Teswér – Rendben lesz – premier az oldalon

Teswér

Megjelent a Teswér csapat legfrissebb videóklipje a Rendben lesz. Egy érdekes svéd csavart is beletettek a videóba, amelyet eddigi működésük óta még nem volt példa.

Az érdekessége, hogy mindenki a saját hangján reppeli el a verzéit, de kb a fiatalabb “énjeik” tolmácsolásában adják elő azt. A kérdés már csak az, hogy a srácok a Teswér fiatalabb énjeit szimbolizálják, vagy pedig rokoni kapcsolatban állnak a tagokkal. Én azt gondolom, hogy vegyesen vannak rokonok és nem rokonok is a videóban.

Summa summarum,  egy nagyon kellemes kis nyári dal lett, kis “latinos” beütéssel, úgyhogy a Teswéreknek lesz mit előadni a nyári és őszi fellépéseik során. Hibriddel készült interjút Hibi adatlapján találjátok.

Pörgessétek az új motyót!

TESWÉR – RENDBEN LESZ (OFFICIAL MUSIC VIDEO)


Minden tudnivaló a Teswér-ről


Korábbi Teswér hírek

2020.04. – Teswér – Üzenet

TeswérA Teswéreket nem nagyon kell bemutatni mindazoknak akik legalább az elmúlt egy évben hallgatják a magyar hiphop zenéket és követik a magyar rap sorsát és annak alakulását.

A csapat 2019 március elején alakult meg Hibrid vezetésével és erős hathatóságával.

A Teswér formáció tagjai: Imir, Hibrid, Flex, Fiatal Veterán, Beat és Atis.

Egy vadonatúj dallal jelentkeztek a srácok, amelyben érintik a történetüket, bemutatják a saját életüket kis képeken keresztül, utalás van benne a származásra is, például Hibrid esetében, hogy mind a két himnuszt sajátjának tekinti. Az üzenet lényege hogy akik normálisan élnek és gondolkodnak, azok jöhetnek bárhonnan megtalálják a helyes utat ha a szívükre és az eszükre hallgatnak életük folyamán.

Annyira tisztán hallatszik az, hogy benne van szívük és lelkük, valamint Imir refrénje konkrétan hidegrázósra sikerült. Azt hiszem hogy újabb rajongókat fognak ezzel a dallal szerezni.

Hibrid zenéiről itt tudtok bővebben olvasni.

TESWÉR – ÜZENET (OFFICIAL VIDEO)