méltán nagyot szólt az Essemm és Lazy rajongók körében is.

Egy igazán nyers és odapörkölős dal lett amiből egy valami tökéletesen kikristályosodik; mégpedig a nyers erő és a végtelen, az évek alatti negatív élményekből és csalódásokból táplálkozó harag és gyűlölet.

De ennek eredménye egy igazán patent sláger lett.

Lazy az elmúlt rövid idő alatt eszméletlen aktív, és csak úgy ontja magából az újabbnál újabb és a jobbnál jobb dalokat. Essemmtől pedig ez már szinte “megszokottá vált”.

Ha Essemm és Lazy ezt így adják elő egy színpadon a közönségnek akkor az lehet meggyullad a dal végére.

Essemm & Lazy – Harag és bosszú (Audio)


2019.01. – Essemm – Ugyanaz klippremier

Essemm & Lazy112, vagyis Január 12. ez mindig egy különleges nap Essemm Tomi háza táján, és ahogy eddig is minden évben megjelentett valami rendkívüli anyagot ezen a napon így ez 2019-ben sem alakult másképp.

Máris itt a legújabb dala amely “Ugyanaz” néven látott napvilágot és még annyira zsír új a motyó hogy az árcédula is rajta van.

Az új dalban Essemm egy helyzetjelentést ad arról hogy edidg mit ért el illetve hogy a sok béna között ő a király, valamint mit is gondol az eddig elért sikereiről.

A konklúzió valóban egyszerű: mindent ugyanúgy tenne, de lehet akkor még jobban és még keményebben nyomna azért hogy még előrébb lehessen mint most. De így is egy nagyon sokan szeretik és mennek el a koncertjeire országszerte.

A Garage logo, a GRG emberek a régiek és mindenki marad akivel eddig elérte a sikereit, így azokra számítani fog a jövőben is.

A cél még mindig az a kapuvári MC számára, még feljebb az égig.

Essemm rajongók, füleket hegyezni.

Essemm – Ugyanaz


2018.12. – Essemm – Amíg tart

EssemmEssemm Tomi legújabb dala szerencsére szokás szerint hozta a jó szintet.

Emellett egy vadonatúj, illetve eddig szokatlanul lájtjos dallamos hangzást kaptunk a Bitprojekt Music-tól Essemm “talpa alá”.

Úgy tudni az a dal lesz utolsó Essemmtől az idei évben. Azt mindenképpen szeretném kiemleni hogy egy nagyon sikeres évet tudhat maga mögött a kapuvári MC, hiszen számos kemény dallal és slágerrel rukkolt elő a 2018-as évben.

Ez a dal egy ilyen összegző dal lett amiben mintha számot adna és egyben összefoglalja valamint lezárja az idei évet Tomi.

Nagyon kíváncsian várjuk mit hoz számára a 2019-es esztendő. Kívánunk neki sok-sok slágerdalokat és persze sok sikert!

Itt az idei utolsó dala “Amíg tart” címmel.

Essemm – Amíg tart


2018.11. – Essemm – Játékos vadiúj dal

Essemm TomiEssemm legújabb soron következő dala “Játékos” címmel vasárnap vagyis tegnap november 4.-én látott napvilágot, úgy hogy el is hoztuk nektek.

Újdonság az hogy kiderül szeret kosárlabdázni, illetve egy ilyen jellegű videoklipje nem volt még ahol kosárlabdázott volna, de a dal igazi üzenete hogy mint játékos elsődlegesen a rap játékban betöltött szerepére utal, és az egész témavilága is erre épül.

Röviden összefoglalva Essemm Tomi legújabb alkotása a Játékos hozta a megszokott szintet, és jó lett.

Kíváncsiak vagytok a végeredményre?

Itt tudjátok megnézni.

Essemm – Játékos


Minden tudnivaló Essemm-ről

2018.10. – Essemm Kijárat – vadiúj dal

Essemm - JátékosEssemm legújabb dala a Kijárat amely hasonlóan az eddigi dalaihoz ismét nagyon jól sikerült, és már most sokan szeretik.

Viszont összehasonlítva mondjuk a Tűz című új számával, ez nem ilyen odab*szunk dal lett, hanem szépen elhelyezte benne életének egy-egy mozzanatát és apróbb képeket azokból az időkből amikor nem volt cash, hanem agyalnia kellett azon, hogy miből lesz majd.

Nagyon jó az hogy Essemm Tomi őszintén beszél a múltjáról, és betekintést enged abba a világba ahogyan felnőtt.

Nem felejtette el honnan indult, és hogy jelenleg hol tart, azt hogy mit hoz a jövő azt ugye senki sem tudhatja biztosan.

De nekünk az a fontos, hogy még sok ilyen dalt csináljon.

Essemm – Kijárat


2018.10. – Essemm – Tűz!! videoklip premier

Essemm - Boros TamásAlig pár óra alatt majdnem 100.000 klikk Essemm videójánál.

Így foglalhatnánk össze Essemm Tomi legújabb videoklipjét pár szóban.

