D33ZY – CSEPP – Megjelent a legújabb klip – Premier!

Megjelent D33ZY legújabb dala és a hozzá készített videóklipje Csepp címmel. A videót Elay Studios készítette el a zenész számára.

A felvételeket egy szép természetközeli helyen, egy erdőben rögzítették a srácok. Nagyon jó hangulata van, és érdekes az elegáns öltözet a stílusos ruhák, valamint a földes út és az erdő ötvözete egy képen.

A Csepp zenei produceri munkálatait, a régóta D33ZY-vel együtt dolgozó Dj Aaron, DopeWizard készítette el.
Egy kérdést nyitva hagyunk, ezt mindenki döntse el saját belátása szerint. Elképzelhető, hogy ez egy diss track is? Ha esetleg felfedeztétek ezt az üzenet ezen oldalát, írjátok meg kommentben a videó alá.

A Csepp című dal elérhető az összes digitális áruházban és online platformon!

D33ZY - CSEPP

Mindenképpen ajánlom megtekintésre azoknak akik a trap műfaj nagy szerelmesei.

D33ZY – CSEPP


Bemutatkozik D33ZY

D33ZY

D33ZY, egy magyar származású HipHop előadó Budapestről. D33ZY-nek eddig két friss megjelenése volt, mind a kettő más-más hangzásvilággal látott napvilágot, de a Trap műfaján belül mozog.

A legfrissebb megjelenése a “DÉMONOK” melyben a stílusban jól megszokott szabadságot dolgozza fel. A bohém track 2 technikás hosszú verzéből és az ismétlődő hook-ból áll. Témáját tekintve egy szabad szövegvilágú dal. Szójátékkal, asszociációkkal mutat be megszokott témákat mint például szép lányok „supreme sushi vékony csípő vastag booty” vagy tudat módosító szerek, „kinek a pap kinek a cannabis”. A dalhoz készült lyric videót @seeTunez készítette el. A szám egy igazi Trap nóta. Bőségesen van rajta autotune is, hozza az elérni kívánt hangzást. D33ZY nem veti meg az autotune használatát a dalaiban mert, ez a műfaj része. Ő ezt mindenki előtt büszkén és nyíltan vállalja, hiszen úgy gondolja, hogy akik ezen fennakadnak azok inkább próbáljanak meg sokkal nyitottabb füllel és mentalitással állni a mai zenei világhoz, mert ez hozzá tartozik jelen korunk HipHop-jához.

D33ZY – DÉMONOK (LYRIC VIDEO)

D33ZY korábbi megjelenése a LIGA címre hallgat. A zenéhez egy jó kis videó is forgott, melyben egy verze erejéig beugrott a magyar és külföldi Reggae & Dancehall kultúrából már jól ismert MILLICHAB aki D33ZY személyes jó barátja és akinek sokat köszönhet az előadói útra való lépésben. A LIGA egy egyszerűbb hangvételű, ironikus trap dal. Rendesen megszólal köszönhető D33ZY producerének a kenyai származású DJ Aaron-nak.

D33ZY – LIGA (OFFICIAL VIDEO)

Még idén 2020 nyarán fog érkezni D33ZY-től a friss cucc egy EP formában. Az EP-vel legalább egy videó is megjelenik, melyet a nagyon fiatal és tehetséges Fülöp Cselényi hoz majd tető alá. A kislemez a kifejező “TRAPFORRÁS” címen érkezik majd és D33ZY azt ígéri a hallgatóknak, hogy egyedi hangzást fog hozni a hazai hiphop világban.

D33ZY -Trapforrás

Továbbá azt is szem előtt tartja, hogy a zene stílusában és hangzásában emlékeztessen az egész kultúrára, ezért sűrűn bukkannak fel benne majd angol szavak és mondatok is

Amennyiben kíváncsiak vagytok D33ZY további megjelenéseire, kövessétek figyelemmel, mert hamarosan landol a TRAPFORRÁS EP, melynek megjelenési időpontja, pedig 2020 nyara. Részletek, hamarosan itt az oldalon, illetve D33ZY saját csatornáin.

D33ZY a kib*szott házban! Kövessétek be és csekkoljátok le a dalait, mert megéri!

Korábbi D33ZY hírek

2020.07. – D33ZY TRAPFORRÁS EP

Megjelent D33ZY várva várt TRAPFORRÁS EP-je és elérhető a legtöbb jól ismert digitális áruházban, melyet  lejjebb olvasva értek el.

Mindenkinek ajánlom D33ZY új EP-jét a TRAPFORRÁS-t, aki szereti az igényes trap zenét és a tényleg nyugati színvonalú hangzást.

Pörgessétek, osszátok meg és ismerjétek meg jobban a Rapper művészetét, mert eléggé odatette magát. Ez pedig még csak a kezdet!

Elérhető minden digitális áruházban és ingyenes platformon is.

D33ZY - Trapforrás

TRACKLIST:

01. Star
02. Mindenki
03. Trapforrás
04. Hullámok

SPOTIFY, APPLE MUSIC, DEEZER, YOUTUBE MUSIC, SOUNDCLOUD, AMAZON, TIDAL

Gyűjtő link az összes áruházhoz és youtube-ra:  https://musics.link/20703h9ZUv

D33ZY – TRAPFORRÁS video:


Korábbi D33ZY hírek

2020.10. – D33ZY – “Trapforrás” – Megjelent a legújabb klip – F@sza lett!

D33ZZYMegjelent D33ZY Trapforrás című hivatalos videója, amely mindamellett, hogy egy merőben nyugati színvonalat hoz hangzás szempontjából is, egy igen kellemes, a természetben felvett képekkel tarkított videó is forgott hozzá.

Ez a videó a Trapforrás címen napvilágot látott videó, hasonlóan az album címéhez “Trapforrás” kislemezhez egyfajta címadó és összefoglalója is lett annak.

Laza klip lett melyet a Dunakanyarban, Qualitart Media készített el és változatlan módon továbbra is DJ Aaron az exclusive producere D33ZY-nek.

További érdekessége, hogy ez a klip az utolsó vizuális epizódja a “Trapforrás” EP-nek.

D33ZY büszke az eddig elért számokra, amelyet a kislemezhez támasztott.

Innentől pedig duplán érdemes odafigyelni rá, hiszen rengeteg új cucc fog érkezni.

D33ZY – TRAPFORRÁS (OFFICIAL THEATER VIDEO)


2020.08. – D33ZY – Mindenki – új videóklip

Augusztus 28-án Pénteken 18.00 órakor érkezik a “Mindenki” címen megjelenő videóklip D33ZY Youtube-csatornáján.

A dal eredetileg a Trapforrás kislemezen jelent meg.

Rendező és vágó, Meruk Marcell, az operatőri munkálatokat Simon Dániel (QualitArt Media) látta el.

D33ZY, beleadott apait, anyait az új motyóba, amely jól látszódik is majd az új videón.

Legyetek rajta és csekkoljátok, mert megéri!

D33ZY – MINDENKI (OFFICIAL VIDEO)