Pribelszki – Nem értem – új őszinte videó

pribelszki

Nem ad lejjebb az őszinteségéből a népszerű rapper. Egy nehéz időszak ihlette PRIBELSZKI új dalát, itt a Nem értem. PRIBELSZKI kétségkívül nem finomkodik, ha dalszerzésről van szó – többek közt ezért is kiemelkedő az előadó a hazai Trap, HipHop műfaj szcénán belül. A kreatív rapper egy ideje szólókarrierjére koncentrál és most cenzúrázatlanul mesél egy nehéz időszakról új zenéjében, a „Nem értem”-ben. A dal egy megrázó klippel együtt érkezett, amiben feltűnik többek közt a népszerű influenszer, Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is. Íme a részletek!

pribelszki

PRIBELSZKI 2017-ben üstökösként robbant be a köztudatba Trapboi-jal és Realecta-val közös „HosszúKatinka” című track-jével, elérve a több mint 11 milliós YouTube-nézettséget. A stílusos előadó hosszú ideig főként a POLA Trap-formáció tagjaként halmozta tovább a sikereket, például a ByeAlex-szel közös „Fiatalon” vagy a nagyobb sikerű „Valamiért” is az együttes nevéhez köthető. PRIBELSZKI jelenleg 100 százalékosan szólóprojektjére összpontosít; idén nyáron debütált a megalkuvást nem ismerő „LIMIT”-tel.

Norbi sokszor átélte már a magaslatokat, de nem fél megmutatni a mélypontjait sem – ezúttal egy érzékenyebb részéből mutat meg egy szeletet, amelyet egy kihívásokkal teli periódus ihletett:

„A nyár nem a terveim szerint alakult, sok kudarc és csalódás ért. Rosszul éreztem magam, mert nem tudtam úgy ott lenni a társam mellett, ahogy szerettem volna. Leültem egy nap, mindezt kiírtam magamból, így született a „Nem értem” – meséli PRIBELSZKI új szerzeménye hátterét.

pribelszki

A rögtön megjegyezhető dallamokból és beatekből táplálkozó kiadványhoz egy megrendítő klip is forgott lenyűgöző képi világgal és izgalmas színészgárdával, LeHo Legacy rendezésében. Egy nehéz sorsú család életének mindennapjait láthatjuk, amiben a TikTok-sztár Soophie és a Jászai Mari-díjas színész, Elek Ferenc is szerepet kapott. Emellett Norbi főszerepben jelenik meg, aki már korábban megmutatta tehetségét az egykori, népszerű sorozatban, a Barátok Közt című sorozatban.

Habár az én problémáim eltörpülnek a klipben szereplőék sorsához képest, de szerettem volna valamiként megmutatni, mi zajlott le bennem. Bízom benne, hogy sok néző fog erőt gyűjteni a dal hallatán” – árulja el a szerző, aki hozzátette felülkerekedett nehézségein és teljes erőbedobással folytatja tovább a 2022-es évben.

PRIBELSZKI – Nem értem (Official Music Video)


Korábbi Pribelszki Norbi és Pola hírek

2021.09. – Pribelszki – Limit – új szókimondó videó

pribelszkiA szám tartalmilag nézve egyfajta ars poetica, illetve a felgyülemlett emberekben történt csalódást dolgozza fel úgy hogy Pribelszki Norbi elég erős egyedül is ahhoz hogy sikereket érjen el a zenei vonalon is, ahogyan azt már korábban tette például a Barátok közt című magyar teleregényben is. A kényszerzubbony és az őrület határán egyensúlyoz a klipben amit nagyon jól alakít, úgyhogy mindenképpen érdemes ránézni a klipre.

Pribelszki – Limit szövegrészlet

“4 éve, hogy én beneveztem,
4 év tudom ez csak a kezdet
Nappal Bruce Wayne, éjszaka Batman
Elkaplak, megeszlek téged mint a Packman!
Kettős gyilkosság, köszönöm!
Mert a szöveget, a beatet is megölöm!”

