Horváth Tamás – Levegőt

Horváth Tamás

Horváth Tamás legújabb videoklipje és dala “Levegőt” címmel jelent meg a videómegosztón. Horváth Tomi, megint egy nagyon hangulatos klippet hozott össze ami nagyon hangulatos és egyúttal igazán forró lett.
A dalban, mint általában a legtöbb képi anyagában a saját párja a főszereplő, és ez a harmónia köztük valahogy átjön a videót végignézve. Az alap folklór elemekkel tarkított, van benne hegedű, gitár, nagybőgő, de üdítően hat benne a néha felbukkanó fuvolaszó.
Tomi hangja a refrénben pedig kifejezetten harmóniában van az egész zenével. Ez a dal visszarepít minket egy forró nyári éjszakába, szinte érezzük benne az izzó forróságot. Szerintem még egy Horváth Tamás sláger születésének lehetünk szem és fültanúi.
Itt tudjátok megnézni az új cumót.

HORVÁTH TAMÁS – LEVEGŐT


Minden tudnivaló Horváth Tamás előadóról


Korábbi Horváth Tamás hírekHirdetés

2018.09. – Horváth Tamás – Drága Nyár (klippremier)

Horváth TamásHorváth Tomi ma jelentette meg nyárbúcsúztató dalát, amellyel emléket állít az ő saját idei nyarának is, és úgy általánosságban is a nyár érzésének.

Tomi dalával akkor mi is hivatlosan megnyitjuk az őszi szüreti szezont is! Jövőre találkozunk a fesztiválokon, és a Balcsi, vagy valamelyik víz partján.

Addig is mutatjuk Horváth Tomi új dalát amely, ha egy kis időre is, de visszarepít minket az időben, méghozzá egyenesen bele a nyár kellős közepébe.

DRÁGA NYÁR – HORVÁTH TAMÁS


2018.08. – Horváth Tamás – Orchidea legújabb videoklipje

Horváth TamásHorváth Tamás “Orchidea” című legújabb videoklipje nem rég látott napvilágot, és máris hatalmas népszerűségnek örvend.

Nagyjából két hét alatt több mint 1,5 millió megtekintést ért el, és az 5. helyen szerepel a felkapott videók között a YouTube zenei csatornán.

A dal maga valójában egy szerelmi vallomás, melyet Horváth Tomi a párjának írt, és amelyben hálát ad az Istennek azért, hogy 6 éve megtalálta azt a személyt akibe azóta is szerelmes, és mégis úgy érzi, olyan mintha csak tegnap találtak volna egymásra.

A dal zenei világa, nyugtató, de mégis van benne egy érdekes lüktetés ami egyedivé teszi az egész produkciót.

Nézzétek meg és mondjátok el a véleményetek róla.

Horváth Tamás – Orchidea (2018)


Horváth Tamás élete és karrierje
Horváth Tamás

Horváth Tamás (Dunaújváros, 1992. március 21. –) magyar énekes, dalszerző, zenész, a Sztárban sztár ötödik évadának nyertese.Hirdetés

Zenész családban született, dédnagyapja Horváth János hárfaművész, édesapja ifj. Horváth János aki számos együttes tagja volt, 1985 óta Digitál együttes frontembere. Tamás gyermek korában kezdett megismerkedni a zenével, 8 éves kora óta gitározik. 16 évesen indult el a Megasztár negyedik szériájában, ahol az élő adásba már nem került be. Következő évben, 2009-ben elindult Csillag születik tehetségkutató műsorban, ahol a harmadik középdöntőben esett ki, így a műsor 7. helyezettje lett. A versenyt követően HT3 néven zenekart alapított és Dunaújvárosban elvégezte középiskolai tanulmányait. 2011-ben Dajka Raullal kezdett dolgozni. A formáció 6 évig működött, Magyarországon az egyik legnézettebb YouTube videócsatorna volt az övék.2017-ben ő nyerte a Sztárban sztár ötödik évadját. 1 millió forintos jutalmát a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel.

2017. december 6-án bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2018-ba bejutott a Meggyfa című dala.

2018. március 27-én bejelentették, hogy versenyzője lesz a TV2 A nagy duett című műsorának 6. évadában. Duettpárja Balázs Andrea lesz. Június 3-án a telveíziós műsort megnyerték partnerével.

Horváth Tamás magyar énekes. Sokaknak a Csillag születik tehetségkutatóból ismerős, ahová bátyjával együtt jelentkezett, de a zsűri végül szólóban adott esély neki. Hosszú ideig Raul-lal zenélt, 2017 márciusától azonban szólódalokat jelentet meg

nős


Horváth Tamás interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Horváth Tamás interjúnk


Horváth Tamás videók és klipek

Horváth Tamás- Ebből nem kérek többé (2018)

Horváth Tamás- Meggyfa (2017)

 Horváth Tamás- Tiszánál (2017)


Horváth Tamás diszkográfia
      • 2014: Horváth Tamás- Szeretsz Engem?!
      • 2017: Horváth Tamás- Egyedül Megyek Tovább