Night Might – nulladal klip és dalpremier

Night Might
Pár nappal ezelőtt látott napvilágot Night Might Nulla című dala. A dal a Money Maker Records gondozásában indult el az ismertség útján. Be kell vallanom, hogy előtte nem ismertem különösebben mélyen a srácok művészetét és zenéit. Nekem nagyon tetszett a nulla dal. A dal zenei alapjáért PecsiiBeatz felelt. Egyszerű, de nagyszerű lett, és teljesen jól harmonizál mind a flow-val mind pedig a szövegvilággal. Különösen tetszik benne, hogy Night Might köszönetet mond benne édesanyjának azért, hogy felnevelte. Aki nem felejti el azt, hogy honnan jött, illetve a szülői gondoskodást, és hálás mind azért amit otthonról kapott, az általában olyan emberre vall aki egyenes, és szívből él. Srácok, jó lett csak így tovább!

NIGHT MIGHT – 0

Minden tudnivaló Night Might-ról


Korábbi Night Might hírek

2013.12. – Hamarosan

Hamarosan


Night Might élete és karrierje

Night Might Tagok

Beatmore

A nevem Bóka László, a művésznevem, pedig Beatmore. Idén 2018-ban töltöttem be a 23. életévemet. Komárom-Esztergom megyében lakom, Kecskéden. 2013-ban léptem zenei pályára, azon belül a rap vonalát erősítettem sokáig, manapság inkább már énekesként tevékenykedek a csapatomban. Nincs megkötött feltétele annak, hogy énekeljek, vagy rappeljek, amilyen harmóniát ad az alapzene, úgy rakjuk össze a dalt. Nem foglalok álláspontot a műfajon belül, egyszerűen zenésznek tartom magam. Foglalkozom még a zenélés mellett grafikai munkákkal például logó, és lemezborító, stb., illetve szöveges videók (lyric videók) készítésével, és klip utómunkákkal is.

Pecsii

Genoff Patrik vagyok, a művésznevem Pecsii. 2010-ben kezdtem el ismerkedni a Digital Audio Workstationokkal. A legelső DAW a Reason 5 volt, sampled beateket csináltam régi zenékből, de nekem ez nem volt elég, saját hangszereléssel akartam saját dallamokat írni. Ekkor váltottam FL Studio-ra. Ma már többféle stílusban pörögnek a beatek. Egyszerűen függővé tett a zene írás. Közben felépítettem saját otthoni stúdióm, Beatmore segítségével. Minden itt van helyben. A rappelés nálam előbb kezdődött, mint a beatmaking. Régen sok magnó-kazettát telelírtam a szövegeimmel, ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy a rap csak egy napló nekem. Egy hobbi. A produceri munkákban látom elsősorban a jövőmet.

Csapat bemutatkozó, és jövőbeni terveink

Beatmore

Idén alapítottuk meg a Night Might formációt. Tudni kell rólunk, hogy a kezdetekkor már együtt zenéltünk, de úgy is fogalmazhatnék, hogy egymásnak tartottunk bakot az előrelépéseket illetően. Mindig az adott helyzetekhez kapcsolódóan új, és jobb ötletekkel láttuk el egymást, azt hiszem ezért is alakult ki ez a szoros barátság köztünk az évek alatt, ami az elején csak annak indult, hogy két srác kedvére szeretett rapszövegeket írni, később pedig kiderült, hogy egy a célunk, a jövőképünk, és hasonló a mentalitásunk is. Mind a kettőnknek egyfajta menekülés volt a zene a mindennapi nehézségek elől. Úgy éreztük, ebben tudunk kiteljesedni. Sokat segített, hogy egy faluban lakunk, viszonylag közel egymáshoz. Komolyabban 2 éve kezdődött számunkra a zenei pályafutás, amikor elkezdtük fokozatosan felépíteni a jelenlegi stúdiónkat. Itt fejlesztjük magunkat a mai napig, illetve Pecsii főként producerként tevékenykedik.

Pecsiibeatz

Hosszú utat jártunk be, persze sok dolog van, amit mai fejjel másképp csinálnánk. Mindig épp azt a vonalat követjük, amelyik a legközelebb áll hozzánk, ez a jövőben is így lesz. Természetesen saját magunknak írjuk a szövegeinket, Pecsii is, és én is. Az alapzene, és a mix/master Pecsii keze munkája. A felvételek a saját stúdiónkban történnek. Igyekszünk közös döntéseket hozni a csapaton belül, és ami a legfontosabb, hogy őszinték vagyunk egymáshoz. A Night Might formáció a Money Maker Records kiadójában jött létre, ami hatalmas előrelépés volt számunkra, viszont önállóan dolgozunk a jövőben. Szeretnénk maradandót alkotni, átadni azt, ami bennünk van a lehető legtöbb ember számára, és önállóan teszünk a céljaink eléréséért.


Night Might interjú

Sajnos még nincsen aktuális Night Might interjúnk.


Night Might videók és klippek

Klip – Cím (2018)


Night Might diszkográfia

    • 2008: Előadó – cím
    • 2014: Előadó – cím