ÁBRAHÁM 🎤 interjú Magyar Rap 💯 Burai 🎹

Ábrahám

A magyar hiphop zene egyik legismertebb tehetségével Ábrahámmal beszélgettünk igazán mélyen és őszintén 🔥! Érintettük azt is, hogy milyen körülmények közt nőtt fel, milyen gyermekkora volt, hogy jött a kapcsolata a zenével, felidézve mindazokat az impulzusokat amik a kis Ábrahámra korában hatással voltak gyermekkorában 😎.

Szóba kerültek a jövőbeni zenei tervei, friss klipjei, valamint arról kikkel fog együtt dolgozni a közeljövőben a magyar zene és hiphop világából 👏.
Gondolok itt elsődlegesen Burai on the Beat-re akivel folyamatosan együtt dolgoznak, valamint Dér Henire és Missh-re 🎤.
Hallhattunk tőle rengeteg mély és személyes sztorit is, megtudhattuk többek között azt is hogy milyen hangszeren játszott kiskorában 🎺.

Kiket ismer el, kiken nőtt fel és hogy hazai vagy inkább külföldi előadók voltak számára mérvadók.🎸 Ezeken kívül még jó pár dolgot érintettünk, de mindent azért nem mondunk el előre maradjon izgalom is ✌️.

Ábrahám nagyon vidám és kedves forma privátban is, de megnézve az interjút mindenre fény derül ✔.

Ábrahám 😎 interjú 🎤 Magyar Rap, 💯 család, Hamis kapcsolat, Burai 🎹 Dér Heni, MISSH 👏

Korábbi Ábrahám hírekHirdetés


2019.04. – ÁBRAHÁM – Hamis kapcsolat (premier)

ÁbrahámÁbrahám legfrisebb slágere és a hozzá készített videoklipje a “Hamis kapcsolat” most debütált a YouTube csatornán.

A téma már-már a “szokásosan megszokott” párkapcsolati kérdéskört járja körül, és hogy Ábrahám hiába várja haza hűségesen szíve hölgyét, ő sajnos mégis mással töltötte közben az idejét mialatt a szerelmes Ábrahám otthon epekedve várta a kedvesét.

A dal zenei alapjáért Burai Krisztián volt a felelős, és Ábrahám pedig szépen hozza azt amit nagyon jól tud: királyul énekelni.

A videoklipért az a Matuz Ádám a.k.a Matuzpictures volt a felelős akivel a YouTube csatornánkon láthattatok egy jó kis interjút.

Jó kis dal minden egyben van, biztos vagyok benne hogy jól fogadják majd az Ábrahám rajongók is.

Legyetek rajta!

ÁBRAHÁM – Hamis kapcsolat

2019.01. – Ábrahám – Dili vagy ft. Burai & Dér Heni

ÁbrahámÁbrahám legújabb partyhimnusza a Dili vagy egy igazán f*sza kis dal lett és szinte biztos hogy számtalan házibuliban fog majd pörögni alapozáskor és a bulikban is.

A közreműködőkre sem lehet panasz: bármelyik névről is essen szó ha zenélésről vagy épp slágergyártásról van szó, akkor Burai, valamint Dér Heni nevét mindenképpen illik manapság megemlíteni.

A téma gondolom így már egyértelmű, bulizási, mulatási partyzási!

A pia orrba-szájba folyik, és a dalszövegből az is kiderül, mi az amit Heni szívesen iszik rövidből, és ő bizony egy vagány vajdasági magyar lány tehát a pálinka a kedvence, míg Ábrahám inkább a whiskysek táborát erősíti, de a tüske elől sem fog messzire elszaladni ha szeretnél vele egyet inni.

Krisztiánról úgy tudjuk hogy a whisky az egyik nagy gyengéje a nők mellett, de ő sem veti meg azt ami finom. A videóban feltűnik egy pár pillanatra a másik party nagykövet Missh is.

Maga a vidó egyszóval összefoglalva, odab*szós lett.

Pörgessétek bátran!

ÁBRAHÁM feat. DÉR HENI & BURAI – Dili vagy


2018.09. – Ábrahám – Átvertél

ÁbrahámÁbrahám 6 napja jelentette meg legfrisebb videóját, amely az “Átvertél” címet kapta a zenésztől. A dal és vele együtt a videó most nyár végén látott napvilágot, egy napos világos tulajdonképpen kellemes színvilágú képi anyaggal együtt, ugyanakkor a szöveg témavilága igazából mégis szomorú, és a csalódásról szól.

Arról, hogy Ábrahám szerette a volt párját, és nem hallgatott saját környezetére sem, nem hallgatott Édesanyjára, nem hallgatott senkire, és sajnos koppanás lett a vége, mert átverte a lány és darabokra törte össze a szívét.

Többször is megpróbálták már együtt, de mindig valamilyen módon szétment a kapcsolatuk, és Ábrahám várja azt a lányt, aki őt igazán értékeli, hűséges hozzá, és mindaddig amíg nem jön el ez a lány az életében, addig járja az útját és küzd az életében mindaddig amíg révbe nem ér.

Lassan nem tud már senkiben sem megbízni. Hiába mondta magának azt, hogy “nem a külső számít, hanem a belső” és ezek az értékek számítanak neki, de végül a lány ezt nem igazán értékelte olyan fontosnak, és félrelépett, mellyel hatalmas csalódást okozott Ábrahámnak, amit így ezzel a dallal próbál feldolgozni, és így üzen a lánynak is.

Ábrahám – Átvertél