Awful x BEATMORE – Dogtor Úr – premier

Awful

Awful és a Night Might csapatból megismert Beatmore december 3-án jelentették meg első közös klipjüket Dogtor Úr címmel.

A 2020-as évben a nem túl aktív Awful, az év végére egy igazi ütős veszett stíl nótával tér vissza Beatmore-ral az oldalán, aki a klipben Awful dilidokijaként próbálja kihozni Awfulból a veszett állatot, ami a végére aztán többé-kevésbé sikerült is neki. Az alapzenéért PecsiiBeatz & Aaron voltak a felelősek.

A klipet a Nextwork készítette, melynek oszlopos tagja BEATMORE, aki egyben a klip utómunkálataiért is felelős. A cím nem elírás, a túl közhelyes doktor helyett inkább Dogtor lett utalva ezzel Awful nevéhez tartozó régebbi utónévre a Dog-ra!

Awful x BEATMORE – Dogtor Úr | OFFICIAL MUSIC VIDEO |


Minden tudnivaló a Awful-ról


Awful interjú

Awful Új Interjúnk

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Awful-lal, korábbi nevén Awful Dog-gal, a magyar hiphop zene egyik kultikus figurájával beszélgettünk a tőlünk megszokott kiváló hangulatban egy jót, különböző zenei és egyéb témákat érintve. Awful egy igazi szókimondó MC, aki nem szokta véka alá rejteni véleményét, ugyanakkor rendelkezik egy nagyon kellemes humoros oldallal is, ami miatt egy kiváló beszélgetőpartner. Beszéltünk a Huzattal közösen elkészített dalról és videóklipről a Sensei-ről is, annak forgatási körülményeiről és magáról a címadás történetéről. Awful új anyagokkal és vadonatúj klipekkel készül ebben az évben a rajongói legnagyobb boldogságára. A tavalyi évben egy kisebb “alkotói válságot követően, most újult erővel tér vissza a hazai rap színterére. Ez az adás szintén egy remekül sikerült Instagram villáminterjúnk az eddig megjelentek közül, ezt nézőinknek most Afwul tette emlékezetessé. A sok nevetés és jó hangulat garantált ebben a videóban is. Érdemes végignéznetek! @awfuldog @huzat_official14 #Awful #Awfuldog #Huzat #Sensei #zuglo #magyarrap #magyarhiphop #hiphop #rap #rapponthu #interju

Ein Beitrag geteilt von Rap.hu (@rap.hu) am

Awful-lal, korábbi nevén Awfuldog, beszélgettünk egy fergetegeset és átfogót egy nagyon humoros hangulatú interjú során.

A Szécsényből elindult de mára már széles körben országosan megismert rapper elmesélte nekünk azt hogyan is indult el a rap karrierje és hogyan készültek el első számai.

Beszéltünk a Real Trill Music (RTM) kiadónál eltöltött 8 évéről illetve az ott átélt élményeiről, valamint beszélt a különválás okairól.

Beszéltünk arról kik a példaképei tengeren túlról, vagy éppenséggel a német rap szcénából. Állást foglalt oldschool és newschool témában is, illetve elárulta nekünk azt hogy a magyarok közül ki a kedvence.

Beszéltünk a családjáról is valamint arról hogy telik egy átlagos hétköznapja itt Budapesten. Neki a hiphop zene a másik igazi szerelem komolyan veszi és szívből is nyomja ez pedig jól tükröződik a dalaiban is.

Hatalmas forma a tag privátban is, igazán jó a humora de nézzétek végig a beszélgetésünket és minden kiderül belőle.

Awful interjú 🎤 Magyar Rap


Awful videók és klipek

Awful x Huzat – Sensei | OFFICIAL MUSIC VIDEO |

Awful – Zorall Géza | OFFICIAL MUSIC VIDEO |

Awful feat. Tikho – Minden éjjel

Awful – Jöhet bármi

Awful – Testvér


Awful diszkográfia

  • Awful – Veszettség (2012)
  • Awful – Végképp Eltörölni (2013)
  • Awful – A Gróf Úr (2014)

Korábbi Awful hírek

2018.12. – Awful – Minden éjjel – premier

Awful“Minden éjjel” címen jelent meg Awful és Tikho vadonatúj közös dala és videoklipje.

Hasonlóan sokakhoz Awful is Karácsonyra időzítette az új motyó megjelenését így elmondható az hogy a 2018-as Karácsony termékeny lett a magyar rap előadóknak hála, mert sokan még az év vége felé bedobtak egy-egy nagy dobást a hallgatóiknak kedveskedve.

Például Missh, Essemm, Rico&Miss Mood, BSW, AK26 és még lehetne folytatni a sort. Ezek az előadók decemberre még legalább egy, ha nem kettő nagy durranással jöttek ki.

Awful ebben a dalban a fájdalomról, és az életben felgyülemlett gondokról rappel, arról hogy legyen bármi,  menni kell előre, nem feladni, hanem mindig csak egyenesen a sikerekért és az álmokért.

Patent kis dal lett, pörgessétek és szeressétek!


2018.12. – Awful – Jöhet bármi

Awful Awful legújabb dala és videóklipje épp csak hogy megjelent máris elnyerte a rajongók szívét.

Az új videó és dal a “Jöhet bármi” a most megjelent új “Menni vagy meghalni” albumon szerepel amely már elérhető fizikális formában is a fanok legnagyobb örömére.

Számos komment érkezett a videó alá melyeknek jelentős többsége méltatja Awful új dalát, hiszen nagyon sokan várták az új albumot.

A klipet ki más csinálhatta volna mint Matuz Ádám a.k.a. Matuz Pictures. Márpedig azok a klipek amiket ő rendez azok igen jó színvonalúak szoktak lenni így ez sem lett másképp.

Mondjuk nem kell bonyolult klipre számítani, ugyanis abszolút egy szimplább utcai videó lett ahol Awfuldog a kocsik előtt eltolja a refréneket meg a verzéket, és egy jó pár igaz barátja áll mellette végig.

Nézzétek meg aztán kommenteljetek.


2018.09. – Awful – Testvér

AwfulTegnap jelent meg Awful Testvér című ropogósan friss videoklipje és dala.

Egy nagyon mély és őszinte alkotás lett ez a dal, amelyben Awful feltárja mi is van a szívében, kikben csalódott már eddigi életében.

A Testvér szó jelentését járja körül a track, azt hogy számára mit is jelent pontosan ez a kifejezés.

Számára az a testvér, aki a másiktól nem lop hanem kér, ha kell bevédi, tűzbe megy érte és nem fél semmitől.

Ilyen emberekkel szeretné körülvennie magát az életében, és akik ilyenek, csak azok válhatnak a testvéreivé.