Pápai Joci feat. BLR – Suttogd Halkan

Pápai Joci

Megjelent Pápai Joci és a Follow the Flow csapatban zenélő BLR közöse a Suttogd Halkan című dal.

BLR korábban Majka és Curtis oldalán jegyezte a Belehalok című megaslágert.

Maga a videó nagyon jól sikerült; szuper beállítások, sejtelmes képek, szuper snittek, és egy gyönyörű lány aki a videóban szerepel.

Joci hangja már mondhatjuk így hogy a megszokott jó minőséget hozza számunkra, és BLR rapjében pedig megmutatja érzelmes oldalát a hallgatóknak.

Jó kis dal lett, aki szereti az érzelmesebb mégse “csöpögős” dalokat azoknak mindenképpen ajánlom megtekintésre.

Hallgatásra fel!

PÁPAI JOCI feat. BLR – SUTTOGD HALKAN (official music video)


Minden tudnivaló Pápai Joci zenészről


 • Korábbi Pápai Joci hírek

  2018.09. – Pápai Joci – Kirakós – itt az új videoklip

  Pápai JociEgy fél órája vált publikussá Pápai Joci “Kirakós” című vadonatúj videoklipje.

  A klip tulajdonképpen az Eurovízióval kapcsolatos sikereket és az azt megelőző napjait mutatja be, fontos momentumokat és jelentős pillanatokat kiemelve.

 • Jó videó lett, tele jó vágásokkal, képekkel és tele őszinte reakciókkal Jocitól.
 • Nézzétek meg és mondjatok róla véleményt.

Kommentelni pedig ne felejtsetek el.

Pápai Joci – Kirakós


2018.05. – Pápai Joci – “Látomás” legfrisebb videója

Pápai Joci Pápai Joci “Látomás” című videóklipje a nyár elején látott napvilágot, és szerintem nagyon jó lett, nekem benne van a kedvenceim között.

A klip hozta a szokásos művészi és táncos vonalat, jó pár lassított effektel, látványos füst, arnyék és tánc elemekkel feldobva a képi anyagot.

Zenei hangzásvilágát tekintve a pop, a folklór, az rnb jegyeit vegyíti a dal, Joci érzelmes hangjával együtt egy magával ragadó érzelmes és ugyanakkor elgondolkodtató dal lett.

Ki-ki a maga ízlése szerint eldöntheti hogy kinel szól a dal.

Mi úgy gondoljuk, hogy aki őt várja,akinek a dalt címezte, ők nem mások mint felesége és gyermekei.

Pápai Joci – Látomás (2018)


Pápai Joci élete és karrierje

Pápai Joci

Hivatalos nevén Pápai Józsefként született, de egy ország ismeri úgy hogy Pápai Joci. Joci Tatán született 1981. szeptember 22.-én. Magyar énekes, és előadóművész, A Dal 2017-es szériájának győztese.
Pápai Joci nagyon korán került kapcsolatba a zenével, és a zenélás világával, ugyanis bátyja hatására mindössze 4 évesen kezdett el gitározni, majd ezt követően dalokat szerezni. Zenei világnézetére és fejlődésére nagy hatással bírt az 1960-as, 1970-es évek zenei világa,ezen belül is páldául a rock and roll, a pop, soul, R&B zenei stílusok. Szélesebb közönség előtt legelőször 2005-ben mutatkozhatott be a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában. A tehetségkutató műsorban a vigaszágas körig jutott elm a közönség szimpátiájának köszönhetően. A tehetségkutatót követően jelentkezett önálló nagylemezével, amellyel elindult a még szélesebb országos ismertség felé. Első egyik áttörő zenei sikere a “Ne nézz így rám” című dalhoz köthető. 2006-tól számos közreműködésbenvállalt szerpet, legtöbbször Majkával közösen, ilyen dalok voltak páldául, a “Nélküled”, és a “Nekem ez jár”, majd ezt követően az Eurovíziós szereplést megelőzően az egyik nagy robbanászerű sikert, a 2015-ben megjelent “Mikor a test örexik”című Majkával közös dallal aratta. Pápai Joci később egy újabb önálló dallal rukkolt elő, amit Caramellel és Szabó Zével közösen rögzítettek, “Elrejtett világ” címmel. Ezt követően ismét Majkával együtt dolgoztak együtt, és közösen jelentkeztek egy könnyed pop-funk dallal, mely a “Senki más” címet kapta a zenészektől. 2016. decemberében jelentették be, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal című műsorba, 2017-ben bejutott az Origo című dala, melyet egyedül szerzett. Legelőször 2017. február elején, a nemzeti dalválasztó harmadik válogatójában állhatott színpadon az új szerzeménnyel, ahol a zsűri és a nézők szavazatai alapján a második helyen végzett, és továbbjutott az elődöntőbe is. 2017. februárjában, A Dal első elődöntőjéből a zsűri és a nézők szavazatai alapján 45 ponttal végzett az első helyen, és továbbjutott A Dal című műsor döntőjébe. Február 18-án a döntőben ő kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől, ezáltal ő képviselhette Magyarországot a 2017 május 9.-e és 13.-a között Kijevben megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. Az Eurovíziós Dalfesztiválon a magyar huszárhagyományt felelevenítő öltözetét Schilling Kolos jelmeztervező, és styllist tervezte. 2017. május 11-én a 62. Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében Pápai Joci a szavazatok és a nemzetközi zsűrik pontjai alapján bekerült a május 13-án megrendezett döntőbe, ahol nyolcadikként végzett. A szakmai zsűriktől valamint a közönségtől összesen 200 pontot szerzett, és a 8. helyen végzett. Büszkék lehetünk rá.


Pápai Joci interjú

Pápai Jocit azt hiszem, nem nagyon kell bemutatni sok embernek, hiszen kevesen vannak akik nem hallottak róla ezeddig. Pápai Jocival az Eurovíziós Dalfesztivál 8. helyezettjével beszélgettünk egy jót, aki tavaly nemzetközi szinten képviselte hazánkat Kijevben. Joci életében a zene mindig egy meghatározó és fontos elem volt, ez a mai nap sincsen másképp. Beszélgettünk az eddigi karrierjéről, a 2018-as terveiről, és hogy milyen meglepetések várnak még ránk tőle. Kikkel tervez új dalokat, és kikkel lesz közreműködés, valamint hogy mit gondol a magyar rapről, és a rapperek közötti beef-ekről. Nézzétek meg, hogy kivel lesz közös dala még az idén.

Pápai Joci interjú- Rap.hu Tv🎧


Pápai Joci videók és klipek

Pápai Joci- Látomás (2018)

Pápai Joci- Özönvíz (2017)

Pápai Joci- Origo (2017)

Pápai Joci- Ne nézz így rám (2007)


Pápai Joci diszkográfia

   • 2005: Pápai Joci- Vígaszdíj
   • 2005: Pápai Joci- Ne Nézz így rám (Maxi CD)