WES Gotti x DosE- HAJT A VÉR

Wes Gotti és DosE közös új dala a “Hajt a Vér” egy nagyon patent kis dal lett és hozzá egy látványos klip is forgott.

A videoklip telis-tele van szép képekkel és jó beállításokkal amelyért HD Pictures, vagyis Hőna Dávid volt a felelős.

Igazán jók a gengszteres, rossz fiús beállítások elején, valamint az amikor a Gotti Laci az írógépen dolgozik, az egy kicsit olyan egy filmjelenet. Egyszóval látványos és minőségi képi anyagot tettek össze a srácok.

A zenei alapot mely valóban jól el lett találva, azt pedig maga DosE készítette el, és a pomázi rapzsivány Hibrid keverte.
Gotti igaz és nyers szavai fülig és egyben tudatig hatolnak, amit jól egészít ki DosE hangja a refrénben, vagyis így együtt egy komplex és jól szóló minőségi anyag lett.

Mindenképpen hallgassátok meg!

W.E.S.Gotti x DosE- HAJT A VÉR


Minden tudnivaló Wes Gotti-ról


Korábbi Wes Gotti hírekHirdetés

2018.07. – WES Gotti x Burai Krisztián-Megjavulnék

W.E.S.GottiW.E.S.Gotti és Burai Krisztián közös dala és videóklipje a “Megjavulnék” közel két hónapja látott napvilágot, és több mint negyedmillió megtekintésig jutott el ezidáig.

A zenei alapot, és a refrént is Burai követte el, ehhez még dob egy verzét is, és a végeredmény egy igazán modern hangzású, nagyon kis patent party dal lett.

Gotti nyomja a verzéket benne, mesél a csajokról, egy 3 napos buliról, és erről a buliról vétek lenne lemaradni, és ott kell lenni mindenkinek aki tudja milyen a jó buli.

Mindenki aki party őrült, szeretne ilyen buli részese lenni. Gotti saját bevallása szerint elcsábít minden jó csajt, sőt gálánsan azt is megengedi nekik, hogy hozzák el a palijukat, és amíg ő megadja nekik amire vágynak, addig mosogathatnak, vagy süthetnek egy jó kis húst, hogy hasznosítsák magukat.

Fain lett!

W.E.S.Gotti x Burai Krisztián-Megjavulnék


Wes Gotti élete és karrierjeHirdetés

Hamarosan


Wes Gotti interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Wes Gotti interjúnk.


Wes Gotti videók és klippek

W.E.S.Gotti x Wanted Razo-Fordul a kocka (2018)

W.E.S.Gotti x BLR-Yo Gyerek (2018)


Wes Gotti diszkográfia
    • 2018: Wes Gotti- W.E.S.Gotti