Animal Cannibals 😎 – Tarolnak az emszík + interjú

Animal Cannibals

Ma jelent meg a korábbi interjúnkban elhangzott “Tarolnak az emszík” című dala az Animal Cannibals rap párosától. Ricsipí és Qka MC megint egy nagyszerű közösségépítő dalt hoztak össze, és ez a dal már a sorban következő harmadik ilyen jellegű dal. Az első track 1998-ban “Mindenki” címen jelent meg, aztán ezt követte a 2008-ban megjelent “Északon Délen” című nagyszabású projekt, és most sorban harmadikként a “Tarolnak az emszík”. Természetesen a közreműködők nélkül szintén nem lehetett volna ekkora durranás, de az Állat Kannibálok vezetése nélkül nem jöhetett volna létre ez az egész projekt. Valószínűleg emszík terén sem teljes a kép, és jó páran befértek volna még a projektbe de akik bent vannak most azokra esett most a választás.
Olyan közreműködőkkel dolgoztak együtt mint: BeX, BSW, C … A Hegylakó, Dannona, DosE, Eastline Unity, Fiirii52, Gaboss, Gege, Hibrid Bro, I’m I, Killt, Mulató Aztékok, Nomagróf és Riddler, Prock The Mc, SativuS, Slow Village, Sneez MC, Stereó Kollektív, Streetroyal, Susii, Young G.

Erős cumó lett, hallgassátok!

Animal Cannibals – Tarolnak az emszík


Korábbi Animal Cannibals hírekHirdetés


2018.12. – Animal Cannibals 😎 interjú – exkluzív infók, megjelenések 💯

Animal Cannibals

A magyar rap két meghatározó alappillérével Qka Mc-vel és Ricsipí-vel vagyis az Animal Cannibals-el beszélgettünk, akik számos tehetségkutató megálmodói, olyanoknak mint például a Fila Rap Jam.
Mélyen, mégis felszabadult és jó hangulatban kötetlenül beszélgettünk velük egy nagyon király interjú során. 😎

Elmesélték nekünk a megismerkedésük történetét, az Animal Cannibals megalakulását és töretlen sikereit az eddig elmúlt 30 év során, szó esett a jövőbeni zenei terveikről, a hamarosan megjelenő új videoklipjükről, és szóba került az egész magyar hiphop közösség is. 👏

Hallhattunk rengeteg személyes sztorit is, amiket a bulik és fellépéseik alatt éltek át, az eddig eltelt lassan 30 éves közös pályafutásuk során.

Állást foglaltak oldschool és newschool témában, elmondták hogy zeneileg nekik kik favoritok, kik motiválták őket. 🎶

Nézzétek meg, ha tetszett iratkozzatok fel a Rap.hu YouTube csatornájára osszátok meg a videót és az oldalt is.

Nagyon jó arcok privátban is, de nézzétek végig és mindenre fény derül. ✌️️

Animal Cannibals 😎interjú 🎤


2018.11. – Animal Cannibals új “Tarolnak az emszík” videoklip

Animal CannibalsAz Animal Cannibals rengeteg magyar MC-vel és előadóval az oldalán, az év végére ismét egy hatalmas dobást tervez.

Nagyjából olyan szintű projektre kell számítani mint a 10 évvel ezelőtti “Északon Délen” címet viselő nagysikerű daluk, de teljesen új formák tűnnek fel a most következő dalban és klipben.

Hogy kik szerepelnek benne, pontos információk még nem teljesen publikusak de mi egy jó párról tudjuk hogy benne lesznek az új projektben, de nem akarjuk elszólni magunkat hogy meglepetés maradjon.

Azt elárulhatjuk, hogy nagyon jó lesz és mind a Qka MC, mind Ricsipí vagyis az Aninal Cannibals, mind pedig a felkért előadók tűkön ülve várják hogy megjelenjen a közös cumó.

Amit még tudni illik a motyóról, hogy 10 perc hosszú lesz, így tehát jó pár MC tiszteletét tudja majd tenni a dalban, illetve a legelső 1998-ban megjelent “Mindenki” című daluk előtt tisztelegvén a dal sebessége 98 BPM-es lesz.
Mutatunk két ízelítőt, kíváncsiak vagyunk milyen lesz a harmadik kör. Ti is?

Animal Cannibals – Mindenki (1998)

Animal Cannibals – Északon Délen (2008)