PRIBELSZKI – LIMIT (Official Music Video)

2020.08. – pola – Valamiért premier az oldalon

PribelszkiA pøla duója, vagyis Pribelszki Norbi és Tóth Marci jelentkezett egy vadonatúj dallal a Valamiért-tel és hozzá egy hangulatos videóklippel a hallgatóknak.

A dal egy elégikus hangulatú szerelmes témájú dal lett, amelynek középpontjában az elengedés és egy szerelmi kapcsolat vége van a középpontban, melyet egy modern köntösbe öltöztetett alappal koronáztak meg.

Az alap szokásos módon Tóth Marci nevével fémjelzett és igen jól sikerült.

A videóért Hőna Dávid (HD Pictures Studio) volt a felelős aki egy jó hangulatú szép képekkel és jó fényeléssel.

A végeredmény pedig egy bólogatós vibeal megáldott dal lett, amelyet a Pola hallgatók szeretnek majd.

Csekkoljátok le és kommenteljétek!

Pola – Valamiért (Official Music Video)


2020.06. – Pola – Gyerekként premier az oldalon

 Pola vadonatúj dala a Gyerekként most jelent meg a csapat saját csatornáján és hallgatók még barátkoznak vele, de az eddigi visszajelzések alapján sikeres dal lesz.

Magában a videóban a srácok közül Pribelszki Norbiról is, illetve Tóth Marciról láthatunk kis kori felvételeket is, ahogy egy-egy szülinapi zsúron mosolyognak és örömködnek.

Egy nagyon mély érzelmes dal lett és a hozzá készített klip nagyon jól kiegészíti azt. A dal alapját és az elrappelt szövegeket is a srácok készítették el, így a produkció legtöbb része háton belül készült el. Az egyedüli külsős munka maga a videó rögzítése, ott haverokkal és ismerősökkel dolgoztak együtt.

Aki így május utolsó vasárnapja előtt, szeretne egy kicsit álmodozni arról, hogy milyen jó volt gyereknek lennie, akkor ez a dal egy jó kiegészítője lesz ennek így a hosszú hétvége előtt.

Meghallgatásra ajánljuk az új Pola dalt!

Pola – Gyerekként (Official Music Video)


2019.06. – Pola – HIT 🙏

pola - pribelszki norbi - tóth marciPøla Hit című új dala épp csak hogy megjelent, de máris egyre gyorsabban kúszik felfelé a nézettségi mutatója.

Pribelszki Norbi és Tóth Marci közöse szokásosan egy kellemes dallamvilággal bíró kompakt alkotás lett, bár mind a képi világgal mind pedig a címmel ellentétben a szöveg tartalma egy abszolút társadalomkritikus lett.

Az új motyó zenei producere ebben az esetben is ugyancsak az a Tóth Marci volt, aki egy kellemes “pola-hangzású” dallal rukkolt elő ismét.

A dal helyszínei Budapesten a Deák Ferenc téren, a Deák tér környékén, valamint a pesti rakparton lévő helyszíneken forgattak.

Higgyetek benne és pörgessétek!

Pola – HIT (Official Music Video)


2019.03. – Pola – Gøndølatøk

Pola - PolaAlig három hete jelent meg a Pola 2019-es címen megjelenő dala és videoklipje.

Máris itt van a legfrissebb szerzeményük “Gondolatok” címen.

A mű egyelőre csak audio formában érhető el, de elképzelhető az is, hogy a srácok hamarosan forgatnak hozzá egy zsír új videót.

A Pola mostanában begyújtotta a rakétákat és nagyon aktívan ontja magából az új dalokat és klippeket.

Ez is egy hatalmas, és jó minőségű motyó lett.

Hallgassátok és érezzetek rá!

Pola- gøndølatøk (AUDIØ)


2019.02. – Pola – 2019

PolaPola “2019” elnevezésű slágere akár előrevetíthetné az egész évre azt a társadalomkritikát amiről szól.

