Day – Mi jöhet még dalpremier

Antal és Day

Day szólószáma a “Mi jöhet még” című dal pár napja jelent meg a hiphop duó hivatalos csatornáján, és ezt a mély alkotást mutatjuk be most nektek.

Az Antal&Day duó egyik oszlopos tagja a soproni származású Day, egy nagyon mély gondolatokkal teletűzdelt társadalomkrikitkus alkotással rukkolt elő, amelyben az értékrend már réges-rég nem számít, hanem a pénz az ami a mai fiataloknak, és úgy általánosságban véve is a társadalomnak fontossá lett.

Day ettől teljes mértékben elhatárolódik, és neki a harmónia, illetve a zenélés, és az azzal járó sikerek és elégedettség adja meg a harmóniát és az örömöt az életben.
Jó kis dal lett, füleljetek rá!

Day – Mi jöhet még


Korábbi Antal&Day hírek

2018.09. – Antal&Day – Az én szövegem dalpremier

Antal&DayNéhány órája jelent meg az Antal&Day rapduó új vadonatúj közös dala “Az én szövegem” címmel. Az utóbbi idők egyik legjobb dala lett, és biztos vagyok benne, hogy hamar népszerűvé válik majd az Antal&Day rajongók körében. A zenei alapot a győri Tibbah követte el, és szerintem bombasztikus lett. Nagyon adja, nagyon bent ragad a fülben.
A szövegek szokásos antalos és day-es lettek, annyi benne még az újdonság, hogy telis-tele vannak hasonlatokkal, és minden hasonlatban az Antal&Day páros kerül ki győztesként. Nekem személy szerint nagyon adja, üdítő hallgatni, ahogy egy ilyen beatre jól passzoló sorokat lök a debreceni, és a soproni hiphop páros.

Antal & Day – Az én szövegem