Snoop Dogg – I Wanna Thank Me videó

Snoop Dogg

Snoop „Motherf*cking” Dogg zsír új klipje már elérhető az éterben, és természtesen nálunk is az oldalon.

Az „I Wanna Thank Me” címú zsír új dala, egy igazán frankó alkotás lett, „daft punk”-os beütéssel valamint különböző stílusú betétekkel színesítve, összesslgében egy igazán fain kis nyári party dal született a régi motorosnak számító rap mogultól.

A produceri munkák ellátása mellett Battlecat neve szerepel, aki szerintem ténylegesen minőségi munkát végzett Snoop-nak.

Mindenféleképpen pörgessétek és ismerjétek az új motyót a nagy öregtől, mert tényleg hatalmas lett! Ismeritek a mondást:  öreg ember nem vén ember. Snoopy is bizonyítja ebben a dalában is.

Snoop Dogg – I Wanna Thank Me (Official Video)

Minden tudnivaló Snoop Dogg-ről


Korábbi Snoop Dogg hírek


Snoop Dogg élete és karrierje

Snoop Dogg

Snoop Dogg Calvin Cordozar Broadus Jr. néven született 1971. október 20-án, de világszerte ismert nevén Snoop Dogg-ként tartják számon. Foglalkozását tekintve egy amerikai rapper, énekes, dalszerző, producer, média személyiség, vállalkozó és színész. Zenei pályafutása 1992-ben kezdődött, amikor Dr. Dre felfedezte, és a Dre szóló „Deep Cover” szólójátékán, majd a Dre szóló debütáló albumán, a The Chronic-on. Azóta több mint 23 millió albumot értékesített az Egyesült Államokban és 35 millió albumot világszerte. Snoop debütáló albumát, a Dr. Dre által gyártott Doggystyle-t 1993-ban a Death Row Records kiadta. A Snoop által a The Chronic-on bemutatott izgalom élén az album az első helyen debütált a Billboard 200 és a Billboard Top R & B / Hip-Hop Albumok listáján. A Doggystyle 1994-ben, majdnem egymillió példányt adott el a kiadás első hetében, és 1994-ben tanúsított négyszeres platina lett. és „Gin & Juice”. 1994-ben a Snoop kiadta a Death Row Records című filmzenét a Gyilkosság volt az ügy, a főszereplésével. Második lemeze, a Tha Doggfather (1996), az első helyen is debütált mindkét térképen. Az album 1997-ben hitelesített kettős platina volt.

Miután elhagyta a Death Row Records-ot, a Snoop aláírta a No Limit Records-ot, ahol rögzítette a következő három albumát, a Da Game-t, amit el kell adni, nem kellett mondani (1998), No Limit Top Dogg (1999) és a Tha Last Meal (2000). A Snoop 2002-ben aláírta a Priority / Capitol / EMI Records-ot, ahol kiadta a Paid tha Cost-ot a Be da Boss-nak. Ezután 2004-ben aláírta a Geffen Records-tel a következő három albumát, az R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece, Tha Blue Carpet kezelés és Ego Trippin. A Malice ‘n Wonderland (2009) és a Doggumentary (2011) megjelent a Priority-n. Snoop Dogg mozgóképeken szerepelt és több televíziós műsort is megrendezett, köztük Doggy Fizzle Televizzle, Snoop Dogg apja Hood és Dogg After Dark. Ő is edz egy ifjúsági labdarúgó-bajnokságot és középiskolai labdarúgó-csapatot. 2009 szeptemberében a Snoop-ot az EMI elnöki tisztviselőjeként bérelték.

2012-ben Jamaica után utazott, Snoop bejelentette, hogy a Rastafarianizmusra és egy új álnévre, a Snoop Lionra vált. A Snoop Lion kiadott egy reggae albumot, Reincarnated-ot és egy ugyanolyan nevű dokumentumfilmet a jamaikai tapasztalatairól 2013 elején. A 13. stúdióalbuma, Bush, 2015 májusában jelent meg, és a Snoop Dogg nevét visszaküldte . A 14-es szóló stúdióalbumát, a Coolaidot 2016 júliusában adták ki. A Snoopnak 17 Grammy-jelölése van győzelem nélkül. 2016 márciusában, a WrestleMania 32-t megelőző éjszaka Arlingtonban, Texasban, a WWE Hírességek hírességszárnyába vitték, miután többször is megjelent a cég számára, beleértve a WrestleMania XXIV. ] 2018-ban kiadta első evangéliumi albumát, a Biblia a szeretetről. 2018. november 19-én Snoop Dogg egy csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en.

Snoop Dogg Korai élete

Calvin Cordozar Broadus Jr. született Long Beach-ben, Kaliforniában, három másik fia közül. A mostohaapja, Calvin Cordozar Broadus Sr. Nevét kapta. Édesanyja Beverly Broadus (néha Tate). Apja, Vernell Varnado egy vietnami veterán, énekes és postai fuvarozó volt, aki gyakran hiányzott az életéből. Fiúként Broadus szülei „Snoopy” nevet kaptak a földimogyoró rajzfilmfigurájának megjelenése és szeretete miatt, de általában Calvinnak címezte otthon. Anyja és mostohaapja 1975-ben elvált. Amikor nagyon fiatal volt, Broadus énekelt és zongorázni kezdett a Golgota Trinity Baptista Egyházban. A hatodik osztályban kezdte a csapást. Broadus apja három hónapos korában elhagyta a családot. A George Lopez által olvasott DNS-teszt Lopez Tonight-ról 71% -os afrikai, 23% -os indián és 6% európai származású.

