Veres – Érezned kell – premier az oldalon

Megjelent Veres vadonatúj dala az Érezned kell.

Veres Gergő egy fiatal feltörekvő rapper, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyéből és azon belül is Nyírgyulaji városából.  A rap zenével először 6 évesen került kapcsoltba amikor szüleitől kapott egy mp3 lejátszót ezt oda adta nagybátyjának hogy töltsön rá neki zenéket, így egy hét múlva odaadta neki idézve a rappert;

Még mindig emlékszem ahogy a kis szobámban fel ültem és bekapcsoltam és volt rajta kb 50 db szám mindegyiknek ennyi volt a címe 2Pac néztem is furcsán hogy csak egy zene van rajta többször aztán feltettem a fülest és megszólalt az “Ambitionz az a Ridah” című szám amit akkor még nem tudtam…akkor el kezdődött valami elsőnek csak ezt pár Tupac számot nyomattam éjjel-nappal….”  

Aztán később kapott egy számítógépet ahol már jobban megismerte a magyar rap zenéket is mint például Gangxsta Zolee, Dopeman, Kicsi Tyson, Fekete Vonat és a Weszélyes Elemek valamint Goore voltak azok az előadók ahol úgy érezte hogy megtalálta az igazit. Ezek az előadók mai napig inspirálják Verest.

Veres munkássága kiemelkedő, több olyan új generációs hullámot képviselő arccal is volt már közreműködése  mint például Kisé, YBR, Lil Tib, vagy DEN.

Veres - Veres Gergő

Na de térjünk rá magára a dalra az Érezned kell címen megjelentre ami most nemrég jelent meg.

A dal egy vagány kocsikázós muzsika látszólag, de témavilágát tekintve egy image track amiben egy konkrét női személynek is üzen benne. Ettől kicsit régi West Coast hangulata lett, így ebből is látszódik 2Pac hatása a rapperre.

A zenei munkálatokat a Bitprojekt látta el mix és mastering fázisokat tekintve. Az alapzenét Kevmusic szerezte, a videóklipért a NextGen Production volt felelős, a videó utómunkája KM Designs műve.

Véleményem szerint egy patika dal lett,  így csak ajánlani tudom mindenkinek!

VERES – ÉREZNED KELL (Official Music Video)

Szerző: Maros Ace Dominik / Rap.hu