Megjelent Dzsúdló vadonatúj dala – Ennyi címen

Dzsúdló

A fiatal pop-trap előadó Dzsúdló, 2020 áprilisában adta ki debütáló lemezét, Fotofóbia néven. A napokban megjelent “Ennyi‘ egy új fejezet, és korszak nyitódala.

A Fotofóbia az első lemezem volt, hatalmas mérföldkő az életemben, de most ideje, hogy túlszárnyaljuk magunkat. Tembóval több új számon dolgoztunk az elmúlt hónapokban, illetve új műfajokkal kísérleteztünk, ennek az első gyümölcse az “Ennyi”. – mondta Marci a dallal kapcsolatban.

Van bennem egy erős kiüresedés. Ez egy fura állapot, mert egyáltalán nem élem meg károsnak, vagy pozitívnak, csak hagyom, hogy legyek így üresen, ameddig kell.

Egy kicsit robot üzemmódban vagyok, ebben viszont könnyebben tudok beleállni dolgokba, mert nem érzem, hogy bármiből sérülten tudnék kijönni.

Dzsúdló - EnnyiA kapcsolatokra sem stresszelek, mert bár tudok bántani embereket, nem tekintek magamra úgy, mint egy lehetséges veszélyforrás. Ez ennyi, most jó így a semmiben.” – tette hozzá az énekes.

Dzsúdló 2020 őszén egy élő koncertturnéra indul, amelynek egyik első állomásaként szeptember 12-én és 13-án az Akvárium Nagy Hallját tölti majd meg kétszer az új és régi dalokkal. Ennyi.

Dzsúdló – ENNYI (Official Music Video)


Korábbi Dzsúdló hírek

2020.04. – Dzsúdló debütáló lemeze – Fotofóbia

Megérkezett Dzsúdló debütáló lemeze a Fotofóbia

A fiatal trap-Dzsúdlópop előadó első nagylemeze 10 saját szerzésű dalt tartalmaz, az albumon a már “Lej“, “Hiszti“, “Sprint” és “Reggel” című sikerszámok mellett 5 vadonatúj szerzemény debütál.

A ‘FotofóbiaDzsúdló ‘így jöttem‘ története, amely a személyes sztorikon keresztül egy egész generáció fejébe lát bele.

Dzsúdló 2019-ben robbant be a köztudatba szókimondó számaival – a “Hiszti” és “Lej” című sikerdalok több százezres, milliós nézettséget értek el, és az egyik legtrendibb hazai előadóvá tették az énekest.

A ‘Fotofóbia’ Dzsúdló felnőtté válás – és elszakadás történetét dolgozza fel tíz számon keresztül.

A lemezen Dzsúdló Tembóval dolgozott együtt, a vizuális, arculati megjelenésért pedig Kollár Dénes volt felelős.

“Az utóbbi pár évemet főleg a felnövés / elszakadás gondolata foglalkoztatta. Nem csak a családtól vagy a gyerekkortól, hanem egy kicsit mindentől.

Dzsúdló - Fotofóbia album

Mindent bele akartam rakni a lemezbe, ami jelenleg vagyok, pontosabban voltam, amikor ezek a zenék elkészültek.

Általánosságban a fotofóbián innen indul. Ez a lemez a kezdő lépés, a célja annyi volt, hogy a végére megtaláljam azt, ami az enyém, és izgalmas tud lenni a zenében.”

A ‘Fotofóbia‘ egy izgalmas szerzői alkotás, amely egy egyedi körútra hívja a közönséget Juhász Marci otthonába és koponyájába.