Jelly Roll ”sláger gyára” tovább üzemel

Jelly Roll

Az amerikai rap zene az elmúlt években újabb és újabb irányzatokat indított el világszerte. Azonban ha lehet így fogalmazni a legdivatosabb továbbra is a trap rap műfaj.

De mi van akkor, ha valaki mondjuk belenyúl és egy több műfajból kevert hangzást is hoz. Jelly Roll az elmúlt egy hónapban 4 videoklipet is kiadott a márciusban napvilágot látott „A Beautiful Disaster” című albumáról.

Mondhatni hogy slágergyanús dalok lehetnek mind. Ezt megspékelvén a lemez címadó dalának klipjével, amelynek további érdekessége, hogy nem kapott helyet az albumon.

A zeneszámok egy dallamosabb, mélyebb hangvételű koncepciót követnek. Az album az It Goes Up Entertainment – War Dog gondozásában jelent meg, amin helyet kapott többek között a Strange Music Inc kiadó „atyja” Tech N9ne, vagy ugyancsak a kiadóját erősítő Krizz Kaliko is.

Legnagyobb meglepetés azonban mégis, hogy Jelly Roll saját lányával is közreműködik a lemezen. Nem mellesleg Jelly Roll hasonlít mind kinézetben mind pedig hangban Rag n Bone Man-re.

Csekkolni ér ezt a finomságot!

Jelly Roll – I Need You | OFFICIAL MUSIC VIDEO