Barhx X ER – Kristálypohár – új videó

Barhx

ER és Barhx legújabb közös dala és videója Kristálypohár címmel látott napvilágot. Az egyre aktívabb ER és Barhx páros újabb csemegét rakott ki pár napja.  A ”Titanic” című dal, majd a ”Mentsetek Meg” című közös dalok után megérkezett a ”Kristálypohár” a duótól.

A srácok egy királyi pompával megfűszerezett videót raktak össze egy, a már szakmában nagyon hiányzó  igazi UG rapet. Tartalmilag követi az erőteljes, indulatos vonalat, amit a “Bitprojekt Music” alapja tovább erősít.

A szöveg további sajátossága, hogy a két MC nagyon jól egybe tudja gyúrni a saját flowjukat és nem erőltetik túlzottan a politikai nézetek megnyilvánulását. Mindemellett egy teljesen őszinte tartalmat kapunk.

Hogy egészen pontosan mit takarhat a Kristálypohár elnevezés, az talán mindenkinek szubjektív lehet, de egyben azért biztosak lehetünk, hogy a videó képi világa, valamint az alapzene hangulata, illetőleg a srácok egyedi rap stílusa mindenképp megfelel egy kristálypohár minőségének.

Írjátok le véleményeteket kommentben és azt hogy Ti mit gondoltok a dalról!

Szerző: M. Krisz

A videó megtekinthető itt:

ER x BARHX – KRISTÁLYPOHÁR | VIDEO | #makitagang


Minden tudnivaló a Barhx-ról


Barhx interjú

EASTLINE Unity interjú 🎤 Magyar Rap, kezdetek, Szolnoki rap, Xiaoling, Knozah’ B.


Barhx élete és karrierje

Barhx

Barhx a szolnoki rap élet egyik ikonikus alakja, aki éveken keresztül az East Line Unity csapat meghatározó tagja volt. A tömörülés 2019-es feloszlása óta, szólóban tevékenykedik egyre nagyobb és nagyobb sikerrel.


Barhx videók és klipek

BARHX x PSz x ER – MENTSETEK MEG | VIDEO | #makitagang

ER x BARHX – TITANIC | VIDEO | #makitagang

BARHX – Nem tűnünk el | Official Music Video |


Barhx diszkográfia

  • Barhx – Egy út van (2016)

Korábbi Barhx hírek

2020.03 – Barhx x PSz x ER – Mentsetek Meg

Barhx és ERMárcius végén a korábban feloszlott East Line Unity csapatból ismerős Barhx a Makita Gang csatornáján publikálta az ER (FPS) és PSz előadókkal elkövetett közös produkciójukat a Mentsetek Meg című dalukat.

A hármas kombó klipje erősen érzékelteti miként élheti meg az ember a fiatalság által nyújtott laza, csajozós éveket, és milyen út vezet a családig.

ER és Barhx egyébként tavaly decemberben már készített közös dalt, amely a Titanic címet viseli.

Egészen biztosak lehetünk abban, hogy további klipek és dalok is érkezni fognak hasonló a felállásban a srácoktól, illetve szólóban is külön külön is.

Nézzétek meg a videók között és kommenteljetek!

Szerző: Majorszki Krisztián