Tizenévesként Broadus gyakran bajba került a törvényekkel. Tagja volt a Rollin ’20 Crips bandájának Long Beach Eastside területén, bár 1993-ban kijelentette, hogy soha nem csatlakozott a bandához. Röviddel a középiskolai végzettség után letartóztatták a kokain birtoklásáért, és a következő három évben gyakran börtönbe vagy börtönbe került (beleértve a Wayside Jailet is). Unokatestvérei, Nate Dogg és Lil ‘½ Dead és barátja, Warren G, Snoop 213 nevű csoportot készített a Long Beach körzetszámának nevezett csoportként. Egyik korai szólójátékosja az En Vogue „Hold On” -án keresztül, amit egy befolyásos gyártó, Dr. Dre hallotta, aki meghívta őt egy meghallgatásra. A korábbi N.W.A társult a D.O.C. megtanította neki, hogyan kell strukturálni a dalszövegeket, és elválasztani a tematikát versekhez, horgokhoz és kórusokhoz.

Snoop Dogg Zenei karrierje

1991–1998: Death Row, Doggystyle és Tha Doggfather
Amikor elkezdett felvételt készíteni, Broadus felvette a Snoop Doggy Dogg színpadi nevet. Dr. Dre elkezdett dolgozni Snoop Dogg-szal, először az 1992-es Deep Cover tematikus dalán, majd Dr. Dre debütáló szóló albumán, a The Chronic-nál, a korábbi kezdő csoportjának, a Tha Dogg Pound-nak. A Snoop Dogg debütáló Doggystyle hatalmas sikere részben ennek az intenzív expozíciónak köszönhető.

Snoop Dogg 1998-ban

A nyugati parti G-funk hip-hop emelkedése, a kislemezek „Ki vagyok én (mi a nevem)”? és a „Gin és Juice” elérte az első tíz leggyakrabban játszott dalot az Egyesült Államokban, és az album több hónapig maradt a Billboard térképeken. Gangsta rap a cenzúrával és címkézéssel kapcsolatos érvek középpontjává vált, és Snoop Dogg gyakran erőszakos és misognista zenészek példaként szolgált. Ellentétben a keményebb szélű gangsta rap-művészekkel, Snoop Dogg úgy tűnt, hogy lágyabb oldala van, Chuck Philips szerint. A Rolling Stone zenészkritikus Touré azt állította, hogy Snoop viszonylag lágy hangos kézbesítéssel rendelkezik más rapperekhez képest: „Snoop énekhangja része annak, ami megkülönbözteti őt: ahol sok rapper sikoltozik, ábrázoltan és szó szerint, halkan beszél.” Doggystyle, A The Chronic, mint például a Death Row címkéjéhez csatlakozott, vagy a Death Dillinger, a Kurupt, a Nate Dogg és mások társulója.

1994-ben megjelent egy rövidfilm Snoop Dogg gyilkossági próbájáról, a Gyilkosság volt az ügyről. 1995. július 6-án a Snoop Dogg által alapított Doggy Style Records, Inc. rekordot regisztrálták a California államtitkárnál, C1923139-es üzleti egységként.

Broadusot 1996. február 20-án felmentették a gyilkossági díjától. Broadus szerint a felmentést követően nem akarta folytatni a „gangsta” életmódot, mert úgy érezte, hogy viselkedésének folytatása meggyilkolását vagy börtönbüntetését eredményezi.

Megbocsátása után, fia anyja és 20 pit bikájú kennelje egy 460 m2-es otthonba költözött a Kaliforniai Claremont dombjain, 1996 augusztusáig pedig a Doggy Style Records, a leányvállalata. A Death Row Records aláírta a Gap Band Charlie Wilsont, mint az egyik első művészét. Az 1996-os „Amerikaz Most Wanted” című 2-es kislemezén, a Tupac Shakur csapattársával együttműködött. Ez egyike Shakur utolsó dalainak, miközben éltek; 1996 szeptember 7-én Las Vegasban lőtték, hat nappal később meghalt.

Mire Snoop Dogg második albumát, a Tha Doggfather-t 1996 novemberében adták ki, a gangsta életének megjelenésének ára nagyon nyilvánvalóvá vált. A sok figyelemre méltó hip-hop iparág halálát és meggyőződését Snoop Dogg barátjának és Tupac Shakur-nak, valamint a Death Row társalapítójának Suge Knight-nak. Dr. Dre 1996-ban elhagyták a Death Row-t szerződéses vita miatt, így Snoop Dogg a Tha Doggfather-t Daz Dillingerrel és DJ Pooh-val közösen készítette.

Ez az album jellegzetes változást mutatott a Doggystyle stílusában, és a „Snoop’s Upside Ya Head”, a leadoff egyedülálló együttműködése Charlie Wilsonnal. Az album elég jól értékesített, de nem volt olyan sikeres, mint elődje. Tha Doggfathernek valamivel lágyabb megközelítése volt a G-funk stílusban. Miután Dr. Dre visszavonult a Death Row Records-ból, Snoop rájött, hogy az időalapú vasalási szerződés hatálya alá tartozik (azaz, hogy a Death Row gyakorlatilag bármit is gyártott, amit több éve gyártott), és megtagadta, hogy több sávot készítsen Suge-nak A lovag, kivéve a „Fuck Death Row” sértőjét, amíg a szerződés le nem jár. 1998-ban, Neil Strauss-ban készített interjújában Snoop Dogg elmondta, hogy bár a korábbi címkével gazdag ajándékokat kapott, visszatartották a jogdíjfizetését.

Stephen Thomas Erlewine az Allmusic-ról azt mondta, hogy Tha Doggfather után Snoop Dogg elkezdett „elhagyni a gangsta gyökereit egy nyugodtabb lírai esztétika felé”, például Snoop részt vett az 1997-es Lollapalooza koncertes túrán, amely főként alternatív rockzene volt. Troy J. Augusto, a Variety észrevette, hogy a Snoop Lollapalooza-nál a „sok táncot, és furcsa módon, még egy kis mosh gödöt is” vonzott a közönségben.

