Riddler – Családban marad – szomorú téma

Riddler

Nemrég jelent meg Riddler legújabb klipje a készülő új nagylemezről amely a Családban marad címet kapta az előadótól.

Az Időtlen után megérkezett a második videóklip is Riddler jelenleg készülő, Delta című nagylemezéről.
A Családban marad című animációs videó a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet, több nézőpontból megközelítve a közel sem vidám, de annál fontosabb témát.
A dal zenéje az amerikai underground sztárproducer, C-Lance kezét dicséri, a rajzokat és az animációt pedig a DSP-ből Bom, vagyis Krausz Attila követte el.
Bár konkrét megjelenési dátum még nincs, az viszont biztos, hogy Riddler negyedik albuma, a Delta még 2021-ben napvilágot lát majd.

Riddler – Családban marad [Official Music Video]


2021.06. – Riddler – Időtlen – premier az oldalon

RiddlerMegjelent Riddler Időtlen című, legújabb videóklipje!

A dal és a videó érdekessége, hogy a dalt Juhász Marci refrénje színesíti, a beatet pedig az az egyesült államokbeli C-Lance követte el, aki olyan előadóknak is készített már zenéket, mint például Riddler egyik példaképe Vinnie Paz, a La Coka Nostra, Ill Bill, vagy Madchild.

A videót Száraz Bence rendezte, ahogy Riddler korábbi, Ébresztő és Tűzpróba című klipjeit is.

Riddler

Az Időtlen egyébként Riddler negyedik nagylemezének előfutára, melynek felvételei jelenleg is gőzerővel zajlanak a Bresaola Studiosban, Nóniusz Gábor hangmérnök keze alatt.

Riddler – Időtlen km. Juhász Marci [Official Music Video]


2018.12. – Exkluzív Riddler interjú

Riddler

A magyar rap egyik régi harcosával és a kezdetek óta részét képező valamint mély tartalmú szövegeket író, korábbi Testament Records taggal Riddler-rel beszélgettünk egy nagyon jót! Az interjúnk során felidéztük az eddigi időket és a zenei múltját. Riddler eddigi 15 éves pályafutása során sok mindent átélt már, sokat látott és sok élménnyel gazdagodott már a koncertek során.

A mai nagyon fiatal rap hallgatók számára még furcsa lehet az hogy Riddler még az iwiwen hirdette bulijait, és myspace-en folytak anno a komoly zenei eszmecserék és együttműködések a magyar rapperek között. Szóba került a nemrég napvilágot látott videóklipje “Hajótörött” címem, ami egyfajta szimbólum is és ebben átvitt értelemben beszél magáról és sorstársakról, arról hogy néha lélekben kicsit mindannyiunk hajótörötté válhatunk az élet nagy kavargó és végtelen óceánjában.

Riddler számára a rap zene életstílus, és hitvallás, megéli és minden dalában maximálisan teljes lényét önti bele minden rajongó legnagyobb örömére.
Nagyon nagy forma, és egyedi jelenség a magyar rap palettáján.
Mindenkinek ajánlom ezt az interjút! Aki régóta hallgat rap zenét annak egy nosztalgikus élmény lesz, aki pedig korából fakadóan újabb rap hallgató, annak pedig azért hogy megismerje Riddler eddigi munkásságát és életét
Ha pedig tetszett iratkozzatok fel a Rap.hu YouTube csatornájára osszátok meg a videót és kövessétek be Facebook és Instagram oldalainkat. A Rap.hu oldalán pedig naponta frissülő rap újdonságok és hírek.

Riddler interjú 🔥


Korábbi Riddler hírek

2018.11. – Riddler Hajótörött új videóklip

RiddlerRiddler legfrissebb videóklipje a “Hajótörött” című vadonatúj alkotása meglepően őszintén beszél a depresszív érzésekről, a szürke megrekedt életekről, és megkeseredettségről.

Tönkrement emberi kapcsolatokról, a másiktól való elhidegülésről és a zátonyra futott életekről rappel Riddler.

A bennünk lakó szörnyetegről aki mindig rosszat akar nekünk, de igyekszünk küzdeni ellene azért hogy boldog életünk legyen.

Egy meglepően nyers és kendőzetlen dal lett, mely a hosszú idő után jelentkező Riddlertől a maga nemében egy igazán különleges alkotás lett!

Ma ezt kínálom meghallgatásra nektek a magyar rapperek közül!

Riddler – Hajótörött