KNCZI – A Zene Marad – új klip Felvidékről

Knczi

Újabb dallal jelentkezett KNCZI a Zene Marad címmel, ahol a refrénben ismételten Horváth Márió hallható. Tudni kell a sztoriról, hogy Márió régóta oszlopos tagját képezi Konczi brigádjának, és a háttérben mindig is a zenei produkciók mögött ott állt és tudásával segítette őket.

Utoljára még az S.B.Rulez néven ismert zenei produkciókban működött közre. A zene egy spontán alkotáskor jött létre. Az elkészült produkció címe : A Zene Marad. Biztosak lehetünk benne hogy nem ez lesz az utolsó közös daluk. A dal zenei felelőse és beatmaker-e Shiduro volt.

KNCZI feat. Horváth Márió – A Zene Marad (Official Music Video)


2021.09. – KNCZI – Fekete-Fehér klippremier a Felvidéki rappertől!

KncziÚj klippel kezdett be KNCZI ami a “FEKETE-FEHÉR” címet kapta a rappertől.

A klipet inkább mondanám egyfajta image klipként jellemezném, amiben két csoda szép Mercedes-Benz is szeli az utakat.

A beat egy igazi bólogatós stílusú lett, amit ha pont egy Benz-ben vagy bármilyen jó kis verdában pörget az ember, akkor egyből érzi a vibe-ot.

Természetesen van benne üzenet és tartalom, ha az ember párszor meghallgatja akkor kikristályosodik mindaz amire Konczi gondolt és szeretett volna átadni a hallgatóknak.

Konczi

A klipet az ABI STUDIO készítette, magát a zenét pedig a GoldShot Music dobta alá. Fogadjátok sok szeretettel.

K N C Z I – FEKETE-FEHÉR (Official Music Video)


2021.03. – KNCZI – KNCZI – Soha Többé – klippremier a Felvidéki rappertől!

KncziKNCZI, vagyis Konczi aka Koncz Laci legújabb videóklipje a Soha többé frissen landolt az előadó YouTube csatornáján.
A videó az ABI Stúdió által kelt életre.

A dal zenei alapját GoldShotMusic biztosította Knczi számára.

Témáját tekintve egyfajta terápia az MC számára, melyben feldolgozza a korábban vele történteket és megfogadja hogy soha többé nem enged magához közel kamu embereket.

Azt hiszem a legtöbben átéltük ezeket, vagy ehhez közel hasonló az érzéseket amikor éppen baráti vagy akár szerelmi csalódáson vagyunk túl.

Szummázva: nehéz és mély téma, frankó dal, utcai videó klip.

Egyszerűbben szólva: egyszerű ríl és nagyszerű.

Csekkolni és osztani ér!

K N C Z I – SOHA TÖBBÉ (Official Music Video)


2020.11. – KNCZI – visszatérő szereplő a felvidéki rap egén

KNCZI vagyis Koncz Laci már az általános iskolás korától kezdve a rap zene rabja. Az első komolyabb impulzusa a rap műfajjal olyan külföldi előadók által történt meg mint: Mobb Deep, Eminem, DJ Tomekk. A magyar hiphop előadók közül akik igazán nagy hatással voltak rá, DopeMan és Ganxsta Zolee. Sokakhoz hasonlóan, KNCZI is szövegírással kezdte el a műfajjal való komolyabb kapcsolatát, ugyanis ezzel ütötte el az unalmas óráit, így aztán már otthon is jött a kattanás és szerelem a dolog iránt.

Knczi

Akkoriban még gyerekcipőben járt a rap zene a környéken és nagyon nehezen fogták fel azt, hogy egyáltalán miről is van szó, mikor valakinek megmutatta a zenéit és szövegeit. Később egyik nagyon jó spanjával kezdett bele az első felvételekbe, akkor még szlovák nyelven, persze ez mint fiatalkori próbálkozások, zenének nem annyira nevezhető “valami volt”, ami így aztán annyiba is maradt. A legelső felvételek egy két kazettás magnón kerültek rögzítésre, amivel kapcsolatban hát mondani se kell hogy “hallgathatatlan” volt. Volt benne egy beépített mikrofon és úgy ment a felvétel. Olyan zenékre játszották fel a demóikat amin apacella is volt és csak pont azokra a részekre rögzített a szöveget, ahol épp nem volt ének vagy rap. Elég kemény különbség így visszanézve a mai szinthez képest. Aztán jött a változás! KNCZI emlékszik rá, hogy Ózdon a “Tescóba” vette meg első mikrofonját kemény 3000 forintért. Valamikor akkoriban szerezte meg a Hip Hop EJAY nevű zenei szoftvert, ahol elhitették az emberrel hogy minimum Dr.Dre. Így hát a szobába apja régi magnójára kötötte rá a cuccot és indulhatott a produceri karrier.

