Joyner Lucas – Will (ADHD)

Joyner Lucas

Joyner Lucas debütáló albuma, az ADHD március végén látott napvilágot.

Lucas nagyjából két éve tervezi megjelentetni első nagylemezét, mely végre 2020 márciusában debütálhatott. Az amerikai rap legenda Eminem egyik kedvenc rappere, olyan arcokat hívott meg az egy órás, 18 dalt felölelő albumra, mint például: Young Thug, Chris Brown, Logic, Fabolous, a produceri vonal is elég erős lett, hiszen többek közt Boi-1da, Timbaland, Jahaan Sweet, és !llmind nevei által fémjelzett album jónak ígérkezett és hát az is lett.

Az MC azt nyilatkozta, hogy ebben az évben, még két másik soron következő nagy durranása fog érkezni, ugyanis pironkodik amiatt, amiért ennyire megvárakoztatta hallgatóit a mostani album megjelenésével.

Joyner Lucas írt egy dalt Will Smith-ről, mire a színésznek annyira beadta a motyó, hogy rádobott egy ajándék verzét is. Lucas “ADHD” című lemezére fel is került egy “Will” néven napvilágott dal is, melyben a színész és rapper Will Smith előtt tisztelgett, akit az egyik példaképének nevezett meg. Nagyjából két hónappal a dal publikálását követően “Will” rácápázott a dalra, amelyet aztán egy új remix verziójában meg is tolt egy 16-ossal Joynernek.

Az eredeti dalban Lucas számos utalást tesz Smith eddigi karrierje során megjelent film és sorozatszerepeire, illetve a szóban forgó dalhoz készült videóban, lényegében újra is játssza azokat.

Will Smith-nek annyira jól esett ez a mértékű rajngás és maga a dal, hogy a megjelenését követően hamarosan élőben is találkozott Lucas-szal, melynek során jó hangulatban el is dumálgattak egymással. Egy ideig úgy tűnt, hogy ennél több nem fog történni a kollab terén, aztán meglepetésként jelent meg ez a remix verzió, melyben természetesen maga a dal főszereplője Will Smith is tiszteletét teszi, így robbantva azon még nagyobbat.


Minden tudnivaló a Joyner Lucas-ról


Joyner Lucas élete és karrierje

Gary Maurice “Joyner” Lucas, Jr., aki Worcester, 1988. augusztus 17-én született, ismertebb nevén Joyner Lucas amerikai rapper, énekes, zenei producer, költő és szövegíró Worcesterből. Lucas édesapja afro-amerikai, édesanyja pedig kaukázusi fehér.

Lucas 2015-ben tett szert széleskörben ismertségre és kritikai elismerésre, mikor kiadta a “Ross Cappichioni” című dalát. 2017-ben kiadta a negyedik mixtapejét, amely az első volt egy nagyobb kiadónál. 2017. november 28-án kiadta az “I’m Not Racist” című zenéjét YouTubera, amely hamarost elterjedt, és gyűjtött be elismeréseket. Később jelölték is a Legjobb videóklippért járó Grammy Díjra a 61st Grammy Awards-on. Lucas korábban az Atlantic Recordhoz volt szerződve, míg 2018 decemberében be nem jelentette távozását.

Joyner Lucas karrierje

Joyner Lucas először G-Storm néven rappelt. 2007-ben megváltoztatta a nevét Future Joynerre, és elkezdett dolgozni a nagybátyjával, Cyrus tha Great-tel, és csináltak egy “Film Skool Rejekts” nevű csoportot. Kiadták a Workprint: The Greatest Mixtape of All Time című mixtapejüket ugyan ebben az évben. Lucas folytatta kiadását Future Joyner név alatt a “Listen 2 Me” nevű első mixtapejét 2011-ben. Miután egy Future nevű rapper népszerűvé vált, elhagyta a Future nevet a nevéből, és Joyner Lucasként folytatta.

Lucas 2015. április 5-én kiadta az “Along Came Joyner” című mixtapejét. Ez a mixtape tartalmazta a kritikálisan elismert “Ross Cappiochini” című zenét. A sikert követve részt vett a 2015 BET Hip-Hop Awards Cypheren.

2016. szeptember 21-én leszerződött az Atlantic Records-hoz. Az Atlantic Records-al kiadta az “508-507-2209” című projectjét 2017. június 16-án. A mixtape 7. helyen végzett a Heatseeks Albumson, és tartalmazta az “I’m Sorry”, “Ultrasound”, “Winter Blues” című zenéket.

2017. november 28-án a YouTubera kirakakta az “I’m Not Racist” című zenéjét, amely hamar el is terjedt. Egy nagyon vitatott zene, a fajokról és a társadalmról rappel benne, a faji viszonyokról egy fekete és egy fehér ember szeméből. 2018. február 28-án bejelentette közös projectjüket Chris Brownnal “Angels & Demons” néven, következő nap pedig kiadták a “Stranger Things” című zenéjüket. 2018. április elsején kiadta a “Frozen” című zenéjét, melyben a felelőtlen vezetés különböző fajtáiról rappel. Május másodikán ismét kiadtak egy zenét az “Angels & Demons” című albumról, az “I Don’t Die“-t.

2018. július 31-én Lucas bejelentette, hogy az “I’m kinda a Big Deal” turnéját le kell mondania rekedsége és gégegyulladása miatt Európában és Ausztráliában.

Lucas Eminem legújabb albumján készített egy közös zenét vele, a “Lucky You“-t. A zene 6. helyen végzett a Billboard Hot 100-on, és jelölték Grammy díjra is.

2018 október 12-én bejelentette, hogy október 17-én ki fog adni egy zenét az új projectjéből. Az “I Love” című zene úgy lett kiadva, mint a vezető zenéje az új stúdió albumjának, az “ADHD“-nak.

Joyner Lucas magánélete

Lucasnak van egy gyermeke, aki gyakran megjelenik a zenéiben. Lucas nagyon óvja a privát szféráját.


Joyner Lucas videók és klipek

Joyner Lucas – Will (ADHD)

Joyner Lucas ft. Logic – ISIS (ADHD)

Eminem – Lucky You ft. Joyner Lucas


Joyner Lucas diszkográfia

  • Joyner Lucas – Along Came Joyner (2015)
  • Joyner Lucas – 508-507-2209 (2017)
  • Joyner Lucas – ADHD (2020)

Korábbi Joyner Lucas hírek

2018.10. – Joyner Lucas – I Love premier

Joyner LucasI love” vagyis ez itt Joyner Lucas legújabb dalának és videóklipjének a címe.

A massachusetts-i rapper legújabb alkotásában, igazán királyul pörgeti a rímeket, és a flow-ja egészen magával ragadó.

Szerintem megasláger ugyan nem lesz az új dalból, de egy erős közepes ismertségre mindenképpen szeret tehet az új műve.

Maga a videóklip tele izgalmas beállításokkal, jó vágásokkal amik miatt egy tényleg jól nézhető kis alkotás lett.

Itt tudjátok megfülelni!

Joyner Lucas – I Love


Joyner Lucas dalszövegek

Joyner Lucas – I Love Dalszövege

Joyner Lucas – I Don’t Die Dalszövege

Joyner Lucas – Happy Birthday Dalszövege

Joyner Lucas – Finally Dalszövege

Joyner Lucas – Will Dalszövege