Raul interjú ❌ Amíg élek, Live, meglepetések, Rassan

Raul

Raul neve szinte már mindenkinek ismerőssen cseng Magyarországon akik valamennyire is követik a magyar zenei életet, meg azoknak is akik követik magyar hiphop világát. 🎤
A Dunaújvárosból származó zenész mesélt nekünk a kezdetekről, és arról is hogy jutott el arra a pontra hogy csak a zene legyen az élete. 🙌

Megtudtuk tőle milyen tervekkel készül még a közeljövőben valamint a 2019-es évre 👏.
Most jelent meg egy általa felfedezett új tehetséggel Rassan-nel közösen készített vadonatúj slágere és videoklipje az „Amíg élek“ címen. Elmesélte kapcsolatát a zenével és hogyan isnpirálódik a hétköznapok szürkeségét elkerülve. 🍹

Raul nagyon korrekt és közvetlen arc a kamerákon kívül is, nagyon jót beszélgettünk miután elkészültünk a forgatással. 👊 Megnézve az interjút sok újabb infót tudtok majd meg az életéről és terveiről 😎.

Raul interjú ❌ Amíg élek, Live, meglepetések, Rassan


Korábbi Raul hírek

2018.08. – Raul km. Children of Distance – “Fekete folt”

RaulRaul és Children of Distance közös dala, valamint a hozzá készített videoklip egy órája látott napvilágot a YouTube videómegosztón.

A klip a szerelemről illetve egy konkrét személyről szól, természetesen mindenki azt képzel ide amit csak szeretne.

Magáról a videóról röviden szólva: a történet egy garázsban játszódik, Raul például autószerelő ruhában, egyik lábán felhajtott nadrággal, laza rapper styloban nyomja a sorokat és löki a rímeket.

Nem mellékesen ő követte el a zenei alapot is. Az elengedés és a megtartás, valamint a gyötrődés kérdéskörét járják körül benne a srácok és ezt fejtik ki benne mélyebben.

Szerintünk üde színfoltja a magyar rapnek ez az új dal. Csak így tovább! Kiváncsiak vagytok milyen újdonságok jönnek még? Kövessetek minket és mindenre fény derül.

Itt láthatjátok a zsír új videót.

Raul x Children of Distance –  Fekete folt