Day x Hesz Ádám – Hullócsillag

Antal-Day

Megjelent Day és Hesz Ádám vadonatúj közös dala Hullócsillag címen. Az Antal & Day páros tagja most szólóban hasít Hesz Ádám közreműködésével akivel mér számos közös projektet készítettek az évek során.

A dal egy nosztalgikus érzelmekkel teli visszatekintés a gyerekkorra, illetve a tinédzser évekre, amikor az emberek még reménnyel, optimizmussal teliek, a világot még szépnek látják és hisznek az álmaikban. A dal alapja pedig Bandezan nevéhez fűződik.

Ez az idővel egyre jobban kikopik és sokszor teljesen el is múlik, aztán a legtöbben beleszürkülünk a hétköznapok gondjaiba és elfelejtjük azt, hogy tulajdonképpen mi is az ami fontos az életben.

A legtöbben vagy a pénzt, vagy a sikereket hajszolják és elszalad mellettük az élet, amelyet boldogtalannak és szürkének élnek meg. Mára már Day és Hesz Ádám is mind a ketten apukákká váltak, így most már egészen másképp látnak sok olyan dolgot, amiket évekkel korábban egészen másképp értékeltek. De ez így normális ez egy másik életszakasz.

Jó kis dal lett, pörgessétek és tanuljatok a mondanivalóból.

Day – Hullócsillag ft. Hesz Ádám (Official Music Video)


Korábbi Antal & Day hírek

2019.03 – Day – Egyensúly

Day-AntalDay máris kidobta legfrissebb cumóját Egyensúly címen.

Most nem Antal a közreműködő hanem BNZ és Ronnie voltak azok akik nektek lökik a hangulatos és tanító sorokat.

Az Egyensúly arról szól, hogy bármilyen nehézség jöjjön a sorsban, ne add fel az álmaidat, akárhányszor estél már el, akkor is küzdj értük, küzdj magadért és mindazokért a célokért amiket kitűztél, hogy el tudd majd érni életed során.

A klip egy komplett kis hétköznapi sztorit mutat be nekünk nézőknek, amelyben érződik a magyar valóság a reális világkép és mindaz a tapasztalat amiket a srácok az elmúlt jó pár év alatt megéltek már.

A zenei alap Triek nevéhez fűzhető. Az egyik szereplő Baltavári Dávid aki maga is rappel.

Magával ragaó dal, mély igazságtartalommal és igazán mély üzenettel.

Nézzétek és pörgessétek.

Day – Egyensúly közr. BNZ, Ronnie


2019. 02. – Antal – Múzsa

AntalAntal & Day páros másik tagja Antal egy szólóval jelentkezett amely az MC stílusától igencsak távol állt eddig.

Antal munkássága inkább a bulizásokról, a szétesésről valamint a féktelen partizásokról szólt eddig, de ez a mostani egészen más lett.

A szerelmének írta amelyen vall mély érzéseiről és gondolatairól annak a bizonyos nagy Ő-nek.

Egyenesen a Múzsájának nevezi a lányt, ami az egyik legmagasabb foka a rajongásnak és a szerelemnek.

Nem “antalos” mégis így megismerhetitek “Antal Úr” másik oldalát.
Azt amelyiket rejteget a világ elől az érzékeny srácét.

Antal – Múzsa (Lyric Video)


2018.12. – Day – Nagylátó premier

DayAz Antal & Day páros egyik tagja Day most jelentette meg vadonatúj dalát és videoklipjét.

Már-már elmondható az, hogy a szokásos kritikus és társadalomkritikus alkotást kapjuk az MC-től.

Amiről szó esik az új track-ben, hogy 10 éve áll a színpadon látott sok mindent jót és rosszat is, de arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy ő azon kevesek egyike aki életben tartja a real hiphop műfajt hiszen amikor még ő anno elkezdte akkor az UG-ban nem volt szó a pénzről.

Manapság úgy tapasztalja hogy már abban a rétegben is csak ez számít.

Ez elszomorítja és depresszióssá teszi, ezért mindenkit lesz*r aki beállt ebbe a sorba és kamuvá és lájk gyűjtögetős csávóvá vált az elmúlt évek alatt.

Day csak az értelmes mélyre nyúló dolgokkal tud azonosulni, vagyis azzal amit ő is teljes mellszélességgel képvisel dalaiban és művészetében is.

Aki szereti az Antal & Day srácok munkásságát annak kötelező darab lesz Day új dala a “Nagylátó“.

Day – Nagylátó


2018.10. – Day – Mi jöhet még dalpremier

Antal & DayDay szólószáma a “Mi jöhet még” című dal pár napja jelent meg a hiphop duó hivatalos csatornáján, és ezt a mély alkotást mutatjuk be most nektek.

Az Antal & Day duó egyik oszlopos tagja a soproni származású Day, egy nagyon mély gondolatokkal teletűzdelt társadalom krikitkus alkotással rukkolt elő, amelyben az értékrend már réges-rég nem számít, hanem a pénz az ami a mai fiataloknak, és úgy általánosságban véve is a társadalomnak fontossá lett.

Day ettől teljes mértékben elhatárolódik, és neki a harmónia, illetve a zenélés, és az azzal járó sikerek és elégedettség adja meg a harmóniát és az örömöt az életben.

Jó kis dal lett, füleljetek rá!

Day – Mi jöhet még


2018.09. – Antal & Day – Az én szövegem dalpremier

Antal&DayNéhány órája jelent meg az Antal & Day rapduó új vadonatúj közös dala “Az én szövegem” címmel. Az utóbbi idők egyik legjobb dala lett, és biztos vagyok benne, hogy hamar népszerűvé válik majd az Antal & Day rajongók körében. A zenei alapot a győri Tibbah követte el, és szerintem bombasztikus lett. Nagyon adja, nagyon bent ragad a fülben.
A szövegek szokásos antalos és day-es lettek, annyi benne még az újdonság, hogy telis-tele vannak hasonlatokkal, és minden hasonlatban az Antal & Day páros kerül ki győztesként. Nekem személy szerint nagyon adja, üdítő hallgatni, ahogy egy ilyen beatre jól passzoló sorokat lök a debreceni, és a soproni hiphop páros.

Antal & Day – Az én szövegem