1998–2006: No Limit aláírás és folyamatos siker

Snoop Dogg 2005-ben Hawaii-ban játssza az Egyesült Államok katonai tagjait.
A Snoop aláírta a Master P’s No Limit rekordjait (elosztva a Priority / EMI Records) 1998 márciusában és debütált a Da Game-nal a címkén, hogy azt eladja, nem azért, hogy később azt mondják. Másik korlátai a No Limit-en 1999-ben No Limit Top Dogg volt (több mint 1.510.000 példányban) és a Tha Last Meal 2000-ben (több mint 2 100 000 darab). 1999-ben megjelent az önéletrajz, a Tha Doggfather.

2002-ben kiadta a Paid tha Cost nevű albumot a Be da Bo $$, a Priority / Capitol / EMI-nál, több mint 1 310 000 példányban értékesítve. Az album a „From tha Chuuuch-tól a da Palace-ig” és a „Beautiful” című kislemezeket mutatta be. Karrierje ezen szakaszában Snoop Dogg elhagyta a „gengszter” képét, és „pimp” képet vett fel.

2004 júniusában a Snoop aláírta a Geffen Records / Star Trak Entertainment-et, mindkettőt az Interscope Records forgalmazta; A Star Trak-t a Neptunes gyártója, a Duo 2004-es kiadásában, a R&G (Rhythm & Gangsta) kiadásában: The Masterpiece vezette. A „Drop It Like It Hot” (a Pharrell-t is beleértve), az első album, melyet az album kiadott, egy találatot ért el, és Snoop Dogg első kislemezévé vált. Harmadik kiadása a „Jelek” volt, Justin Timberlake és Charlie Wilson, amelyek a 2. számú brit diagramra léptek be. Az album 1730 000 példányt értékesített egyedül az Egyesült Államokban, és egyetlen kislemezének nagy részét rádióban és televízióban játszották. Snoop Dogg csatlakozott a Warren G-hez és Nate Dogg-hez, hogy létrehozza a 213-as csoportot, és 2004-ben kiadta a The Hard Way-t. A Billboard 200-as és a No.1-en a Top R & B / Hip-Hop albumokon. Luv”. Snoop Dogg megjelent a Korn „Twisted Transistor” című filmjében, Lil Jon, Xzibit és David Banner társaival együtt.

Snoop Dogg a Ice Cube 2006-os albumán, a Laugh Now-nál, Cry Later-en két számban jelent meg, beleértve a „Go to Church” -et, és több alkalommal a Tha Dogg Pound Cali Iz Active-jánál. A „Real Talk” dalát 2006 nyarán az interneten kiszivárgották, és az interneten később megjelent egy videó. A „Real Talk” -ot a korábbi Crips vezetője, Stanley „Tookie” Williams és egy disszernek szentelték Arnold Schwarzeneggernek, a kaliforniai kormányzónak. Két másik kislemez, amelyen a Snoop vendégszerepelt, a Too $ hort „Keep Bouncing” -et (a Black Eyed Peas will.i.am-jával is) és a „Gangsta Walk” -ot a Coolio.

A Snoop 2006-os Tha Blue Carpet Treatment album debütált a Billboard 200-on, 5. sz. A kritikusok jól fogadták az R. Kellyt bemutató albumot és a második „That’s That Shit” című albumot. Az albumban együttműködött az E-40-es és más West Coast rapperekkel készített videóban a „Candy (Drippin ‘Like Water”) „című lemezen.

2007–2012: Ego Trippin, Malice n Wonderland és Doggumentary

2007 júliusában a Snoop Dogg előzte meg a történelmet azáltal, hogy az első előadó lett, aki kiadása előtt csengőhangként kiadta a zeneszámot. 2007. július 7-én Snoop Dogg fellépett a Live Earth koncerten, Hamburgban. Snoop Dogg elkezdte Bollywoodnak énekelni az első indiai filmért, Singh Is Kinngért; a dal címe is „Singh a Kinng”. Úgy jelenik meg a filmben, mint maga. A daldal rendelkező album 2008. június 8-án jelent meg a Junglee Music Recordson. [36] Bemutatta a kilencedik stúdióalbumát, az Ego Trippin-ot (400 000 példányt értékesített az Egyesült Államokban), valamint az első „Sexual Eruption” című kislemezt. Az egyetlen csúcsa a Billboard 100-as 7. számában volt, és a Snoop használatával az automatikus hangot használta. Az album a QDT (Quik-Dogg-Teddy) produkcióját mutatja be.

Snoopot a Priority Records ügyvezető pozíciójává nevezték ki. A tizedik stúdióalbuma, a Malice n Wonderland, 2009. december 8-án jelent meg. Az első album a „Gangsta Luv” című filmben, a The Dream-val, a Billboard Hot 100-as számban érte el a 35-ös számot. .23 a Billboard 200-on, 61 000 példányban értékesítve az első héten, így a legalacsonyabb grafikus album. Harmadik kislemeze, az „I Wanna Rock”, a Billboard Hot 100-as számnál a 41-es csúcson érte el. Snoop újra kiadta az albumot több Malice néven.

Snoop együttműködött Katy Perryvel a „California Gurls” -on, az első albumán, a Teenage Dream című albumán, amelyet 2010. május 11-én jelentettek be. A Snoop szintén hallható Dr. Dre és a Curren $ y dalán. „Ülésváltás”. Ausztrál énekesnőtől, Jessica Mauboy-tól, a „Get ’em Girls” címmel is megjelent (2010 szeptemberében). Snoop legfrissebb erőfeszítése az amerikai felvevőművész, Emii támogatása volt a második „Mr. Romeo” című kislemezén (2010 október 26-án, a „Magic” nyomon követésében). A Snoop szintén együttműködött az amerikai komédiában, a Lonely Island-ben, a „Turtleneck & Chain” dalban, a 2011-es albumban, a Turtleneck & Chainben.

