Xiaoling The Real LP című Nagylemeze Májusban érkezik!

Xiaoling

Május 25-én droppol majd Xiaoling 20 trackes nagylemeze a The Real LP.  Aki ismeri Xiaolinget, az tudja hogy a tag nem szarozik ha zenéről van szó.

2019-ben adta ki debütáló kislemezét az “Érzem, hogy élekEP-t. Azóta havonta kapjuk tőle az újabbnál újabb zenéket megállás nélkül most viszont a havi zenék mellett rárobbant egy nagylemezre amire 20 zenét pakolt fel.

A közreműködük közt olyan ismertebb és kevésbé ismertebb előadókkal találunk, mint például: Tkyd, Deego, Fiatal Veterán, Chelios, Fnt, Inco, az FM-tag Lintu, Pufis, Nero, Ronny, Mettyu5084.

Xiaoling The Real LP.

Megkérdeztük miért nem hívott több ismert előadót amire azt a választ kaptuk, idézem:

Nem érdekelnek “Fame-k”
Csak a ghetto tehetségek,
Ha meg meghallom a divat szart attól kajak ki égek
Szarok vagytok szarok lesztek kimondom nem félek

Xiaoling – The Real LP-nek a Tracklistje is kikerült A Facebook és Instagram oldalakra és ide.

Akkor itt találjátok meg a számokat és a közreműködőket és persze az egyedi borítóképet amit Xia maga álmodott és rajzolt meg.

Ez az album egy full self made album“.

Minden a saját kezem munkája kivéve persze a Beateket de abból is van pár amit én raktam de a lemez borítótól kezdve a produceri munkálatokig mindent magamnak köszönhetek amire kurv@ büszke vagyok de persze nagyon nagy köszönet a beatmakereimnek és a közreműködőknek mert egy extra komoly lemez lett a projektből.

Amit nagyon remélek hogy sokan vártok és sokan értékelni fogtok a mai sz@rok mellett.” mondta Xia egy telefonos beszélgetésünk során.

Xiaoling The Real LP.

The Real LP dallista

01.Intro
02.Real Shit
03.Nehéz Feat.Nero, Rony
04.Immigrant Feat. Fiatal Veterán
05.Kelet Feat. FNT
06.Loyal Feat. Lintu
07.Utca Mozi
08. TILL I DIE Feat. Jay Ar
09.Punchlines Feat. Mettyu5084
10.Kombo Feat. Deego
11.Bon Appetit Feat. Chelios
12.GANG Feat Incognito
13.Szálka Feat. Tkyd
14.Pénz
15.Egyedül
16.Raj Feat. Pufis
17.”Ready To Die”
18.Hazug
19.Nem szabadulsz
20.Outro


Minden tudnivaló a Xiaoling-ról


Xiaoling interjú

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Xiaolinggal beszélgettünk kiváló hangulatban egy jót, szakmai témákat és viccesebb témákat is érintve. Xiaoling számára a hitelesség és az UG rap kiemelt fontossággal bír. Nem mellesleg saját maga mellett, többek között Fiatal Veteránnak is számos klipet forgatott tehetségének hála, hiszen jelenleg mind a ketten az alpesi Svájcban élnek és jó barátságot ápolnak. Xiaoling számára nagyon fontos a véleménynyilvánítás mind zenei, mind pedig társadalmi témákban is, nem szokta véka alá rejteni a véleményét a dolgokról. De legyen szó akár más előadókról, akikkel nem ért egyet, vagy nem gondolja elég színvonalasnak a munkásságát azt is egyenesen kimondja. Ez az adás szintén egy remekül sikerült Instagram villáminterjúnk az eddig megjelentek közül, erről nézőink számára Xia egymaga gondoskodott Svájcból. A követező dalmegjelenések mellett a jó hangulat garantált ebben a videóban is. Ha szereted és követed Xiaoling zenei munkásságát, akkor érdemes végignézned ezt! @xiaoling96 #Xiaoling #Xia #FiatalVeterán #Bigmek #newvillage #magyarrap #magyarhiphop #hiphop #rap #rapponthu #interju

Ein Beitrag geteilt von Rap.hu (@rap.hu) am

Xiaoling interjú ❌ Fiatal Veterán, Tisza Area Boyz, G63AMG, UG Style, Tervek


Xiaoling videók és klipek

Xiaoling – Nem szabadulsz (Official Music Video)

Xiaoling – Éget (Official Music Video)

Xiaoling – Nézz Szét (Official Music Video)

Xiaoling – Hazug (Official Music Video)

Xiaoling – G63AMG (Official Music Video)


Xiaoling diszkográfia

  • Xiaoling – Érzem, hogy élek (2019)

Korábbi Xiaoling hírek

2020.07. – Xiaoling – Utcamozi – klippremier!

Xiaoling legújabb dala az Utcamozi frissen landolt az éterben és és bár nem éreztek még rá ennél a dalnál annyira a rajongók az ízére, attól függetlenül velem nekünk szerint egy kiváló dal lett. Reméljük később ezt ők is felismerik majd. Egyfelől nem lehet mindig ugyanazt csinálni, másfelől stílusában is követi az eddigi irányt csak talán még dinamikusabbak lettek a vágások.

A képi világot tekintve hozza a Svájc-Magyarország tengelyt, vagyis mind a két országból megtalálhatóak snittek az új videóban.

A Xia és Tufi közös nevével fémjelzett videóanyag mind stílusában mind pedig vágásában nagyon hasonlít sok Nyugat-Európában is sikeresen pörgő videóklip stílusára. Vagyis egy nagyon dinamikus, élvezhető videót kaptunk, amelyet igazán szívesen néz meg az ember, nem mellesleg pedig jól harmonizál a szöveggel és az egész alap hangulatával. Az utcahangulat ebben a klipben garantált, melyet a haverok, a stukker, a rengeteg Benz logo mellett a Rolex logó is megdob, mint a német klippeknél. Egyszerűbben kifejezve jó kis cumó lett ez is.

Rátérve a szövegekre, a megszokott stílusú és jellegzetes f*sza Xia motyót kaptunk ebben a legújabb klippes dalban az Utcamoziban. Lentebb pedig találtok Xiaolinggel egy vadonatúj friss interjút melyben az idei terveiről beszél nektek. Várjuk a soron következő új anyagokat is Xialoingtól.

Svájcból szeretettel. Mozizásra fel!

Xiaoling – Utcamozi (Official Music Video)


2020.05. – Xiaoling – Nem szabadulsz – klippremier

XialolingXiaoling, vagy ahogy sokan ismerik Xia, most jelentette meg a Nem szabadulsz című vadonatúj dalát és az ehhez forgatott videóklipet.

A szövegben számos tanulság és életigazság amit Oli szeretne megosztani a hallgatókkal, mindamellett egy kis politikai áthallást is belecsempészett, de ezt rátok bízzuk, hogy kinek hogy csapódik le a dal üzenete.

Az utóbbi időben az NV Records feje teljes fénysebességre kapcsolt, mert nagyjából két havonta előrukkol egy új dallal és videóklippel.  Természetesen ennek a hallgatói nagyon örülnek és klikkekkel és kommentekkel támogatják kedvencüket.

A jelenleg Svájcban élő eredetileg Jász-Nagykun-Szolnok megyéből származó magyar rapper, egyre népszerűbb és népszerűbb a magyar hallgatók körében. A klasszik UG hangzást részesíti előnyben, így aki a klasszikus vonalat szereti annak Xia adni fogja.

Hajrá Xia, Hajrá New Village! B*szassad neki!