Teltek-múltak az évek, mikor úgy döntött, hogy az unokatestvérévelCLAM” néven megpróbálnak összerakni valamilyen f*sza kis zenét, mert ugye menő is volt és az egyik gyermekkori álma mindig is az volt hogy színpadon állva tömegek ordítják a szövegeit. Ezidő tájt alakult meg az S.B.Rulez csapat amihez a későbbiekben csatlakozott Horváth Márió is. Kifejezett határozott stílusa nincsen zenei téren. Nyitott mindenféle stílus és téma irányában, a zene a legfontosabb. Legjobban az határozza meg a támavilágot és hogy miről írja a szövegeit, vagy épp milyen fajta zenét csinál, ami jelenleg a környezetében van vagy korábban volt. Ezért a funkytól kezdve a trapig mindenfajta zenét gyárt. Sose azt nézi, hogy a közönség épp mit vár el tőle, vagy épp mit szeretne hallani. Azt a nézetet vallja, hogy ha igazán az egyedisége miatt fogják hallgatni a zenéjét, akkor lesz igazán olyan tábor körülötte valamint a produkció körül akik kitartóak és a jövőben is maradni fognak mellette. A régi bandájából mindenkivel tartja a kapcsolatot és nem elképzelhetetlen az sem, hogy a közeljövőben újra csinálnak valami közöset.

KNCZI - Koncz Laci

Persze nem nagyon sikerült összerakni olyan komolyabb alapot ami jónak mondható lett volna és akkor nem is nagyon tudták azt, hogy akár a környéken vagy bárhol lehet vásárolni zenei alapokat, így az első zenei beateket ingyenesen töltötték le és így születtek meg a dalok. Jó pár klip és fellépés volt már mögöttük, mikor mindenki életébe megjelentek a komolyabb kötelességek, így egy nagyobb időbeli szünet következett a zenélés terén.

Mindeközben megismerkedett egy producerrel aki a szomszéd faluban lakott, aki későbbiekben a Goldshot Records név alatt rakta le az alapokat KNCZI dalai alá. Írta tovább a dalszövegeket és most úgy döntött hogy újra belevág “K N C Z I” néven, és nekifut a sikereknek. Egy pár hónapba vagy egy évbe is bele telt, hogy olyan alapot készítsenek ami szerintük megállja a majd a helyét. Nem bírja elégszer hangoztatni azt a tényt, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül a Goldshot Music. A mostani felszerelési szintet és minőséget évekbe telt összerakni, hogy olyan legyen amilyen jelenleg. Örök hálája a producernek, hogy ilyen kitartó és ilyen nagy figyelmet fordít a közös zenékra. Természetesen nagyon sokszor ott ül vele KNCZI is a “műhelyben” az alapok készítésének folyamatai közben és ezzel még jobban oda tudnak figyelni a zene számos pontjára is. Visszatérő dalnak az ÉN, EGYEDÜL című dalát számítja, amely 2020 áprilisában jelent meg és mostanra túl van a harmadik dal felvételén is melyek szintén klippel jelentek meg. Az összes alapot GOLDSHOT készíti a videókat pedig az ABI STUDIO. A legnagyobb sikereit tehetsége mellett részben annak a brigádnak is köszönheti akik körülötte vannak; ezek pedig a GOLDSHOT Music, THE ABI STUDIO és természetesen a barátai.

K N C Z I – “ÉG VELED” (OFFICIAL STREET VIDEO)

K N C Z I – ” 12 : 00 a.m. ” (Official Music Video)