pøla – Valamiért – premier az oldalon

pola

A pøla duója, vagyis Pribelszki Norbi és Tóth Marci jelentkezett egy vadonatúj dallal a Valamiért-tel és hozzá egy hangulatos videóklippel a hallgatóknak.

A dal egy elégikus hangulatú szerelmes témájú dal lett, amelynek középpontjában az elengedés és egy szerelmi kapcsolat vége van a középpontban, melyet egy modern köntösbe öltöztetett alappal koronáztak meg.

Az alap szokásos módon Tóth Marci nevével fémjelzett és igen jól sikerült.

A videóért Hőna Dávid (HD Pictures Studio) volt a felelős aki egy jó hangulatú szép képekkel és jó fényeléssel.

A végeredmény pedig egy bólogatós vibeal megáldott dal lett, amelyet a Pola hallgatók szeretnek majd.

Csekkoljátok le és kommenteljétek!

pøla – Valamiért (Official Music Video)


Korábbi Pibelszki Norbi és Pøla hírek

2020.06. – pøla – Gyerekként premier az oldalon

 Pøla vadonatúj dala a Gyerekként most jelent meg a csapat saját csatornáján és hallgatók még barátkoznak vele, de az eddigi visszajelzések alapján sikeres dal lesz.

Magában a videóban a srácok közül Pribelszki Norbiról is, illetve Tóth Marciról láthatunk kis kori felvételeket is, ahogy egy-egy szülinapi zsúron mosolyognak és örömködnek.

Egy nagyon mély érzelmes dal lett és a hozzá készített klip nagyon jól kiegészíti azt. A dal alapját és az elrappelt szövegeket is a srácok készítették el, így a produkció legtöbb része háton belül készült el. Az egyedüli külsős munka maga a videó rögzítése, ott haverokkal és ismerősökkel dolgoztak együtt.

Aki így május utolsó vasárnapja előtt, szeretne egy kicsit álmodozni arról, hogy milyen jó volt gyereknek lennie, akkor ez a dal egy jó kiegészítője lesz ennek így a hosszú hétvége előtt.

Meghallgatásra ajánljuk az új Pøla dalt!

pøla – Gyerekként (Official Music Video)


2019.06. – pøla – HIT 🙏

pola - pribelszki norbi - tóth marciPøla Hit című új dala épp csak hogy megjelent, de máris egyre gyorsabban kúszik felfelé a nézettségi mutatója.

Pribelszki Norbi és Tóth Marci közöse szokásosan egy kellemes dallamvilággal bíró kompakt alkotás lett, bár mind a képi világgal mind pedig a címmel ellentétben a szöveg tartalma egy abszolút társadalomkritikus lett.

Az új motyó zenei producere ebben az esetben is ugyancsak az a Tóth Marci volt, aki egy kellemes “pola-hangzású” dallal rukkolt elő ismét.

A dal helyszínei Budapesten a Deák Ferenc téren, a Deák tér környékén, valamint a pesti rakparton lévő helyszíneken forgattak.

Higgyetek benne és pörgessétek!

pøla – HIT (Official Music Video)


2019.03. – Pola – Gøndølatøk

Pola - PølaAlig három hete jelent meg a Pola 2019-es címen megjelenő dala és videoklipje.

Máris itt van a legfrissebb szerzeményük “Gondolatok” címen.

A mű egyelőre csak audio formában érhető el, de elképzelhető az is, hogy a srácok hamarosan forgatnak hozzá egy zsír új videót.

A Pola mostanában begyújtotta a rakétákat és nagyon aktívan ontja magából az új dalokat és klippeket.

Ez is egy hatalmas, és jó minőségű motyó lett.

Hallgassátok és érezzetek rá!

pøla – gøndølatøk (AUDIØ)


2019.02. – Pola – 2019

PolaPola “2019” elnevezésű slágere akár előrevetíthetné az egész évre azt a társadalomkritikát amiről szól.