Jó lenne ha 2020-ban ez már átalakulna, vagy legalábbis nem olyan lenne a fiatalok világa mint ahogy Pribelszki Norbi és Tóth Marci bemutatja nekünk, de erre sajnos elég kicsi az esély. Felületes, üres pózolás és színtiszta social kamu.

A zene Tóth Marci keze munkáját dícséri, aki egy igen jó kis modern trap beat-et hozott össze. Mindemellett a refrént is szeretném kiemelni mert nagyon élvezhető, egyáltalán nem zavaróak az effektek benne, hanem valahogy ez is hozzájárul ahhoz az egyedi hangzáshoz amit ez a dal képvisel.

A Pola srácok, Norbi és Marci nagyot raknak ebben a dalban, ez is egy sláger lett hasonlóan a “Százszor elmondtam” korábban megjelent dalukhoz.

Pola rajongók hallgassátok meg, mert érdemes!

Pola- 2019


2019.01. – Pola – Százszor Elmondtam

PolaItt az új Pola (korábban Polaroid) videoklip a “Százszor elmondtam” amelyben Pribelszki Norbi és Tóth Marci villantják meg zenei tudásukat.

A videó igazán látványos és színes és sötét képek váltják egymást. Maga a szöveg tulajdonképpen egy szakítós szöveg amely nagyon jól harmonizál az inkább sötét tónusú képi világgal, és néha feltűnő rózsaszín neonfény mintha a néha felbukkanó reménysugarat szimbolizálná.

Érződik benne a mai videóklippek modern hatása és a játék az árnyékokkal meg a színekkel, valamint a füstgép miatt egyfajta földöntúli látványt értek el a srácok.

Magáról a dalról: tetszetős könnyed kis nóta lett, amit egészen biztos hogy sokan fognak pörgetni a fülesekben. Valószínűleg többségben lesznek a lányok a hallgatótáborban!

Minőségi zene lett!

Dobjatok rá egy pillantást és véleményezzétek!

Pola- SZÁZSZOR ELMONDTAM


2018.12. – HDZ x Pribelszki x Yvette – EX

Pribelszki - PolaroidPribelszki Norbi a Hoodiez-zal és Yvette-el működött közre az “Ex” című számukban amihez egy parkolóban leforgatott videoklip is dukált.

A dalban mindenki egy konkrét ex barátjáról vagy ex barátnőjéről mondja el véleményét és saját gondolatait illetve azt hogy miért és hogyan kergeti őt épp az őrületbe.

A klip produceri munkálatait LeHoDaNel látta el, és egy igazán kreatív videó lett, annak ellenére mondom ezt, hogy nem készült magas költségvetésből, de a beállítások és a koreográfia, illetve a rendezés miatt kellemes és szerethetővé válik.

Mindenképpen így együtt jól működik ez a produkció, mindenki jót rak benne és hozzájárul ahhoz hogy egy ilyen végeredmény kerekedett ki belőle.

Ajánlom megtekintésre a Pribelszki Norbival készült interjúnk mellé.

HDZ x Pribelszki x Yvette – EX


2018.12. – Pribelszki Norbi extra interjú 🔥

Pribelszki NorbiAz Orosházáról származó Pribelszki Norbi modellel, színésszel, zenésszel és egyben a Polaroid zenei formáció oszlopos tagjával beszélgettem őszintén és egy nagyon jót.

Szóba került a Hosszú Katinka dal születésének körülményei, hogyan készült és utólag hogy tekint vissza rá, mit szól a fogadtatásához.✌️️

Szóba kerültek a zenei tervek milyen jövőbeni tervek vannak a csapat előtt, milyen irányba szeretné még kipróbálni magát a jövőben 🎤.

Érintettük hogy kiket ismer el itthonról és külföldről, valamint arról is szó esett hogy mennyit bulizik és hol ✌️.

Nézzétek végig az interjút, és egy komplex képet fogtok kapni Pribelszki Norbiról 🔥

Pribelszki Norbi 🔥 interjú🎤


Pola dalszövegek

Pola- Valamiért Dalszöveg