Metzger – Elérhető az új Album a 18

Metzger vadonatúj és egyben debütáló albuma a 18, már elérhető minden digitális és streaming platformon.

Az új lemez egészen pontosan Április 22-én éjfélkor droppolt az éterben. Az ifjú előadó hét számot jelentett meg ezen a korongon.

A 18 című albumról pár háttérinfó: A 18 album – nevéből értelemszerűen adódóan – Metzger 18. életében elérkezett életszakaszát bemutató dalok összessége, melyben főként a szerelmi szál a domináns (óceánkék imidzs), de kitér az édesapja és közte létrejött lelki kapcsolatra és a nézeteltérések nehéz megoldására (ezzel együtt a múltra), a kezdetekre és a koronavírus adta bezártságra is.

Metzger 18

Egyetlen közreműködő található az albumon Hadas Alfréd aka Touchie személyében, aki tökéletesen illeszkedett az adott témához, sőt(!) plusz energiát is adott az egésznek.

Április 22-én ezzel párhuzamosan pedig megjelent az albumon dal formában megtalálható, Hercegnő című dalhoz melyhez videóklip is forgott és elérhető az előadó csatornáján. A klipforgatás gördülékenyen ment, gyorsan haladtak a dolgok, bár ez köszönhető Németh Noel rugalmasságának, valamint Metzger barátnőjének Donka Fanninak jó színészi alakításainak, és Straub Anna kreativitásának is.

18 Tracklist:

  • 18
  • Apjafia
  • Amcsi
  • Álmok dala
  • Loser (feat. Touchie)
  • Honey
  • Hercegnő

Csekkoljátok le a dalt és dobjatok alá egy kommentet hogy milyen.

Metzger – Hercegnő


Korábbi Metzger hírek

2021.04. – Bemutatkozik az ifjú Metzger

Metzger

Metzger, vagyis Mészáros Domonkos már egészen kisgyermek kora óta érdeklődik az irodalom és ebből fakadóan a versek, illetve a zene és zenélés világa iránt is.
Az általános iskolában, harmadikos korától kezdve, egészen hatodikos koráig az iskola kórustagja is volt, mindemellett Édesanyja mindig megdöbbenve olvasta az Anyák napjára írt verseit a kis Metzgernek.
Mint minden ember életében, így Metzger életébe is beköszöntött az a bizonyos kamaszkor. A kilencedik osztályig kitűnő tanuló és kiváló sportoló zülleni kezdett: egyre nagyobb szerepet játszottak az életében a fiatalkori “gangelések” és a bulik, valamint ebben az időszakban a marihuána fogyasztása is szerepet játszott az ifjú zenész fiú életében.

Metzger kisfiú kora óta dadog, amit a felgyorsult elméjének “köszönhet”, viszont a rossz időszakban számos freestylerap csatát nyert meg az utcákon, hisz fejben mindig előrébb járt sorokban és rímekben, mint ellenfelei. Kiváló szövegíró képességeivel mindig elkápráztatta barátait, és mindig elképedve hallgatták, ha épp random dolgokról hadovált beatre, rímekbe szedve.
2018 elején publikálta először egyik home stúdiójában felvett dalát, viszont az iskolában ezért csúnyán kinevették. De ennek ellenére egyáltalán nem adta fel az álmait és folytatta tovább a rímelést.
Törölte, majd a következő zenéjében csúnyán beleállt az utálókba. Itt kezdődött el minden!

A múltban történt drogproblémái mellett, talán a legfontosabb motívum, mely végigkíséri a karrierjét egy szerelmi sztorihoz kapcsolódik,ugyanis 2019. októberébe  publikálta az Óceánkék című dalát, melyet egy ősrégi Samsung telefonnal és az ahhoz járó fülhallgatónak a mikrofonjával vett fel. Az Óceán kék motívum egy lány fedőneve, akivel egy évre rá össze is jöttek.

Metzger - Mészáros Domonkos

Azóta Metzger egy EP-be szedte a lányról írt dalokat, ez lett az Oceanblue EP.
Ez a szó annyit jelentett neki, hogy még a bal alkarjára is felvarratta.

METZGER – ÓCEÁNKÉK

2020 decemberében Metzger felvette az NWR, Spotify-on bekerült a “New Music Friday” lejátszási listájába és egy bő hónapig a “Terep” lejátszási listájában is bent volt az egyik dala.
2021 Április 22-én megjelenik első stúdióalbuma Red Light Music kiadó gondozásában mely a “18” albumcímet kapta.
Itt tudtok bővebb infót szerezni a 18 címen megjelent EP lemezről.

A megjelenő albumon 7 szám lesz majd elérhető és az egyikhez egy klipet is leforgatnak, dehogy ez melyik lesz az maradjon még egyelőre titok.
Metzger az egyik jó példa arra, hogy nincsenek kifogások. ,,Dadogsz? Hát énekelj!”

Csekkoljátok le!