Exkluzív Riddler interjú 🔥- magyar rap🎤

Riddler

A magyar rap egyik régi harcosával és a kezdetek óta részét képező valamint mély tartalmú szövegeket író, korábbi Testament Records taggal Riddler-rel beszélgettünk egy nagyon jót! ✌️ Az interjúnk során felidéztük az eddigi időket és a zenei múltját 😎 Riddler eddigi 15 éves pályafutása során sok mindent átélt már, sokat látott és sok élménnyel gazdagodott már a koncertek során. 🎤 A mai nagyon fiatal rap hallgatók számára még furcsa lehet az hogy Riddler még az iwiwen hirdette bulijait, és myspace-en folytak anno a komoly zenei eszmecserék és együttműködések a magyar rapperek között. Szóba került a nemrég napvilágot látott videoklipje “Hajótörött” címem, ami egyfajta szimbólum is és ebben átvitt értelemben beszél magáról és sorstársakról, arról hogy néha lélekben kicsit mindannyiunk hajótörötté válhatunk az élet nagy kavargó és végtelen óceánjában. Riddler számára a rap zene életstílus, és hitvallás, megéli és minden dalában maximálisan teljes lényét önti bele minden rajongó legnagyobb örömére.
Nagyon nagy forma, és egyedi jelenség a magyar rap palettáján.😎
Mindenkinek ajánlom ezt az interjút! Aki régóta hallgat rap zenét annak egy nosztalgikus élmény lesz, aki pedig korából fakadóan újabb rap hallgató, annak pedig azért hogy megismerje Riddler eddigi munkásságát és életét 🔥
Ha pedig tetszett iratkozzatok fel a Rap.hu YouTube csatornájára osszátok meg a videót és kövessétek be Facebook és Instagram oldalainkat. A Rap.hu oldalán pedig naponta frissülő rap újdonságok és hírek. 💯

Riddler 🔥 interjú 🎤


Korábbi Riddler hírek


Hirdetés

2018.11. – Riddler Hajótörött új videoklip

RiddlerRiddler legfrissebb videoklipje a “Hajótörött” című vadonatúj alkotása meglepően őszintén beszél a depresszív érzésekről, a szürke megrekedt életekről, és megkeseredettségről.

Tönkrement emberi kapcsolatokról, a másiktól való elhidegülésről és a zátonyra futott életekről rappel Riddler.

A bennünk lakó szörnyetegről aki mindig rosszat akar nekünk, de igyekszünkközdeni ellene azért hogy boldog életünk legyen.

Egy meglepően nyers és kendőzetlen dal lett, mely a hosszú idő után jelentkező Riddlertől a maga nemében egy igazán különleges alkotás lett!

Ma ezt kínálom meghallgatásra nektek a magyar rapperek közül!

Riddler – Hajótörött