Pixa X Byealex – Apátok

Pixa

Pixa és ByeAlex vadonatúj klub slágere az “Apátok” címet kapta a srácoktól.

Gyakorlatilag egy trendi videót készíttettek hozzá a srácok ami tele van jó effektekkel és jó sok csini csajszival akik nem vágynak mint apu pénzére na meg apu …!

Jól ráéreztek a jelenleg nyugaton is teret hódító trendekre azt nagyon szépen felhasználták és átültették a magyar köztudatba magyar szöveggel, magyar jelentéstartalommal és áthallásokkal mindazért hogy mindaz az üzenet még jobban át tudjon jönni a hallgatóság számára.

A Főraj szerepében Pixa, és Apu szerepében pedig maga Alex volt jelen.
Igazi villantós “kitesszük az ablakba amink van vagy nincs”, dőzsölős videoklip lett, jó kis nagyzolós szövegekkel, számomra számos áthallással amely igazából a mai magyar Gold Digger tini lányok világát mutatja be, illetve tart számunka és mai generáció számára is egy görbe tükröt.

Szerintem nagyon jó lett, mert amilyen egyszerű olyan nagyszerű is egyben, ha a sorok között olvasni tudunk.

Pixa vagyis a Főraj illetve ByeAlex vagyis Apu pedig él a kinálkozó lehetőséggel ha úgy adódik.

PIXA X BYEALEX – APÁTOK

Korábbi Pixa hírekHirdetés


2018.10. – Pixa & Raul- Szeressen

PixaMegjelent Pixa és Raul újdonsága a Szeressen című dal, ami nyilvánvalóan nem rap zene.

Az ok amiért mégis az oldalunkra tűztük a hírt, az nem más mint hogy mind a két előadó a rapben tevékenykedett, és szorosan kötődnek a hiphop műfajhoz.

Raul ugye korábban többek között Horváth Tamás közreműködésével készített számos közös dalt, legutóbbi közreműködések egyike pedig a Children of Distance-el közös dala a Fekete folt volt, amiről be is számoltunk itt az oldal hasábjain.

Pixa munkássága mára már sokak előtt  vált ismertté, hiszen rengeteg előadóval dolgozott már együtt itthon, és számos műfajban próbálta már ki magát az évek alatt.

Kis Grofótól kezdve, Hiro-n át egészen Raul-ig sokakkal zenélt már.

Egy érdekes jópofa dal lett, hallgassatok rá.

PIXA X RAUL – SZERESSEN