Lil Frizzy a házban!

Lil Frizzy

Lil Frizzy egy tiszalöki rapper, aki nagy tervekkel érkezett a magyar rap porondjára. Lil Frizzy klipjeivel és stílusával Drake zenéire szeretne hasonlítani. A jövőben R&B illetőleg Trap stílusban szeretne előadni, illetve Hard Trap stílusú zenékkel szeretne megjelenni a közönségnek. Ez azért is van tervben nála, hogy több oldalról ismerhessék majd meg az hallgatói! A klip tervekkel kapcsolatban annyi biztosan tudható, hogy a közeljövőben két új zene megjelentetése van tervben nála. Ami hamarabb jelenik meg, az kicsit keményebb stílust képvisel, egy káoszt fog majd bemutatni, figyelve a képi világra, valamint a színekre. A klip meghatározó színei a citromsárga és a fekete lesznek majd.  Témavilágát tekintve magáról az életről fog szólni ez a zene, elég raj, ritmikus alkotás lesz! Ez a zene igencsak szívből jövő muzsika lesz!
A terve a jövőre vonatkozóan az lesz, hogy minél több emberhez jusson el a zenéje és minél több hallgató megismerhesse munkásságát. Ezért a jövőben arra fektet nagyobb hangsúlyt, hogy a ritmusos alapok mellett olyan szöveg környezetet válasszon, hogy ezáltal minél több ember a szívébe zárhassa Lil Frizzyt!
Itthoni rengeteg példaképe van, mert szinte minden hazai előadónak szereti a zenéit! Az Oldscooltól kezdve, legyen az a Killakikitt csapatából Tirpa, vagy Aza, akit a legnagyobb beatmakernek tart itthoni viszonylatban. Ami igazán megfogja az Oldscool zenében az a szöveg! Viszont az ilyen fajta zenének a ritmusát egyhangúnak tartja. Ezért akar tovább Trap stílusban zenéket alkotni, mert az ilyen fajta zenékben van egyfajta energia, ami erőt ad és repíti az embert a levegőbe! Amikor Trap stílusú zenét hallgat, vagy csinál, úgy érzi mintha repülne!

Lil Frizzy
Itthoni viszonylatban nagyon sok fajta előadó van, de konkrétan akit kiemelne közülük, az Essemm, Missh, G.w.M, Burai. Az ő munkásságukat tartja itthon egy olyan színvonalnak, aminek ha csak a felére elérhetne, nagyon boldog lenne. Velük simán el tudna képzelni egy közös számot, de ehhez még sokat kell bizonyítania és tennie saját véleménye szerint. Külfödi viszonylatban mindenkit meghallgat, de akit igazán kiemelne, az Kevin Gates, Wiz Khalifa, Young Thug, 50 Cent, Migos, Quavo, de aki abszolút példaképe az Drake, Meek Mill, YG
A gyerekkora nem volt egyszerű, volt hogy édesanyja adott egy cipőre pénzt, és a helyi gengszter srácok megverték és elvették tőle a pénzét. Aztán amikor eljött a következő hónap muszáj volt megvédenie magát és megverte őket, súlyos sérüléseket okozva nekik! Sokat gengelt az utcán, sokszor megverték és elvették tőle azt a keveset is ami neki volt, de így megtanulta, hogy ki kell állnia magáért.

Lil Frizzy-BooM