Exkluzív Awful 😎 interjú 💯

Awful

Awful-al (korábbi nevén Awfuldog) beszélgettünk egy fergetegeset és átfogót egy nagyon humoros hangulatú interjú során. 😎

A Szécsényből elindult de mára már széles körben országosan megismert rapper elmesélte nekünk azt hogyan is indult el a rap karrierje és hogyan készültek el első számai. 🎤

Beszéltünk a Real Trill Music (RTM) kiadónál eltöltött 8 évéről illetve az ott átélt élményeiről, valamint beszélt a különválás okairól.

Beszéltünk arról kik a példaképei tengeren túlról, vagy éppenséggel a német rap szcénából. 🔥 Állást foglalt oldschool és newschool témában is, illetve elárulta nekünk azt hogy a magyarok közül ki a kedvence. ✌️️
Beszéltünk a családjáról is valamint arról hogy telik egy átlagos hétköznapja itt Budapesten. Neki a hiphop zene a másik igazi szerelem komolyan veszi és szívből is nyomja ez pedig jól tükröződik a dalaiban is.

✋ Hatalmas forma a tag privátban is, igazán jó a humora de nézzétek végig a beszélgetésünket és minden kiderül belőle. 👏

Awful 😎 interjú 🎤 Magyar Rap


Korábbi Awful hírekHirdetés

2018.12. – Awful – Minden éjjel – premier

“Minden éjjel” címen jelent meg Awful és Tikho vadonatúj közös dala és videoklipje.

Hasonlóan sokakhoz Awful is Karácsonyra időzítette az új motyó megjelenését így elmondható az hogy a 2018-as Karácsony termékeny lett a magyar rap előadóknak hála, mert sokan még az év vége felé bedobtak egy-egy nagy dobást a hallgatóiknak kedveskedve.

Például Missh, Essemm, Rico&Miss Mood, BSW, AK26 és még lehetne folytatni a sort. Ezek az előadók decemberre még legalább egy, ha nem kettő nagy durranással jöttek ki.

Awful ebben a dalban a fájdalomról, és az életben felgyülemlett gondokról rappel, arról hogy legyen bármi,  menni kell előre, nem feladni, hanem mindig csak egyenesen a sikerekért és az álmokért.

Patent kis dal lett, pörgessétek és szeressétek!

Awful feat. Tikho – Minden éjjel


2018.12. – Awful – Jöhet bármi

Awful Awful legújabb dala és videoklipje épp csak hogy megjelent máris elnyerte a rajongók szívét.

Az új videó és dal a “Jöhet bármi” a most megjelent új “Menni vagy meghalni” albumon szerepel amely már elérhető fizikális formában is a fanok legnagyobb örömére.

Számos komment érkezett a videó alá melyeknek jelentős többsége méltatja Awful új dalát, hiszen nagyon sokan várták az új albumot.

A klipet ki más csinálhatta volna mint Matuz Ádám a.k.a. Matuz Pictures. Márpedig azok a klipek amiket ő rendez azok igen jó színvonalúak szoktak lenni így ez sem lett másképp.

Mondjuk nem kell bonyolult klipre számítani, ugyanis abszolút egy szimplább utcai videó lett ahol Awfuldog a kocsik előtt eltolja a refréneket meg a verzéket, és egy jó pár igaz barátja áll mellette végig.

Nézzétek meg aztán kommenteljetek.

Awful – Jöhet bármi


2018.09. – Awful – Testvér

AwfulTegnap jelent meg Awful Testvér című ropogósan friss videoklipje és dala.

Egy nagyon mély és őszinte alkotás lett ez a dal, amelyben Awful feltárja mi is van a szívében, kikben csalódott már eddigi életében.

A Testvér szó jelentését járja körül a track, azt hogy számára mit is jelent pontosan ez a kifejezés.

Számára az a testvér, aki a másiktól nem lop hanem kér, ha kell bevédi, tűzbe megy érte és nem fél semmitől.

Ilyen emberekkel szeretné körülvennie magát az életében, és akik ilyenek, csak azok válhatnak a tesvtéreivé.

Awful – Testvér