D33ZY – TRAPFORRÁS EP-je már elérhető!! – Vigyázat Forró Lett!!

Megjelent D33ZY várva várt TRAPFORRÁS EP-je és elérhető a legtöbb jól ismert digitális áruházban, melyet  lejjebb olvasva értek el.

Mindenkinek ajánlom D33ZY új EP-jét a TRAPFORRÁS-t, aki szereti az igényes trap zenét és a tényleg nyugati színvonalú hangzást.

Pörgessétek, osszátok meg és ismerjétek meg jobban a Rapper művészetét, mert eléggé odatette magát. Ez pedig még csak a kezdet!

Elérhető minden digitális áruházban és ingyenes platformon is.

D33ZY - Trapforrás

TRACKLIST:

01. Star
02. Mindenki
03. Trapforrás
04. Hullámok

SPOTIFY, APPLE MUSIC, DEEZER, YOUTUBE MUSIC, SOUNDCLOUD, AMAZON, TIDAL

Gyűjtő link az összes áruházhoz és youtube-ra:  https://musics.link/20703h9ZUv

D33ZY – TRAPFORRÁS video:


Bemutatkozik D33ZY

D33ZY, egy magyar származású HipHop előadó Budapestről. D33ZY-nek eddig két friss megjelenése volt, mind a kettő más-más hangzásvilággal látott napvilágot, de a Trap műfaján belül mozog.

A legfrissebb megjelenése a “DÉMONOK” melyben a stílusban jól megszokott szabadságot dolgozza fel. A bohém track 2 technikás hosszú verzéből és az ismétlődő hook-ból áll. Témáját tekintve egy szabad szövegvilágú dal. Szójátékkal, asszociációkkal mutat be megszokott témákat mint például szép lányok „supreme sushi vékony csípő vastag booty” vagy tudat módosító szerek, „kinek a pap kinek a cannabis”. A dalhoz készült lyric videót @seeTunez készítette el. A szám egy igazi Trap nóta. Bőségesen van rajta autotune is, hozza az elérni kívánt hangzást. D33ZY nem veti meg az autotune használatát a dalaiban mert, ez a műfaj része. Ő ezt mindenki előtt büszkén és nyíltan vállalja, hiszen úgy gondolja, hogy akik ezen fennakadnak azok inkább próbáljanak meg sokkal nyitottabb füllel és mentalitással állni a mai zenei világhoz, mert ez hozzá tartozik jelen korunk HipHop-jához.

D33ZY – DÉMONOK (LYRIC VIDEO)

D33ZY korábbi megjelenése a LIGA címre hallgat. A zenéhez egy jó kis videó is forgott, melyben egy verze erejéig beugrott a magyar és külföldi Reggae & Dancehall kultúrából már jól ismert MILLICHAB aki D33ZY személyes jó barátja és akinek sokat köszönhet az előadói útra való lépésben. A LIGA egy egyszerűbb hangvételű, ironikus trap dal. Rendesen megszólal köszönhető D33ZY producerének a kenyai származású DJ Aaron-nak.

D33ZY – LIGA (OFFICIAL VIDEO)

Még idén 2020 nyarán fog érkezni D33ZY-től a friss cucc egy EP formában. Az EP-vel legalább egy videó is megjelenik, melyet a nagyon fiatal és tehetséges Fülöp Cselényi hoz majd tető alá. A kislemez a kifejező “TRAPFORRÁS” címen érkezik majd és D33ZY azt ígéri a hallgatóknak, hogy egyedi hangzást fog hozni a hazai hiphop világban.

D33ZY -Trapforrás

Továbbá azt is szem előtt tartja, hogy a zene stílusában és hangzásában emlékeztessen az egész kultúrára, ezért sűrűn bukkannak fel benne majd angol szavak és mondatok is

Amennyiben kíváncsiak vagytok D33ZY további megjelenéseire, kövessétek figyelemmel, mert hamarosan landol a TRAPFORRÁS EP, melynek megjelenési időpontja, pedig 2020 nyara. Részletek, hamarosan itt az oldalon, illetve D33ZY saját csatornáin.

D33ZY a kib*szott házban! Kövessétek be és csekkoljátok le a dalait, mert megéri!