Ábrahám – Köszönöm jó anyám – Új érzelmes videó

Ábrahám legújabb videója a Köszönöm jó anyám címen megjelent videó, egy nagyon mély dal lett, amit az előadó az Édesanyjának írt és amiben elmondja hogy mennyire szereti és milyen fontos számára.

Amikor a kis Ábrahám szomorú volt, átölelte és vigaszt nyújtott számára, mindig támogatta, illetve amikor már épp készült feladni a zenélést akkor támogatta a legjobban és emiatt különösen hálás neki.

A szöveg őszinte és szívből jövő, szerintem sok anya örülne egy ilyen szövegnek amiben a saját gyermeke ennyire kifejezésre juttatja a szeretetét és hálás a sok törődésért, amelyet az évek során kapott. Ábris tényleg mélyre nyúlt, egészen a szívéig! Egyszerű de nagyszerű szöveg, pont olyan, hogy mindenki számára érthető legyen, mégis benne van nagyon sok érzelem.

A klip elkészítésekor Hőna Dáviddal dolgoztott együtt a zenész, egy természetközeli klippet kaptunk, drónfelvételekkel tarkítva és közeli snittekkel, melyek szántóföldeken, mezőkön és erdők előtt játszódik.

Hangulatos anyag lett, csekkoljátok le!

ĀBRΛΗĀM – Köszönöm jó anyám (Official Music Video)

Köszönöm jó anyám Dalszöveg:

Ref:
Még emlékszem rá,mit mondott anyám
hogy gondoljam át, mielőtt feladnám
Te is képes vagy rá,téged vár a világ
Istenem kérlek hallgasd meg az imám

Köszönöm jó anyám,hogy felneveltél,mellettem voltál
Amikor sírtam te átöleltél, megvigasztaltál
Engem elfogadtál olyannak amilyen vagyok,
én érted bármikor meghalok

Ref 2x

Istennek hálát adok én,hogy vezet az utamon,nekem ő a fény
Még emlékszem rá,mit mondott anyám
hogy gondoljam át, mielőtt feladnám
Te is képes vagy rá,téged vár a világ
Istenem kérlek hallgasd meg az imám

Csak megyek az utamon amíg élek,
lelkeket mentek meg a zenémmel
Harcolok, küzdök mert, sok szív van mellettem
Szívemből írom le a zenémet,
mert megéltem én már az egészet
Akik elítéltek,most meg engem néznek,
de én hittem magamban ez a lényeg

Ref 2x

Istennek hálát adok én,hogy vezet az utamon nekem ő a fény
Még emlékszem rá,mit mondott anyám
hogy gondoljam át, mielőtt feladnám
Te is képes vagy rá,téged vár a világ
Istenem kérlek hallgasd meg az imám

Köszönöm jó anyám,hogy felneveltél-felneveltél
Me-me-mellettem voltál,mindig megvigasztaltál
Köszönöm jó anyám, hogy felneveltél-felneveltél
Me-me-mellettem voltál,mindig mellettem voltál


Ábrahám interjú

ÁbrahámA magyar hiphop zene egyik legismertebb tehetségével Ábrahámmal beszélgettünk igazán mélyen és őszintén! Érintettük azt is, hogy milyen körülmények közt nőtt fel, milyen gyermekkora volt, hogy jött a kapcsolata a zenével, felidézve mindazokat az impulzusokat amik a kis Ábrahámra korában hatással voltak gyermekkorában.

Szóba kerültek a jövőbeni zenei tervei, friss klipjei, valamint arról kikkel fog együtt dolgozni a közeljövőben a magyar zene és hiphop világából.
Gondolok itt elsődlegesen Burai on the Beat-re akivel folyamatosan együtt dolgoznak, valamint Dér Henire és Missh-re.

Hallhattunk tőle rengeteg mély és személyes sztorit is, megtudhattuk többek között azt is hogy milyen hangszeren játszott kiskorában. Kiket ismer el, kiken nőtt fel és hogy hazai vagy inkább külföldi előadók voltak számára mérvadók. Ezeken kívül még jó pár dolgot érintettünk, de mindent azért nem mondunk el előre maradjon izgalom is.

