Loprendo X Kondor – Hotbox ♨️

Kondor

Ugye nem sok mindenkinek kell bemutatni Kondor munkásságát?
Az érdi rapper megmutatta azt, hogy a legutolsó időkben amit alkot azzal egy modern és nívós szintet képes behozni a hazai színvonalban. Loprendoval közösen összeállva, kicsit felpezsdítették a new school rap műfaját a hazai palettán.

Loprendo korábban Bé a Kanári néven alkotott dalokat, Soundcloud platformon volt eddig a legaktívabb. Nem rég tért át hivatalosan Spotifyra illetve YouTube-ra. Loprendo egy tehetséges új vonalas arc aki egyedi személyiségével és maximalizmusával hozzájárul minden alkotása sikerességéhez.

Na de nézzük meg magát a dalt is részletesebben. A dal témáját nem igazán kell ecsetelni, egy trap szám, elhangzik benne a „4 20” amit minden rap hallgató tud hogy mit jelent igazából. („alapműveltség”).

A beatet Zyeq Beats készítette, a mix & masterért maga Loprendo volt a felelős, a klip pedig a Cashvérek tag Crizzly és JavierOne munkája.

A dalhoz tartozó vizuál és és vágás fantasztikusra sikerült. A hangzásvilág, a flow-k és maga a beat visznek magukkal pont annyira, hogy kedvet kapj ahhoz, hogy rágyújts egy j*intra és belazulj a srácokkal. Kondor és Lopi dalát mondhatnánk egyfajta image nótának is, de mégis hozza azt amit hoznia kell

Ha értékelnem kellene akkor ez nálam 10-ből egy erős 9-es lett.

Nektek mi a véleményetek a dalról.

LOPRENDO x KONDOR – HOTBOX♨️ (MUSIC VIDEO)

Szerző: Maros Ace Dominik


Minden tudnivaló a Kondor-ról


Kondor interjú

Kondor interjú – Fatboi, Érd, Varrótanfolyam 😎


Kondor videók és klipek

KONDOR – BRAND (MUSIC VIDEO)

KONDOR – CARTMAN (MUSIC VIDEO)

KONDOR – PLATA O PLOMO

KONDOR – FATBOI (MUSIC VIDEO)


Kondor diszkográfia

  • Kondor – Kondor ‎(2019)

Korábbi Kondor hírek

2020.04. – Kondor – Brand

KONDORKondor, Brand címen megjelent klipje frissen került ki a világhálóra.

A témaköre Érd, 2030 ugyanis a város irányítószáma, még mielőtt valaki tévesen egy jövőbeni dátumra gondolna.

A klip hangzása a “kondoros” jó minőséget hozza, így aki csípi Fatboi zenéjét annak tuti hogy adni fogja.

Haverokból sincs hiány a videóklipben, illetve egy jó kis belevaló vagány csajszi is csapatja Kondor mellett.

Így összességében véve egy fain street klip lett amiben bemutatja mind a város, mind pedig az egész érdi miliőt a nézőknek.

Brand, Kondor, pörgessétek kommenteljétek!


2019.03. – Kondor – Plata O Plomo

Kondor - FatboiKondor az albertfalvai és érdi zsivány most jött ki vadonatúj klipjével amely a Plata O Plomo címet kapta és igen mexikói hangulatúra sikerült az új beat hangzása.

Egy szókimondó vagány bevállalós és nagyzolós szövegvilágot kapunk Kondor-tól, úgyhogy a 150 kilóval vigyázni kell. Lehet egy új magyar Fatboi, vagy egy Fat Joe van születőben egyenesen a budai oldalról?

Lmen Prala-val országos cimborák, segítik és támogatják egymást ahol csak tudják. Ha az információink helyesek akkor Prala is ott volt a klip forgatásakor.

A zenei alap YBR és Deddy keze közös munkájának eredményeképpen született meg és a felvétel pedig Hibrid stúdiójában készült el.

A képi anyagért és vágásért, valamint minden technikai megoldásért az a Wolfshoot Poroduction felelős aki Figura Sleep klipjét is készítette.

Jó kis zene lett pörgessétek nyugodt szívvel az új motyót.


Kondor dalszövegek

Kondor – Cartman dalszöveg

Kondor – Plata o Plomo dalszöveg

Kondor – Brand dalszöveg

Kondor – Fatboi dalszöveg