Jó lenne ha 2020-ban ez már átalakulna, vagy legalábbis nem olyan lenne a fiatalok világa mint ahogy Pribelszki Norbi és Tóth Marci bemutatja nekünk, de erre sajnos elég kicsi az esély. Felületes, üres pózolás és színtiszta social kamu.

A zene Tóth Marci keze munkáját dícséri, aki egy igen jó kis modern trap beat-et hozott össze. Mindemellett a refrént is szeretném kiemelni mert nagyon élvezhető, egyáltalán nem zavaróak az effektek benne, hanem valahogy ez is hozzájárul ahhoz az egyedi hangzáshoz amit ez a dal képvisel.

A Pola srácok, Norbi és Marci nagyot raknak ebben a dalban, ez is egy sláger lett hasonlóan a “Százszor elmondtam” korábban megjelent dalukhoz.

Pola rajongók hallgassátok meg, mert érdemes!

pøla – 2019


2019.01. – Pola – Százszor Elmondtam

PolaItt az új Pola (korábban Polaroid) videoklip a “Százszor elmondtam” amelyben Pribelszki Norbi és Tóth Marci villantják meg zenei tudásukat.

A videó igazán látványos és színes és sötét képek váltják egymást. Maga a szöveg tulajdonképpen egy szakítós szöveg amely nagyon jól harmonizál az inkább sötét tónusú képi világgal, és néha feltűnő rózsaszín neonfény mintha a néha felbukkanó reménysugarat szimbolizálná.

Érződik benne a mai videoklippek modern hatása és a játék az árnyékokkal meg a színekkel, valamint a füstgép miatt egyfajta földöntúli látványt értek el a srácok.

Magáról a dalról: tetszetős könnyed kis nóta lett, amit egészen biztos hogy sokan fognak pörgetni a fülesekben. Valószínűleg többségben lesznek a lányok a hallgatótáborban!

Minőségi zene lett!

Dobjatok rá egy pillantást és véleményezzétek!

pøla – SZÁZSZOR ELMONDTAM


2018.12. – HDZ x Pribelszki x Yvette – EX

Pribelszki - PolaroidPribelszki Norbi a Hoodiez-zal és Yvette-el működött közre az “Ex” című számukban amihez egy parkolóban leforgatott videoklip is dukált.

A dalban mindenki egy konkrét ex barátjáról vagy ex barátnőjéről mondja el véleményét és saját gondolatait illetve azt hogy miért és hogyan kerdegti őt épp az őrületbe.

A klip produceri munkálatait LeHoDaNel látta el, és egy igazán kreatív videó lett, annak ellenére mondom ezt, hogy nem készült magas költségvetésből, de a beállítások és a koreográfia, illetve a rendezés miatt kellemes és szerethetővé válik.

Mindenképpen így együtt jól működik ez a produkció, mindenki jót rak benne és hozzájárul ahhoz hogy egy ilyen végeredmény kerekedett ki belőle.

Ajánlom megtekintésre a Pribelszki Norbival készült interjúnk mellé.

HDZ x Pribelszki x Yvette – EX


2018.12. – Pribelszki Norbi extra interjú 🔥

Pribelszki NorbiAz Orosházáról származó Pribelszki Norbi modellel, színésszel, zenésszel és egyben a Polaroid zenei formáció oszlopos tagjával beszélgettem őszintén és egy nagyon jót.

Szóba került a Hosszú Katinka dal születésének körülményei, hogyan készült és utólag hogy tekint vissza rá, mit szól a fogadtatásához.✌️️

Szóba kerültek a zenei tervek milyen jövőbeni tervek vannak a csapat előtt, milyen irányba szeretné még kipróbálni magát a jövőben 🎤.

Érintettük hogy kiket ismer el itthonról és külföldről, valamint arról is szó esett hogy mennyit bulizik és hol ✌️.

Nézzétek végig az interjút, és egy komplex képet fogtok kapni Pribelszki Norbiról 🔥

Pribelszki Norbi 🔥 interjú🎤