Snoop Dogg tizenegyedik stúdióalbuma Doggumentary. Az album számos kísérleti címet viselt, köztük Doggystyle 2: Tha Doggumentary és Doggumentary Music: 0020, mielőtt 2011 utolsó márciusában megjelent a Doggumentary címmel.  Snoop a Gorillaz ‘Plastic Beach című albumán szerepelt a „Üdvözöljük a műanyag strand világában” címmel, a Hypnotic Brass Ensemble-lel. Beach, mégis nem jelenik meg a Doggumentary-n. Megjelenik a legújabb Tech N9ne albumon, a 6-os és a 7-es (2011 június 7-én megjelent) albumon egy „Pornographic” című műsoron, amely szintén E-40 és Krizz Kaliko.

2012–2013: Reinkarnált és 7 napos Funk

Ugyanezen év szeptemberében Snoop kiadta a Loose Joints című elektronikus zenét, a DJ Snoopadelic moniker alatt, és közölte George Clinton Funkadelic hatását. A Fader magazinnal készített interjúban Snoop kijelentette: „Snoop Lion, Snoop Dogg, DJ Snoopadelic – csak egy dolgot tudnak ismerni: zene, ami időtlen és frufru.” 2012 decemberében Snoop kiadta második reinkarnált kislemezét, ” Itt jön a király”. Azt is bejelentették, hogy Snoop dolgozott az RCA Records-szal, hogy 2013 elején kiadja a Reincarnatedot. 2012 decemberében a Snoop Dogg kiadta a Tha My Work-t, a Tha Dogg Pound-dal közös rap-mixape-t.
A Hip Hop Weekly-vel készített interjúban június 17-én a Symbolyc One (S1) bejelentette, hogy Snoop a Snoop Dogg rap monikerrel dolgozik az utolsó albumán; „A Snoop-szal dolgoztam, ő az utolsó szólóalbumában dolgozik, mint Snoop Dogg.” 2013 szeptemberében a Snoop egy közös albumot adott ki a fiaival, Tha Broadus Boyz néven, Royal Fam. 2013. október 28-án Snoop Dogg kiadott egy másik, a DJ Drama házigazdája, a The My Work 2 címet. A Snoop a Dâm-Funk zenészével egy funko duót alakított ki, amely 7 napja Funknek szólt, és 2013. december 10-én kiadta a névadó debütáló albumát.

2014–2017: Bush, Coolaid és Neva Left


2014 augusztusában egy online klip jelenik meg, amelyen egy Snoop előzménye látható a Pharrellhez. A Snoop Pharrell Williams által előállított, Bush című albumát 2015 május 12-én adták ki, az első „Peaches N Cream” kislemezt 2015 március 10-én kiadták.

2016. június 13-án Snoop Dogg bejelentette a Coolaid albumának megjelenési dátumát, amely 2016. július 1-jén jelent meg. A Philly’s Electric Factory-n a demokrácia nemzeti egyezményének utolsó napján 2016. július 28-án a „donorok egységét” vezette. 2017. március 1-jén megjelent a saját Doggy Style Records-ján keresztül, a „Promise You This” megelőzi a közelgő Coolaid film kiadását az azonos nevű album alapján. Snoop Dogg 2017 májusában kiadta tizenötödik stúdióalbuma Neva Left.

2018: A szeretet Bibliája

2018. március 16-án kiadott egy Evangélikus Biblia címmel ellátott evangéliumi albumot. A Snoop a Gorillaz legújabb albumán, a The Now Now-n volt, a „Hollywood” nevű pályán, Jamie Principle-vel. 2018 novemberében Snoop Dogg bejelentette, hogy tervezi a Puff Puff Pass túráját, amely Bone Thugs-n-Harmony, Too $ hort, Warren G, Kurupt és mások. A túra november 24-től január 5-ig tartott. Snoop Dogg szerepelt Lil Dicky 2019. áprilisában, egyetlen földön, ahol marihuána növényként játszott mind a dalszövegében, mind az animált videójában.

2019. június 25-én a New York Times Magazin Snoop Doggot sorolt ​​fel több száz művész között, akiknek anyagát a 2008-as Universal tűzben megsemmisítették.

2019: Köszönöm

2019. július 3-án Snoop Dogg kiadta a címet a közelgő 17. stúdióalbumából. Az album várhatóan 2019 nyarán csökken.

Snoop Dogg egyéb vállalkozásai

Snoop Dogg pályafutása során számos filmben és televíziós epizódban jelent meg. A film főszereplői közé tartozik a The Wash (Dr. Dre-vel) és a Bones horrorfilm. A 2012-es Mac és Devin Go to High School című filmben is szerepelt Wiz Khalifa rapperrel, amelyet egy folytatást jelentettek be. A filmben számos támogató és kameo szerepe volt, köztük a Half Baked, a Training Day, a Starsky & Hutch és a Brüno.

Snoop Dogg a WrestleMania XXIV-nél Orlando Citrus Bowljában, Ashley Massaro-val és tag-csapattársával, Maria, 2008. március 30.
Három televíziós műsorban szerepelt: skicc-komédia show Doggy Fizzle Televizzle, fajta show Dogg After Dark, a valóság pedig Snoop Dogg atyja Hood-nak (Snoop feleségének és gyermekeinek is). A hegyi király, Las Vegas és Monk epizódjaiban a Robot Chicken egyik epizódja, valamint az One Life to Live három epizódja volt. Három Comedy Central Roastsban vett részt, Flavor Flav, Donald Trump és Justin Bieber. A Cameo televíziós megjelenései közé tartoznak az L szó, a gyomok, az Entourage, a Get It a Lot, és az ár megfelelő. Ő is megjelent egy epizódban a YouTube videósorozatban, az Epic Rap történeti csatákban, mint Mózes. 2000-ben Snoop (Michael J. Corleone néven) irányította Snoop Dogg Doggystyle-t, a Hustler által készített pornográf filmet. A hiphopot és az x-rated anyagot ötvöző film hatalmas sikert aratott, és a 2002-es AVN-díjakon megnyerte az év legjobb eladási kiadását. Ezután Snoop 2002-ben irányította Snoop Dogg Hustlaz: Pimp naplóját (a „Snoop Scorsese” becenevet használva).

