MISKOVITS x Fehér Holló ft. T.Danny – Tudod 📽️

Itt vannak a fiúk, akik felrobbantják a lejátszót T. Danny neve a YouTube közönségének már ismerős, a fiatal tehetség pillanatok alatt hódította meg a nézőket és generált többmilliós lejátszást. A zenekedvelőknek Miskovits Marci és Fehér Holló párosa se új, hiszen a duó közös szerzeményei rendszerint tarolnak (Budapest, Rád vártam (feat. Kállay Saunders), Offos). Ezúttal pedig T. Danny közreműködésével rázzák fel a napot, itt a „Tudod”.

Igazi friss slágervárományossal jelentkezett a mesterhármas, vagyis Miskovits Marci, Fehér Holló és Telegdy Dani, azaz T. Danny. A fiúk érzelmesre vették a figurát és bebizonyítják, hogy nem csak a női szívek törnek össze, ha egy kapcsolat véget ér.

Telegdy Dani nem csak magasságával emelkedik ki, 8 évig versenyszerűen úszott, ezt egy év vízilabda követte, majd 7 év kosárlabda, és a sport ma is fontos szerepet játszik az életében. Két fiútestvére van, ő a középső, és világéletében zenéléssel szeretett volna foglalkozni. Fél éve óriásit szólt „Csak te” című dala, a lendület pedig nem tört meg, hiszen „Utoljára sírtam érted” című szerzeménye is többmilliós lejátszást generált, a közönség imádja a számait, ahogy a Miskovits Marci és Fehér Holló alkotta páros is a fiatalok egyik kedvencévé vált az elmúlt hónapokban.

Miskovits Marcit még a VIVA műsorvezetőjeként ismertük meg, ahol Random Marci néven futott, de az elmúlt két évben a rapelés vette át a legfontosabb szerepet az életében. Folyamatosan jelenteti meg új felvételeit, és kollaborált már Calidorával, Mat Diamond-dal és Kállay Sauders-szel is.

Fehér Hollót – napjaink egyik legtehetségesebb feltörekvő producerét – a The Palace zenekar egyik alapítóját a bandával készített interjúja során ismerte meg, azóta pedig elválaszthatatlan barátok és alkotótársak lettek.

MISKOVITS x Fehér Holló ft. T.Danny – Tudod (Official Music Video)


Miskovits Marci interjú

Miskovits Marci neve szinte mindenki számára ismerősen cseng, hiszen az elmúlt 8 év során számos alkalommal láthattuk műsorvezetőként olyan csatornáknál, mint a Tabu Tv, Fix Tv, Viva TV, és 2016 óta pedig a Tv2 csoportnál tevékenykedik. Marci az elmúlt másfél évben belekezdett a zenélésbe is, és a zenei pálya, saját bevallása szerint mindig is közel állt hozzá. Az elmúlt időszakban egyre sikeresebbé válik, és biztos vagyok benne, hogy előadóként is számos alkalommal fogunk róla hallani a jövőben. Szó esik benne az új most megjelenő daláról Kállay-Saunders Andrással, valamint Lmen Praláról, Misshről, BSW-ről. Marcival csináltunk egy nagyon jó hangulatú, laza kis riportot, amelyben mesél a nyári élményeiről, a hiphop zenéről, valamint motivációjáról, a csajokról, és mindenről ami jelenleg számára kellemes és fontos az életében.

Miskovits Marci interjú – Rap.hu TV😎


Korábbi Miskovits Marci hírekHirdetés

2018.11. – MISKOVITS x Fehér Holló – OFFOS

Miskovits MarciMiskovits Marci és Fehér Holló legújabb közös videoklipje az “Offos” címmel látott napvilágot, és igazából egy nagyon modern effektekkel telespékelt sztíló dalt hoztak ki a srácok.

Teljesen modern hangzás amely megfelel és belesimul az aktuális modern trendek hangzásába, és egy egészen progresszív hangzású új zene lett.

Mondjuk Miskovits Marci munkássága kapcsán megszokhattuk, hogy abszolút a new wave vonalat viszi, és ennek megfelelően követi az aktuális trendeket!

Hozzá forgattak, egy jól passzoló látványos klippet is amely teljes mértékben egy street videó lett.

Itt az új cumó.

MISKOVITS x Fehér Holló – OFFOS

2018.09.-  Rád vártam klippremier

Miskovits MarciNéhány órája jelent meg Miskovits Marci, Kállay-Saunders András valamint Fehér Holló vadonatúj videoklipje amegy a Rád vártam címet kapta az előadóktól, és a Magneoton YouTube csatornáján jelent meg.

Miskovits Marci hozza a megszokott jó formáját, és Kállay-Saunders András refrénje igazán jól passzol a dalhoz.

Egy nagyon komoly kis dal lett, jó beállításokkal és jó videótechnikával.

Szavak helyett beszéljen maga a dal és a videoklip.

Itt nézhetitek végig.

MISKOVITS ft. Kállay Saunders x Fehér Holló – Rád vártam


2018.08. – Miskovits Marci videoklip szemle

Miskovits Marci 2 hónapon belül két vadiúj videóklippel jelentkezett, vagyis nagyon aktív mostanság. A régebbi a “Budapest” címet kapta, amelyben Fehér Holló szerepel mint közreműködő. Időben ugorva a legújabb anyaga pedig a “Mindenhol” címet viseli. A két videó teljesen eltér egymástól mind témájában mind képi világában, de mind a kettőt nézzétek meg nálunk, és döntsétek el nektek melyik tetszik jobban.

Miskovits, Fehér Holló – Budapest (2018)

Miskovits – Mindenhol (2018)