DJ Luigi – Az egyik legsikeresebb producer!

DJ Luigi

DJ Luigi a pályafutását 1990-ben kezdte az akkori “Fekete zenét” játszó szórakozóhelyek, warm up illetve vendég DJ-jeként. Együtt dolgozott többek között DJ Sterbinszky-vel, DJ Bárány Attila-val, DJ Jován-nal, DJ Jutasi-val, DJ Fat-tel, DJ Andrew J-el. A 90-es évek közepétől, egész estés Hip-Hop partikat szervezett két társával DJ Quick-vel és DJ Bootsie-val.

Ennek az időszaknak a megkoronázásaképpen a trió elindult a 96′-os Magyar DMC bajnokságon, melyet elsöprő fölénnyel nyertek meg és abban az évben indultak a DMC DJ világbajnokságon is. Ezzel végérvényesen beírták a nevüket a hazai Hip-Hop világába.

A Top TV (Z+ TV elődje) csatornánál heti Rap műsoruk volt Gangxta Zolival, rádióműsort vezettek Györemixxx!-el az EST FM-en „Rocksteady Beat” névvel..

1997

Elkészítette első zeneszámát az Animal Cannibals-nek – A vasárnap reggel remix-et, ami videoklip formájában több hétig vezette a Z+ slágerlistáját.

1996-2000

Szombati ill. keddi rezidense a legendás Maszk Music Clubnak, ami az ország első R’n’B klubja volt. Olyan előadók köszönhetik a népszerűségüket a klubnak mint, az akkor induló Fekete Vonat és a V.S.O.P. A zuglói HipHop formáció mindhárom lemezét producerálta.

DJ Luigi

2000-2007

Hat éven keresztül szombati rezidens DJ-k a korábbi társával, Quick-el, egy mára már kultikussá vált szórakozóhelyen, a Süss Fel Nap-ban. Ez idő alatt készítették el a TrackSound stúdiójában a Megasztáros, Batka Ignác Barna „IGNI” debütáló albumát, ami a korát megelőzve az ország első RnB lemeze volt. „Hibrid”, a pomázi rapper első albumát is itt készítették el 2007-ben.

2008

Létrejött a BEDLAM Records hanglemezkiadó. Zenei pruducer és dalszerző a V.S.O.P. harmadik albumán. A „Mindig friss &@#$ kell” című albumról a Ki jött vissza című szám a Viva Chart toplista 3. helyéig jutott. A Peaches & Cream Partysorozat frontemberének – Papa Jo-nak is készített számtalan slágert. A „Te vagy Az feat. Dukai Regina”, több hétig listavezető volt a Viva TV-n.

2007-2011

Az eddigi pályája méltó folytatásaként felkérést kaptak DJ Quick-el közösen, hogy vegyenek részt egy minden eddiginél átütőbb és egyedülállóbb kezdeményezésben, a Peaches and Cream-ben.

2012-től napjainkig

„Luigi Beats” néven számos projektért felelős. Az aktív DJ pályafutását befejezte, és kizárólag zeneszerzéssel foglalkozik. Korábbi jóbarátjával a Teswér formáció egyik motorjával Hibrid Bro-val kezd el dolgozni. A második és harmadik albumán is számtalan dalt készítenek együtt. Hibrid közbenjárásával ismerkedik meg olyan feltörekvő előadókkal, mint Imir, Flex és Fiatal Veterán. Rengeteg dal készül, a zenei producer minden esetben Luigi Beats. Így jutottunk el 2019-hez. Megalakul a Teswér zenekar. Az együttes eddigi legnézettebb slágere a „Hajszolom a szerencsémet„, új fejezetet nyitott Luigi Beats pályafutásában is.

DJ Luigi Beats

Top produceri munkái:

TESWÉR – Üzenet

Fiatal Veteràn – Aki…

TESWÉR – Hajszolom a szerencsémet

Fiatal Veteràn – 2800 Ft. BEKSZ

Curtis feat. Hibrid – Utolsó utam

Beat – Ultimátum

Papa Jo – Ruthless G

V.S.O.P. – Ki jött vissza?

Igni feat. Papa Jo és Smoka – Jól tudom mit kivánsz

Tyson, Mohaman & Game – Huanita