ACE x CASSÉ x KMAGI – SOSE NYUGSZUNK videopremier 😈

Ace

Megjelent Ace legújabb dala Sose Nyugszunk amit két másik előadóval készített el, KMagival illetve Casséval!

A dal zenei alapját Hamudy készítette el, míg a keverést két producer hozta össze ProdZsxlt, illetve Pecsii. Tartalmilag ez nem egy felvágós trekk, hanem inkább egy lazább esti tekergős zene.

Minden esetre nem maradhattak el a megszokott punchlineok Acetől, a vibe refrén KMagitól, valamint Cassé lazasága sem. Külön kiemelendő az a tény is, hogy maga a dallam és a szöveg is nagyon jól passzol.

Ace

KMagi

Cassé

Egy olyan new line stílsú cucc amit mindenképpen érdemes végig hallgatni.
Mindenképpen ajánlott odafigyelni a srácokra a jövőben, hiszen Cassénak bejelentett albuma is hamarosan érkezik, valamint Ace is szintén csiszolgatja a hamarosan megjelenő Mixtapejét.

KMagi egyelőre még szabadúszó, de lesz még közös munkájuk reméljük a közeljövőben a srácoknak!

Füleljetek rá és dobjatok alá egy kommentet!

ACE x CASSÉ x KMAGI – SOSE NYUGSZUNK (PRODBY HAMUDY)


2021.03. – ACE – KAFA LEŞ – videopremier az oldalon 😈

ACE - Marosi DominikMegjelent ACE vadonatúj új dala, egyenesen Szabolcs megyéből, Nyíregyházáról.
A rapper 6 hónap elteltével tudott készíteni egy újabb videóanyagot.

A dal mix és mastering munkálatait Szaniszló Zsolt (PrxdZsolt) végezte, az alapzenéért pedig Trico volt felelős.
A dal török címmel lett ellátva, látszólagos német hangzásvilágot képvisel, illetve magyar nyelvű.
A dalt elemezve sok mindent észrevehetünk, témailag egy nyugodt, ugyanakkor mégis fáradt hangnem van jelen az egész hangulatában.

Több sor is utal arra, hogy a kemény munka árán sokszor az ember képes elveszíteni a kontrollt maga felett, illetve, hogy hiába kesergünk vagy sajnáltatnánk magunkat úgysem érdekelne senkit, idézvén a KAFA LEŞ című dalból:

” Egyéni szocproblém egy az egyben…”

Ace felhívja a figyelmet arra is, hogy sok olyan kezdi el a szakmát, aki egykor utálta ezt az egészet
idézve:
„Volt, hogy jött egy összeg hagytam párat
Manapság egyre többen indulnának
Hagyjuk már a kamu dumádat
Egykoron még a vakut utáltad …”

Kifejezi egyet nem értését, hiszen manapság sokan csak a pénzről, illetve minden fiatal börtönről, gengszter dolgokról beszél, ami kezd „trendi” lenni idézve a rappert:

„Bírom mindenki millás rapper
A panelből okosít a habiszti gengszter
Kreatívabb lehetne jó pár ember
Scheissdrauf, erre tetted az életed fel ? ..”

Összességében egy hangulatos és minőségi, illetve tartalmas alkotást hozott össze a fiatal rapper. A kérdés már csak az, hogy ő lehet e az egyik olyan feltörekvő arc, akire az elkövetkezendő években nagyobb figyelem jut, érdemes lesz nyomon követni ACE the rappert hiszen van bőven mondanivalója a fiataloknak.

ACE – KAFA LEŞ


2021.02. – ACE – Hit című videoklipje

ACEMaros Dominik, művésznevén Ace Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében született Nyíregyházán, pontosabban az attól 50 kilométerrel távolabb fekvő Vásárosnamény városban nőtt fel. A rap zene már gyerekkora óta kíséri életét. Édesapja mutatta meg neki ezt a műfajt, aki maga is nagy hiphop hallgató volt.

“Az első rap felvetél ami alapján bele szerettem ebbe az egészbe az Deegotól a „Föld alatti siker” című album volt. Ahogy cseperedtem fel, rengeteg rap előadó és zenész volt rám nagy hatással, amíg arra az elhatározásra jutottam hogy én magam is megpróbálkozok a zenével.”

Jelenleg egy saját YouTube csatornát épít és keresi zeneileg önmagát. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetemen folytatja tanulmányait, mellette tovább inspirálódik és követi a hazai illetve a külföldi hiphop szcénát. Legfőbb hatással jelenleg a német rap világ van rá.

Mindig is arra törekedett, hogy saját magából kihozza s maximumot, legyen szó munkáról vagy zenéről. Szeretné kivenni ő is a részét a rap kultúrából és maradandót alkotni bármilyen formában is történjen ez, legyen szó akár írással vagy egy rap dallal! Itt az egyik frissebb videóklipje!

Csekkoljátok le!

ACE – HIT


ACE élete és karrierje

Ace

Bemutatkozik ACE, aki polgári nevén Maros Dominikként látta meg a napvilágot. ACE egy feltörekvő MC, aki német és magyar nyelven is egyaránt rappel.

Pár éve kezdett el foglalkozni a rap zenével, de a hiphop műfajt már gyerekkora óta követi. Édesapja mutatta meg számára ezt a kultúrát. Időben olyan 2015 körül pár barátjával együtt megalapított egy csapatot ASProd néven, de sajnos az idő múlásával megszakadtak a srácok között a szálak és nem maradt fenn semmi ebből az időszakból.

Azóta csak elvétve tudott dalokat rögzíteni. Aztán eljött a 2019 nyara, ekkor érezte azt, hogy újból bele kell csapnia az egészbe, ekkor debütált a “La Vida” címen megjelent dallal, ami a hozzá forgatott videóval nagyjából 6 ezer körüli nézettséget ért el.

Szabolcs megyében elég sok elismerést kapott a munkásságának köszönhetően ACE. Azóta német és magyar nyelven egyaránt készít dalokat. Fő szándéka pedig az, hogy közvetítse a gondolatait illetve szimplán hogy jó zenéket tudjon megalkotni.

Állandó partnere és munkatársa Romcsics Imre a DSF kiadótól aki a mix és mastering folyamatokért felelős. A közeljövőben készülni fog egy album, amin németül és magyarul is megtalálhatóak majd dalok.

A magyar “4800” címet a német pedig “Ruf die polizia” nevet kapja majd. 2019 őszén megkereste egy zenei kiadó is, a Camairon Records, mellyel közösen egy számot jelentette meg.

Személyes ellentétei miatt, valamint több pontban, az egyetértés hiánya miatt felbontotta a “szóbeli” szerződését és váltott a kiadótól.

A példaképe, aki pedig a legnagyobb hatással volt rá a német vonalon, Raf Camora, magyar vonalon pedig Essemm. Csekkoljátok a srác munkásságát.

Szerző: Majorszki Krisz

ACE – MINT RÉGEN