Snoop 2005-ben megalapította saját cégét, a Snoopadelic Films-et. Debütáló filmük a Boss’n Up, a Snoop Dogg R&G albumának ihlette film, Lil Jon és Trina főszereplésével. 2008. március 30-án a WrestleMania XXIV-ben ünnepélyes mesterként jelentkezett a Maria és Ashley Massaro közötti csapatcsapatmeccsre, amikor Beth Phoenix-et és Melinát vették.

2013 decemberében a Snoop az éves Kennedy Center Honors koncerten, Herbie Hancock-jazz-zongorista tiszteletével járt el. Előadását követően Snoop Hancockot jóváírta a „hip-hop feltalálásával”.

A Snoop több alkalommal is megjelent Don Magic Juan püspök támogatására a játékosok labdájában . Juan megjelent Snoop videóiban a „Boss Playa”, „A.D.I.D.A.C”, „P.I.M.P. (Remix)”, „Nuthin” nélkül és „Pimp karácsonyi dala” című filmén.

2015 novemberében egy régi haditengerészeti televíziós reklámfilmben szerepelt a Kumail Nanjiani és Julia Louis-Dreyfus.

2016 januárjában a Change.org petíciót hoztak létre abban a reményben, hogy Dogg elbeszéli a teljes Föld Föld sorozatát. A petíció a Snoop elbeszélése után számos természet klipről szólt: Jimmy Kimmel Live!

2016 áprilisában Snoop Dogg a „Straight outta Compton” -ot és a „Fuck tha Police” -ot a Coachellában, az N.W.A. Dr. Dre, Ice Cube és MC Ren.

Volt egy kosárlabda-adományozót „Hoops 4 Water” Flint, Michigan számára. Az esemény 2016. május 21-én történt, és a korábbi Toronto Raptors csillag és Flint natív Morris Peterson vezette.

2016 őszén a VH1 bemutatta a Snoop Dogg és Martha Stewart barátjával, Martha & Snoop’s Potluck vacsorával, új játékokkal, játékokkal, receptekkel és zenei vendégekkel. Snoop Dogg és Stewart a Super Bowl LI-ben 2017 februárjában a Super-Bowl kereskedelmi sztárjaiban is szerepeltek a Super Bowl-ban.

A Snoop jelenleg a The Joker’s Wild újjáéledését vezeti, amely első két szezonját a TBS-en tölti, mielőtt 2019 januárjában költözött a TNT-be.

Stílus és rap készségek

Kool Moe Dee rangsorolja Snoopot a 33-as számú könyvében, ahol van egy Isten a mikrofonon, és azt mondja, hogy „rendkívül sima, visszafogott szállítás” és „ízesített melodikus rímelés”. Peter Shapiro leírja, hogy a Snoop szállítása „melasz vonalként”, és AllMusic megjegyzi, hogy „húzott, lakonikus rímelés” stílusa. Kool Moe Dee arra hivatkozik, hogy Snoop a szókincset használja, mondván, hogy „egyszerűnek tartja … egyszerűsíti és hatékony az egyszerűségében”.

Snoopról ismert, hogy néhány dalszövegének egy része dalszövegekről szól – a könyvben a How to Rap, Rage Lady azt mondja: „Snoop Dogg, amikor korábban vele dolgoztam karrierje során, így jött létre a cucc … szabadúszó volt, akkor nem volt író, freestyler volt, ” és a DOC azt mondja: „Snoop [rap] volt egy kicsit, de a szar minden szabad stílus volt. Nem írt semmit. Ő csak bejött, és elkezdett lebukni. A dal” Tha Shiznit „volt – ez volt az egész. elkezdte a bukást, és amikor eljutottunk a szünethez, Dre levágta a gépet, megtette a kórust, és elmondta Snoopnak, hogy jöjjön vissza. Ezt megtette az egész rekordban.

Peter Shapiro azt mondja, hogy Snoop debütált a „Deep Cover” -en egy „megdöbbentően eredeti áramlattal -, amely Dél-Karolinában született, mint Dél-Karolinában született Slick Rick, és hozzáteszi, hogy” megmutatta, hol jött a stílusa a Slick bevonásával. ” Rick a „La Di Da Di” -t. „A Snoop áramlására hivatkozva Kool Moe Dee „egyik legegyszerűbb, legbüszkébb áramlását hívja meg a játékban”. A Rap azt is megjegyzi, hogy a Snoop ismert, hogy a szinkopációt az áramlásában használja, hogy egy jó minőséget biztosítson, valamint a „ritmussal való összekapcsolódást” az összetett rímjeiben allitációval, és „ritka” áramlás a szünetek jó használatával. Snoop újra népszerűsítette a -izzle beszédet, különösen a pop- és hip-hop zenei iparban.

Snoop Dogg Magánélete

Snoop Dogg 2009 augusztusában
Snoop 1997. június 12-én feleségül vette a középiskolai kedvesét, Shante Taylorot. 2004. május 21-én a Taylor-tól válogatott, ellentmondhatatlan különbségekre hivatkozva. A pár 2008. január 12-én megújította esküvői fogadalmukat. Három gyermekük van együtt: Cordé fiai (1994. augusztus 21-én született) és Cordell (született 1997. február 21-én), akik kiléptek a futballból, hogy pályafutást folytassanak filmkészítőként, és Cori lánya (született 1999. június 22-én). szükséges] Snoopnak is van egy fia Laurie Holmond, Julian Corrie Broadus (született 1998) között. Ő az első R&B énekesek Brandy és Ray J, és WWE professzionális birkózó Sasha Banks. 2015-ben Snoop nagyapjává vált, hiszen a legidősebb fia, Cordé Broadus fia volt barátnőjével, Jessica Kyzerrel.