A tegnap megjelentetett új anyaga annyira forró lett, hogy már-már égeti a füleket.

Essemm kemény rappet tesz az amúgy is ütős ütem alá, és így együttesen nagyon zorall cumó lett.

Sok zenésztársa, és barátja is hasonló véleményen van, hogy ez bizony egy durva szám lett.

Felhívás: önkéntes tűzoltókat keresünk Kapuvárra, mert annyira forró lett a motyó, hogy felperzseli a környéket!

Szóval aki még nem hallotta, füleljen rá!

Essemm – Tűz


2018.09. – Essemm – Rossz pénz című vadonatúj dala

EssemmMegjelent Essemm Rossz pénz című vadonatúj dala melyben Hibrid, Fiatal Veterán, valamint Beksz is tiszteltetét teszi egy-egy verze erejéig.

A szöveg kemény real témákat jár körül. A rossz pénz témakörét és világát boncolgatja, azt hogy mindegy milyen módon, de pénzt kell szerezni, és az életben arra fókuszálnak a srácok hogy jöjjön a cash.

Ha van elég pénz, akkor minden könnyebb. Az sem mindegy pontosan mivel keresed meg azt.

Ha már megvan és égeti a kezed, akkor szétdobod különböző dolgokra. Lehet hogy elk*rvázod, lehet hogy alkoholra vagy k*bítószerre költöd, de jó dolgokra is lehet költeni, mert a megszerzés módja miatt “rossz pénz”.

Azt hogy jóra vagy rossz dolgokra költöd, az kizárólag csak rajtad múlik. Igazi real shit, kemény szövegek, egy frankó kemény zenei alappal. Fain lett.

Hallgassátok meg itt nálunk!

Essemm – Rossz pénz ft. Hibrid, Fiatal Veterán, Beksz


2018.08. Essemm – Szemétláda

Essemm - Boros TamásEssemm, vagyis Boros Tamás kicsivel több mint egy hete jelentette meg legújabb videoklipjét mely a Szemétláda címet kapta a rappertől.

Lassan 600 ezer megtekintésnél jár már a videó, ami egészen biztos hogy sokkal magasabb lesz a jövőben.

A dalban elmondja hogy nem akar egy ország sztárja lenni, de lényegében mára az egyik legnépszerűbb előadóról beszélünk.

Elképzelhető, hogy egy kis humort, és iróniát is belecsempészett ezekbe a sorokba.

A klip hozza a szokásos jó minőséget is, de most kevésbé komolyabb témát dolgozott fel Essemm Tomi.

Nézzétek meg és mondjátok el róla a véleményetek.

Essemm – Szemétláda (2018)


Essemm élete és karrierje

Essemm - Boros TamásEssemm vagyis polgári nevén Boros Tamás 1988 július. 5-én látta meg a napvilágot a Győr és Sopron között félúton található Kapuvár városában.Hirdetés

Városához erősen kötődik, hiszen szinte majdnem minden dalában valamilyen módon kapcsolódik vagy képi formában jelenik a videoklipekben, vagy elhangzik a szövegekben, illetve az albumcímként is, például (Kapufornia).

Zenei pályafutása 2010-ben kezdődött el, és az indulást követően elején lassabban, manapság már “fénysebességgel” halad a pályáján, és mára már szinte mindenki hallotta a nevét, aki a magyar rap zenét, és hiphop kultúrát követi. A hazai hip-hop élet egyik legkiemelkedőbb alakjává avanzsált, és mára az egyik legnépszerűbb MC-jeként tartják számon.

A saját alapítású Garage Productions kiadóval együtt egybeforrt a neve, és köszönhetően a két név egyött vált ismertté. Boros Essemm Tamás nagyjából 13 éve kezdett el először rap zenével foglalkozni, és motivációjának, valamint kitartásának , és persze tehetségének köszönhetően éri el sikereit.

Mindig törekszik arra, hogy megújuljon, új elemeket igyekszik kipróbálni a zenéjében úgy, hogy mindemellett megtartja saját védjegyét, és a rá jellemző stílust is. Az első 2009-ben megjelent ROCKSTAR című albuma volt, amely nagyon hamar akkora sikere lett, hogy egy remix változat is készült belőle. A 2012-ben napvilágot látott második nagylemeze a 112 címet kapta, és azóta is ebből a lemezből sikerült a legtöbbet eladnia, arról nem is szólva, hogy Magyarország egyik legkeresettebb raplemezei között tartják számon.


Essemm interjú

Sajnos nincsen aktuális Essemm interjúnk.


Essemm videók és klippek

Essemm – Tűz (2018)

Essemm – Tudod, hogy hol találsz (2018)

Essemm – Magam miatt ft. Giajjenno (2018)

Essemm – Csak mulatunk (2016)


Essemm diszkográfia
   • 2009: Essemm – Rockstar
   • 2012: Essemm – 112
   • 2014: Essemm – Kapufornia
   • 2015: Essemm – Piszkos 12
   • 2015: Boross Meg A Kordik