Rizkay, Tibbah – Beatmaking 26. közr. Lmen Prala

M-Squad és Lmen Prala  legújabb közös Beatmaking 26. rész keretein belül rögzített vadonatúj daluk egyelőre annyira népszerű hogy folyamatosan a dobogós helyen mozog amióta napvilágot látott.

Valóban elég zorall lett a motyó, a beat-et kimondottan Prala stílusához alakított aki a Rizkay & Tibbah páros, és mind a két tábor körében nagyot szólt úgyhogy a Győr és Vámosmikola kapcsolat is minden bizonnyal elindult a népszerűség további országútján.Ez a dal eddig tarol, és nagyon úgy fest nem lesz ez másképp a jövőben sem.

Talán azt sem mellékes megjegyeznünk, hogy mind a ketten a Rap.hu Battle Aréna zsűri tagjai és a közönség mellett segítenek kiválasztani azt hogy kik lesznek a továbbjutók.

Nekünk itt a szerkesztőségen belül nagyon adja az új közösük.

Nektek bejön?


Korábbi Rizkay & Tibbah hírek


Hirdetés

Rizkay, Tibbah – Beatmaking 25. közr. Saiid

Rizkay & TibbahRizkay és Tibbah legújabb egyben a 25. Beatmaking projektje Saiid közreműködésével készült el és kib*szottul odarakták a motyót!

Tele effektekkel vicces jelenetekkel, és nagyon látványos vagy igazán egyedi megoldásokkal akár maga a videoklip akár maga a szöveg.

Szerintem 2018 egyik legjobb Beatmaking projektje Essemm és a Beerseewalk részek mellett.

A zenei beat szokás ismét nagyon adja, Tibbah és Rizkay szokás szerint nagyon nagyot rak.

Lessetek rá megéri!

Rizkay, Tibbah – Beatmaking 25. közr. Saiid


2018.10. – Tibbah, Rizkay – Beatmaking 24. közr. BARHX, TSK

Tibbah - Rizkay Tupac halálának évfordulóján jelentette meg a Tibbah-Rizkay páros legújabb Beatmaking projektjét, szám szerint a 24.-et.

A motyó érdekessége, hogy két eddig még kevésbé széles körben ismert MC-vel működtek közre Tibiék.

Igazából a kommentek alapján is, illetve a mi magunk véleményére támaszkodva is így gondoljuk itt a szerkesztőségen belül, hogy nagyon jól pörgetik a srácok.

Szóval, csak így tovább, hajrá!

Rizkay, Tibbah – Beatmaking 24. (közr. BARHX, TSK)


2018.08. – Tibbah – “Érzem hogy élek” zsír új videoklip

Megjelent a győri hiphop élet egyik meghatározó táborába a Bloose Broavaz hiphop csapatába tartozó Tibbahnak a vadonatúj videoklipje, amelyben többek között Essemm Tomi is szerepel benne Dj Fegz és Phat mellett. 

A klip összefoglalja, hogy Tibbah már évtizedek óta benne van a magyar hiphop életben, és beszámol arról is, hogy sokan kidőltek már a rapéletből, de ő, illetve Phat és számos más nagy “öreg” a BB háza tájáról még mindig aktívan küldi a zenét szerelemből, nem pedig megélhetési célból, mert nekik azóta is ez az életük.

Eltelt 20 év amióta a hazai zenei pályának nekivágtak, sokan kiestek már a rap játékból, de ők még mindig stabilan állnak és még mindig nyomják a cuccot.

A rap zene egy örök szerelem mindannyiuk számára, ettől sokkal jobban érzik magukat, és ennek a szerelemnek köszönhetik, hogy boldogan és teljes életet élnek, és hogy van értelme annak amit csinálnak minden nap, és nap mint nap, ami nem más mint a rap zene, és a raplife.

Tibbah – Érzem hogy élek