Pályafutása kezdete óta a Snoop egy elismert kannabisz-dohányzó volt, így képe egyik védjegye. 2002-ben bejelentette, hogy jó állapotban lemond a kannabiszról, amely nem tartott sokáig (a 2004-es Adam Sandler film első 50 napja), és 2013-ban azt állította, hogy kb. napon. Kaliforniában legalább 2007 óta hitelesített orvosi kannabiszra a migrén kezelésére.

Snoop a Rolling Stone magazin 2006-os interjújában azt állította, hogy más hip-hop művészekkel ellentétben, aki felszínesen elfogadta a pimp persona-t, 2003-ban és 2004-ben valóban professzionális pimp volt, mondván: „Ez a szar a természetes hívásom, és ha egyszer bekerültem ez olyan volt, mintha lövöldözés lett volna számomra. Azt is elmondta, hogy néhány pimps tanácsa szerint tudta, hogy végül lemondott, hogy több időt töltsön a családjával.

Snoop Sport

Snoop egy lelkes sport rajongó, ideértve a Los Angeles Dodgers, Los Angeles Lakers és a USC Trojans, valamint a Pittsburgh Steelers csapatait is. Megállapította, hogy az 1970-es években kezdte követni a Steelers-et, miközben a nagyapjával figyelte a csapatot. Ő is az Oakland Raiders, Los Angeles Rams és Dallas Cowboys rajongója, gyakran viselt 5-ös mezét, és a Raiders edzőtáborokban is látták. Ő mutatott szeretetet a New England Patriots ellen, miután a Gillette Stadionban játszott. Ő egy lelkes jégkorong rajongó, az NHL Pittsburgh Penguins sportversenyei és az AHL Springfield indiánjai (most az Utica Comets) 1994-es zenei videójában, a „Gin and Juice” című filmben. A valósági előadáson Snoop Dogg atyja Hood, Snoop és családja hoki órákat kapott az Anaheim kacsairól, majd visszatért a Honda Központba, hogy felidézzenek a Ducks ellen a Vancouver Canucks ellen a „Snow in da Hood” epizódban.

Snoop egy igazi futballedző, és fia, Cordell ifjúsági labdarúgó csapatának és John A. Rowland középiskolai csapatának vezetőedzője. Cordell széles vevőt és védekező szerepet játszott a Las Vegas-i Nevis Bishop Gimnáziumban, és kapta meg a labdarúgó-ösztöndíjat Dél-Kaliforniából, UCLA-ból, Washingtonból, Cal-ból, Oregon államból, Duke-ból és Notre Dame-ből. Cordell elkötelezte magát és aláírt egy szándéknyilatkozatot az UCLA számára 2015. február 4-én. 2015. augusztus 14-én az UCLA bejelentette, hogy Cordell elhagyta az UCLA labdarúgó-válogatottát, hogy „más szenvedélyeket folytasson az életében”.

Snoop Dogg és a  Vallás

2009-ben azt jelentették, hogy Snoop az iszlám nemzet tagja. Március 1-jén megjelent az iszlám nemzete éves Saviors ‘Day ünnepén, ahol dicsérte Louis Farrakhan minisztert. Snoop azt mondta, hogy tagja a Nemzetnek, de elutasította a dátumot, amikor csatlakozott. 1000 dollárt is adományozott a szervezetnek. Azt állítva, hogy 2012-ben „újjá született”, Snoop a Rastafari mozgalomra váltott, a zenéjét a reggae-ra váltotta, és egy utazás után Snoop Lion-ra változtatta a nevét. Jamaica-hoz. Bemutatott egy reggae albumot, Reincarnated-t, mondván: „Mindig azt mondtam, hogy Bob Marley reinkarnálódott.”

2013 januárjában kritikát kapott a Jamaica rasztafari közösségének tagjaitól, beleértve Bunny Wailert, a reggae művészet is, a kultúrára vonatkozó kötelezettségvállalásainak állítólagos elmulasztásáért. Snoop később elutasította az állításokat, és meggyőződései személyesek voltak, és nem a külső ítéletre. Wailer-nek jóvá kell hagynia a Snoop nevét „Lion” -nak.


Snoop és a Politika
Snoop Dogg egy sajtótájékoztatón beszélt a Dallas rendőrségének 2016-os lövöldözése után.
Snoop Dogg 2012-ben Ron Paul képviselőt támogatta a republikánus elnöki elsődlegesen, de később azt mondta, hogy Barack Obama-nak szavazni fog az általános választásokon, és Instagramon tíz okot adott Obama szavazására (beleértve a „He a black nigga” -t). , „Ő a BFF-ek Jay-Z-vel”, és „Michelle van egy kövér szamár”), és tíz ok, hogy ne szavazzanak Mitt Romney-nek (beleértve a „Ő egy fehér nigga”, „Ez a muthafucka neve Mitt”, és „Ő egy ho „).
A The Huffington Post 2013-as interjújában Snoop Dogg az azonos neműek házasságát támogatta, mondván: „Az emberek meg tudják tenni, amit akarnak.”
A délnyugati zenei fesztiválon a 2015-ös déli részén elhangzott elsődleges címében a 1980-as években a Ronald Reagan gazdaságpolitikáján a Los Angeles-i bűncselekmények robbanásszerűségét vádolta, és ragaszkodott hozzá, hogy adminisztrációja fegyvereket és drogokat szállított a területre.
2016 májusában elfogadta Hillary Clinton elnökjelöltjét, mondván: „Szeretném, ha egy nőt látnék hivatalban, mert úgy érzem, hogy ebben az életszakaszban vagyunk, ahol szükségünk van más nézőpontra, mint a férfi gondolkodási vonala … [és] csak azért, hogy egy asszony beszéljen globális szemszögből Amerikát reprezentálva, szeretném ezt látni. Szóval én szavazok Clinton asszonynak. ”

Snoop és az állatvédelem

Snoop Dogg rendszeresen megjelenik a valódi szőrme ruhákban, különösen a nagy kabátokban, amelyekre az állatjóléti jótékonysági szervezetek és a fiatalabb közönség kritikáját vonzza. A 2012-es vodcastban a rapper megkérdezte: „Miért nem dobja a PETA festéket egy pimp bundájába.” 2014-ben Snoop Dogg azt állította, hogy vegángá vált, noha egy évvel később a szőrszálnál kevesebbet forgattak. 2018 júniusában előadta a Környezetvédelmi Média Egyesület (EMA) Honors Gála címet, miközben a mögötte lévő képernyőkön megjelenik a Beyond Meat logó.

