YBR ft. DeadZone – Nem Kell

Concurrency Music

Concurrency Music gondozásában jelent meg YBR és DeadZone közös új dala “Nem Kell” címmel.

Az új dalban leszámolnak a kamubarátokkal és lezárnak egy fejezetet az életükben és végleg leszámolnak az árulókkal.

Egy csalódást dolgoznak fel benne, hogy egy volt barát hátbaszúrását és hogy lelépett a volt csajával.Hallgassátok meg aztán mondjátok el a véleményetek a motyóról.

YBR ft. DeadZone – “NEM KELL”


Korábbi Mandula x Daglesz hírekHirdetés

2018.11. – Daglesz x Mandula – Leírom kilppremier

Mandula - Concurrency MusicMegjelent Daglesz és Mandula legfrissebb dala és a hozzá készített videoklipjük Leírom címmel.

A videó képi anyagáért valamint az utómunkálatokért a HD Pictures Studio volt felelős.

Egy korrekt kis éjszakai videó lett ahol lökik a srácok a szöveget.

Igazi filozofálós vallomásos jelleggel megírt szövegek, ez is egyfajta represent dal lett hasonlóan mint a YáYáYé című, de más hangulavilággal.

Lessetek rá!

Daglesz x Mandula – Leírom


2018.10.- Mandula x Daglesz x E.G.OMusic – YáYáYé (új Trap)

Mandula-DagleszMegjelent Mandula, Daglesz, és E.G.OMusic legújabb dala a YáYáYé című vadonatúj nóta. Egy igazi trap újdonság amely színesíti a hazai zenei palettát, és véleményem szerint az idő előrehaladtával egyre többek előtt válik majd ismertté a nevük, mert nem csinálnak rossz zenét és érzik a trap zene lényegét, valamint azt csinálják amit számukra a fülük és az ízlésük diktál. Bár a kommentelők között elég sok negatív kommentet találunk, hogy így sz*r, meg úgy gagyi, de ez részben talán annak is köszönhető, hogy itthon még nagyon új ez az egész trap zene téma szőrőstül-bőrőstül és még egy nagyon megosztó műfajnak számít. Aki szereti az szinte imádja, aki viszont nem az pedig nagyon utálja és nyilván nem fogja dícsérni sem a srácokat sem a műfajt magát. Erre a másik példa Lmen Prala, akit szintén vagy szeretnek vagy utálnak. Sokan írták a videó alatti kommentekbe, hogy elég egy Missh az országba, nem kell még egy ilyen koppintás. Meg kell hogy védjem a srácokat, mert szerintem egyáltalán nem Missh kopi, és ahogy én látom inkább próbálgatják a szárnyaikat, és keresik kicsit a helyüket a nekik fekvő hangzást a zenén belül.

Az alap kifejezetten jó lett, és amit tolnak rá azzal is minden rendben van. Megosztó zene azt elismerem, de nem rossz.

Itt tudjátok meghallgatni.

Mandula x Daglesz x E.G.OMusic – YáYáYé