Ábrahám nagyon vidám és kedves forma privátban is, de megnézve az interjút mindenre fény derül.

Ábrahám interjú – Magyar Rap, család, Hamis kapcsolat, Burai, Dér Heni, MISSH


Korábbi Ábrahám hírek

2019.04. – ÁBRAHÁM – Hamis kapcsolat (premier)

ÁbrahámÁbrahám legfrissebb slágere és a hozzá készített videóklipje a “Hamis kapcsolat” most debütált a YouTube csatornán.

A téma már-már a “szokásosan megszokott” párkapcsolati kérdéskört járja körül, és hogy Ábrahám hiába várja haza hűségesen szíve hölgyét, ő sajnos mégis mással töltötte közben az idejét mialatt a szerelmes Ábrahám otthon epekedve várta a kedvesét.

A dal zenei alapjáért Burai Krisztián volt a felelős, és Ábrahám pedig szépen hozza azt amit nagyon jól tud: királyul énekelni.

A videoklipért az a Matuz Ádám a.k.a Matuz Pictures volt a felelős akivel a YouTube csatornánkon láthattatok egy jó kis interjút.

Jó kis dal minden egyben van, biztos vagyok benne hogy jól fogadják majd az Ábrahám rajongók is.

Legyetek rajta!

ÁBRAHÁM – Hamis kapcsolat


2019.01. – Ábrahám – Dili vagy ft. Burai & Dér Heni

ÁbrahámÁbrahám legújabb party himnusza a Dili vagy egy igazán f*sza kis dal lett és szinte biztos hogy számtalan házibuliban fog majd pörögni alapozáskor és a bulikban is.

A közreműködőkre sem lehet panasz: bármelyik névről is essen szó ha zenélésről vagy épp slágergyártásról van szó, akkor Burai, valamint Dér Heni nevét mindenképpen illik manapság megemlíteni.

A téma gondolom így már egyértelmű, bulizási, mulatási partyzási!

A pia orrba-szájba folyik, és a dalszövegből az is kiderül, mi az amit Heni szívesen iszik rövidből, és ő bizony egy vagány vajdasági magyar lány tehát a pálinka a kedvence, míg Ábrahám inkább a whiskysek táborát erősíti, de a tüske elől sem fog messzire elszaladni ha szeretnél vele egyet inni.

Krisztiánról úgy tudjuk hogy a whisky az egyik nagy gyengéje a nők mellett, de ő sem veti meg azt ami finom. A videóban feltűnik egy pár pillanatra a másik party nagykövet Missh is.

Maga a vidó egyszóval összefoglalva, odab*szós lett.

Pörgessétek bátran!

ÁBRAHÁM feat. DÉR HENI & BURAI – Dili vagy


2018.09. – Ábrahám – Átvertél

ÁbrahámÁbrahám 6 napja jelentette meg legfrissebb videóját, amely az “Átvertél” címet kapta a zenésztől. A dal és vele együtt a videó most nyár végén látott napvilágot, egy napos világos tulajdonképpen kellemes színvilágú képi anyaggal együtt, ugyanakkor a szöveg témavilága igazából mégis szomorú, és a csalódásról szól.

Arról, hogy Ábrahám szerette a volt párját, és nem hallgatott saját környezetére sem, nem hallgatott Édesanyjára, nem hallgatott senkire, és sajnos koppanás lett a vége, mert átverte a lány és darabokra törte össze a szívét.

Többször is megpróbálták már együtt, de mindig valamilyen módon szétment a kapcsolatuk, és Ábrahám várja azt a lányt, aki őt igazán értékeli, hűséges hozzá, és mindaddig amíg nem jön el ez a lány az életében, addig járja az útját és küzd az életében mindaddig amíg révbe nem ér.

Lassan nem tud már senkiben sem megbízni. Hiába mondta magának azt, hogy “nem a külső számít, hanem a belső” és ezek az értékek számítanak neki, de végül a lány ezt nem igazán értékelte olyan fontosnak, és félrelépett, mellyel hatalmas csalódást okozott Ábrahámnak, amit így ezzel a dallal próbál feldolgozni, és így üzen a lánynak is.

Ábrahám – Átvertél