Üzleti vállalkozások és befektetések

A Broadus aktív vállalkozó és befektető. 2009-ben a Priority Records kreatív elnökévé nevezték ki. 2015 áprilisában a Broadus kisebbségi befektetővé vált az első befektetési vállalkozásában, az Eaze-ban, egy kaliforniai gyomnövény-indításban, amely az orvosi marihuánát kevesebb, mint 10 perc alatt szállítja be a szomszédos személyeknek. 2015 októberében a Broadus elindította az új digitális média üzletágát, a Merry Jane-t, amely a marihuánáról szóló hírekre összpontosít. „Merry Jane a kannabisz 2.0”, mondta a médiaforrás promóciós videójában. „A pot kultúra, üzlet, politika, egészség kereszteződése.”

2015 novemberében a Broadus bejelentette a kannabisztermékek Leafs By Snoop új márkáját. A márkás termékek sora magában foglalja a marihuána virágokat, koncentrátumokat és ehető termékeket. „A Leafs By Snoop valóban az első világhírű kannabisz márka, és büszke arra, hogy úttörőnek számít” – mondta Snoop Dogg. „Az LBS lángoló utat követ az iparág számára.” Ily módon a Broadus lett az első jelentős híresség, amely a marihuána törvényes termékeinek sorát jelentette és forgalmazza .

A Broadus és a márkaigazgatója, Nick Adler kiadott egy alkalmazást, a Snoopify, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a Snoop arcának, ízületeinek vagy egy fehérboros kalapjának matricáját. Adler májusban felépítette az alkalmazást, miután felfedezte a matricákat Japánban. Az alkalmazás hetente 30 000 dollárt értékesít. 2016. március 30-án a Broadusról beszámoltak arról, hogy megvásárolja a híres lélek-éttermi éttermi lánc Roscoe csirke- és gofriházát a csődből.

Világrekordok

2018. május 27-én Snoop Dogg a Guinness-világrekordot a legnagyobb paradicsomi koktélra állította. A BottleRock Napa Valley zenei fesztiválon megalkotott, 132 gallon felett megmérett „Gin és Juice” ital „180 üveg gint tartalmaz, 154 palack sárgabarack brandy és 38 kancsó narancslé”.

Jogi események

BöMoog shot (1993)

Röviddel a középiskolai végzettség után a Broadus-t letartóztatták a kokain birtoklásáért, és a következő három évben gyakran volt a börtönben és kívül. 1990-ben elítélték bűncselekmény miatt a kábítószer és a birtoklás miatt. A Doggystyle 1993 augusztusában történő felvétele közben Snoop Doggot letartóztatták egy rivális banda tagjának halálával kapcsolatban, akit Snoop testőrje lőtt és megölt. mindkét férfit gyilkossággal vádolták meg, ahogy Dogg vezette azt a járművet, ahonnan a fegyvert lőtték. Johnnie Cochran mindkét férfit védte . Mindkét férfit felmentették, de Snoop Dogg három évig megmaradt az ügy körül folytatott jogi csatákban. 1993 júliusában a Snoopot megszakították a forgalmi jogsértés miatt, és a rendőrség lőfegyvert talált a kocsijának keresése során. 1997 februárjában bűnösnek tartott egy pisztolyt birtokában, és elrendelte, hogy három közszolgálati közleményt rögzítsen, 1000 dollár bírságot fizessen, és három év próbaidőt tartson. 2006 szeptemberében a Snoop Dogg-ot a California Wayne County County John Wayne-i repülőtéren fogva tartották repülőtéri biztonsággal, miután a repülőtéri szűrők összecsukható rendőri botot találtak a Snoop hordtáskájában. Donald Etra, Snoop ügyvédje elmondta a képviselőknek, hogy a baton egy zenei vázlatot támogat. A Snoopot három év próbaidőre és 160 órányi közösségi szolgálatra ítélték a 2007. szeptemberi eseményről. Snoop Doggot 2006. októberében ismét letartóztatták a Bob Hope-i repülőtéren Burbankban, miután megállt egy forgalmi jogsértés miatt; letartóztatták egy lőfegyver birtoklásáért és gyanúja miatt egy nem meghatározott mennyiségű marihuánát szállítanak a rendőrségi nyilatkozat szerint. A következő hónapban, miután a Jay Leno-val megjelentek a The Tonight Show-n, ismét letartóztatták a marihuána, a kokain és a lőfegyver birtoklását. A Snoop kíséretének két tagja, a Burbank rendőrségi nyilatkozata szerint, a Rollin 20 Crips banda tagjai voltak, és külön díjakkal letartóztatták. 2007 áprilisában három évre felfüggesztett büntetéssel, ötéves próbaidővel ítélték el, és 800 órányi közösségi szolgálatot kellett teljesítenie, miután nem ítélte meg a kábítószer és a fegyver birtoklásának két bűncselekményét. Azt is tiltották, hogy bűnügyi nyilvántartással vagy banda tagsággal rendelkező személyt béreljen biztonsági őrként vagy vezetőként.

2006. április 26-án Snoop Dogg és kíséretének tagjai letartóztatták, miután elfordultak a British Airways első osztályú társalgójától a Heathrow repülőtéren. A Snoop és a pártjait megtagadták a társalgóba, mert néhány tag gazdasági osztályban repül. A külföldi kíséret után a csoport egy vámmentes boltot bosszantott a whisky palackokkal. Hét rendőrtiszt sérült meg a zavar közepén. Egy éjszaka után a börtönben Snoop és a többi férfi óvadékba kerültek másnap, de nem tudott menetrend szerinti koncertet végrehajtani Johannesburgban. Május 15-én a belügyminisztérium úgy döntött, hogy Snoop Dogg a belátható jövőben megtagadja belépését az Egyesült Királyságba, és brit vízumát a következő évben tagadta. 2010 márciusától Snoop Dogg-t visszautasították az Egyesült Királyságba. Az incidensben részt vevő csoportot a British Airways betiltotta „a közeljövőben.”

2007 áprilisában az ausztrál bevándorlási és állampolgársági minisztérium megtiltotta, hogy belépjen az országba jellegű okokból, előzetes büntetőítéletei alapján. Az MTV Australia Video Music Awards-on 2007. április 29-én került sor. Ausztrál Bevándorlási és Állampolgársági Osztály 2008 szeptemberében megszüntette a tilalmat, és vízumot adott neki Ausztráliába. A DIAC azt mondta: „A döntés meghozatalakor a tanszék mérlegelte büntetőjogi ítéleteit korábbi viselkedése ellen, míg Ausztráliában, a közelmúltbeli magatartás – beleértve a jótékonysági munkát – és az Ausztrál közösség esetleges kockázatát … egyensúlyban, az osztály úgy döntött, hogy megadja a vízumot. ”

2012 júliusában két évig tilos belépni Norvégiába, miután belépett az országba az előző hónapban 8 gramm (0,3 oz) marihuánával és egy nem bejelentett 227 000 kr készpénzzel, vagy körülbelül 24 900 dollárral 2018 augusztusától.

Snoop Doggot 1998-ban Los Angelesben letartóztatták és büntetették a marihuána birtoklásért, 2001-ben Clevelandban és Sierra Blancát (Texas) 2010-ben.

Snoop Dogg a svédországi Uppsala-i koncert után 2015. július 25-én a svéd rendőrség letartóztatta és visszatartotta az állítólagos illegális kábítószer-használatát, megsértve az 1988-ban elfogadott svéd törvényt, amely az ilyen anyagok szabadidős felhasználását büntetővé tette, még bármilyen jogellenes / ellenőrzött anyag befolyása alatt is bűncselekmény, még birtoklás nélkül is. A fogva tartás alatt a rendőrségbe vitték a kábítószer-teszt elvégzésére, és hamarosan megjelent. A gyorsvizsgálat pozitív volt a kábítószerek nyomai tekintetében, és a részletesebb elemzés eredményeitől függően potenciálisan bírságot szabott ki, melyeket várhatóan néhány héten belül befejeztek. A rapper több videót töltött fel a közösségi hálózat webhelyén, kritizálva a rendőrséget az állítólagos faji profilozásról; Daniel Nilsson a rendőrség szóvivője válaszolt a vádakra, mondván: „Svédországban nem így dolgozunk”. A videókban kijelentette, „Niggas most a svédországi rendőrségi autó hátuljára került, cuz”, és „húzta a niggát semmiért, és elvitt minket az állomáshoz, ahol egy csészébe kell mennem. Nem. Nem csináltam semmit. Minden, amit tettem, az országba jöttem, és koncertet tettem, és most el kell mennem a rendőrségre. A svéd rajongójának bejelentette, hogy az esemény miatt már nem megy az országban. A Death Row Records csődeljárásában Snoop Dogg 2 millió dollárt vesztett.


Snoop Dogg interjú

Sajnos jelenleg nincsen aktuális Snoop Dogg interjúnk.


Snoop Dogg videók és klippek

Snoop Dogg – I Wanna Thank Me (2019)

Dr. Dre ft. Snoop Dogg – Still D.R.E. (1999)

Snoop Dogg – Gin & Juice (1994)

Dr. Dre ft. Snoop Doggy Dogg – Nuthin’ But A G Thang (1992)


Snoop Dogg diszkográfia

  • 1993: Snoop Dogg – Doggystyle (7x Platina minősítés)
  • 1996: Snoop Dogg – Tha Doggfather (2x Platina minősítés)
  • 1998: Snoop Dogg – Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told (3x Platina minősítés)
  • 1999: Snoop Dogg – No Limit Top Dogg (Platina minősítés)
  • 2000: Snoop Dogg – Tha Last Meal (2x Platina minősítés)
  • 2002: Snoop Dogg – Paid tha Cost to Be da Boss (Platina minősítés)
  • 2004: Snoop Dogg – R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (Platina minősítés)
  • 2006: Snoop Dogg – Tha Blue Carpet Treatment (Arany minősítés)
  • 2008: Snoop Dogg – Ego Trippin’ (Arany minősítés)
  • 2009: Snoop Dogg – Malice n Wonderland
  • 2011: Snoop Dogg – Doggumentary
  • 2013: Snoop Dogg – Reincarnated
  • 2015: Snoop Dogg – Bush
  • 2016: Snoop Dogg – Coolaid
  • 2017: Snoop Dogg – Neva Left
  • 2018: Snoop Dogg – Bible of Love
  • 2019: Snoop Dogg – I Wanna Thank Me

Kollaborációs albumok

  • 2000: Snoop Dogg – Tha Eastsidaz (with Tray Deee and Goldie Loc as Tha Eastsidaz) (Platina minősítés)
  • 2001: Snoop Dogg – Duces ‘n Trayz: The Old Fashioned Way (with Tray Deee and Goldie Loc as Tha Eastsidaz) (Arany minősítés)
  • 2003: Snoop Dogg – The Hard Way (with Nate Dogg and Warren G as 213) (Arany minősítés)
  • 2013: Snoop Dogg – 7 Days of Funk (with Dâm-Funk as 7 Days of Funk)
  • 2016: Snoop Dogg – Coffee from Colombia (with Aygün Kazımova)
  • 2016: Snoop Dogg – Cuzznz (with Daz Dillinger as Daz-N-Snoop)