Xzibit ❌ Problem “Elevator”

Xzibit

Elképzelhető hogy az “X” címen a 2000-es évek elején megslágert is jegyző, sikert sikerre halmozó Xzibit 2019-ben visszatérhet a rapgame-be?

A most megjelent vadonatúj dala amely “Elevator” címen jelent meg és Problem a dal közreműködője, legalábbis halvány reményt adhat hogy újra széles körben lehet majd látni Xzibitet.

2019-ben ugyanis megjelentette a sorban következő 8. stúdióalbumát amely a “King Maker” címen látott napvilágot.

Majd kiderül milyen lesz mind az album mind pedig az új dal fogadtatása, mert ha mondjuk be tudna újra robbanni akkor az egy komoly eredmény lenne az X rajongóknak, és egyben örömhír a Westcoast műfaj szerelmeseinek is.

Majd kiderül, addig is itt az új X motyó.

Xzibit Feat. Problem “Elevator” (WSHH Exclusive – Official Music Video)

Minden tudnivaló Xzibit-ről


Korábbi Xzibit hírek

2015.12. – Hamarosan

Hamarosan


Xzibit élete és karrierje

Xzibit

Xzibit, aki Alvin Nathaniel Joiner néven született 1974. szeptember 18-án, de ismertebb néven Xzibit művésznéven vált ismertté, foglalkozását tekintve egy amerikai rapper, színész és műsorvezető.

Xzibit zenei pályafutását az október 15-i debütáló stúdióalbuma, az „Életsebesség” című kiadása után indította el. Az albumot a Billboard 200-ban is közzétették és közzétették. Ez a siker lehetővé tette a Xzibit számára, hogy később rögzítse a Loud Records-tel kötött felvételi szerződést.

A Xzibit 1998 augusztus 25-én kiadta második albumát, a 40 Dayz & 40 Nightz-t, amely a Billboard 200-as 53-ás csúcsán ért el. Az album így tartalmazta a “What U See Is What U Get” című albumot, amely a # 50-es csúcsot érte el a Billboard Hot 100. Az album sikere Dre, aki a Xzibit harmadik lemezén, a Restless című filmben, 2000. december 12-én megjelent.

Nyugtalan, Xzibit magnum opusaként, a Billboard 200-as 14. számán debütált, majd az Egyesült Államokban platinát tanúsított. Az album “Front 2 Back”, “X” és “Get Your Walk On”. Következő albuma Man vs. A Machine (2002) így hasonló kereskedelmi sikert aratott; a Billboard 200-as 3. számán debütált, és tanúsított arany volt, míg a tömegpusztító fegyverek (2004) így arany minősítésűek lettek. A Full Circle 2006-os kiadása után a Xzibit zenei vetélkedésen ment keresztül, és nem bocsátott ki semmilyen zenét a hetedik stúdióalbumának, a Napalmnak a megjelenéséig, 2012. október 9-én. , és még nem adott ki további zenéket.

Xzibit színészként és televíziós fogadóként is szerezte hírnevét, nevezetesen Shyne Johnson szerepét a televíziós sorozatban, az Empire-ben, és a Pimp My Ride valóságos televíziós sorozatának fogadójaként. Szintén szerepelt a Gridiron Gang (2006) című filmben, az X-fájlok: hinni akarok (2008) és a Sun Dogs (2017).

Xzibit élete

Az Alvin Joiner 1974. szeptember 18-án született Detroitban, Michiganben, és anyja felvetette. Xzibit apja korán hagyta el a családot, az anyja gondoskodott a családról, amely négy testvérből (egy idősebb nővér és testvér, valamint egy fiatalabb testvér és nővér) volt. 1984-ben bekövetkezett halála után Xzibit apja mellett költözött, aki újból házasodott és átköltözött Albuquerque-be, Új-Mexikóba.
Xzibit 14 éves koráig Albuquerque-ben élt, és a szövegek szórakoztatás formájában kezdett írni, miután számos kisebb börtönbüntetésben szenvedett. Végül Xzibit Los Angelesbe költözött, ahol a nővére élt. A város hip-hop erős jelenléte miatt Xzibit úgy döntött, hogy folytatja a zenei karrierjét. Ezért 1998-ban összeegyeztethetné apját.
Xzibit megházasodott egy Krista-val, és két gyermekük van együtt; Xavier és Gatlyn. Xavier korán született 2008. május 15-én, és tizenegy nappal azután született, hogy megszületett. Xzibitnak van egy másik fia, Tremaine, aki 1995. június 8-án született, amikor Xzibit csak 20 éves volt. A Xzibit debütáló stúdióalbuma, az At the Speed ​​of Life elkötelezett a Tremaine számára.

Xzibit karrier

1992-1999: Korai karrier és az Speed of life 

Xzibit 14 éves korában kezdett rap, röviddel azután, hogy Albuquerque-ről Los Angelesbe költözött, majd az “A kiállítás” álnév alatt. 1995 februárjában megjelent az Alkaholiks parti partján, és hamarosan megjelent a King Tee IV életében, a “Free Style Ghetto” pályán. Ugyanebben az évben a Likwit Crew-szal való turné után a Xzibit aláírta a Loud Records-ot és 1996 októberében kiadta az elismert debütáló albumát a Speed ​​of Life-nál, amely a Billboard Hot 200-on 74-et ért el, és elérte a 38-at a kanadai albumon chart. Az album az első áttörő egyedülálló Paparazzi című darabját készítette, amely csúcspontja a No. 86 a Billboard Hot 100-on, és nagyon sikeresnek bizonyult Németországban, ahol a német Singles Chart 11-en ért el.
Miután a következő két évet West Coast földalatti művészének, valamint a Likwit Crew-szal való turnéjának továbbfejlesztésével töltötte, 1998 augusztus 25-én kiadta második albumát, 40 Dayz & 40 Nightz-t, amely az Egyesült Államokban ábrázolt. az 58-as és 50-es szám Kanadában. Elődjéhez hasonlóan ez egy klasszikus nyugati parti hip-hop rekord. Négy egyedülállást hozott létre, a legeredményesebb “Mi U See Is What U Get” az Egyesült Államokban az 50-es számot ábrázolja. Nyugaton növekvő követésével a rapper és a termelő szeme volt. Dre, aki magas színvonalú vendéglátóhelyeket biztosított, valamint csatlakozott Snoop Dogghoz a Dre-produkcióban, a “Limit Top Dogg” albumának “Bitch Please” -jében, és dr. Dre 6x platinaalbuma, 2001, a “Lolo”, “Néhány L.A Niggaz” és a “Mi a különbség” dalokkal az Eminemmel. Az 1999-es évét a The Breaks-ban játszó debütálójával zárta.

Xzibit: 1999-2003: Felemelkedés és Restless

Xzibit Likwit Rhymes, amely többnyire korábban nem kiadott anyagot tartalmazott korábbi felvételeiről és vendéglátóhelyét a Bitch Please II-n, az Eminem mellett, Snoop Dogg, dr. Dre és Nate Dogg. Az áttörése harmadik stúdióalbumával érkezett Dre vezetői és vendégmegjelenéseként Snoop Dogg, Nate Dogg, Eminem, dr. Dre, DJ Quik és az Alkaholiks, többek között, közel 2 millió példányban értékesítettek, és platina minősítéssel rendelkeztek. Három kislemezt hozott létre, a legeredményesebb pedig az “X” volt, amely az Egyesült Államokban 76-nál, 14-ben az Egyesült Királyságban és 4-ben Németországban. Az album Amerikában 12-re emelkedett. Dr. Dre felkérte Xzibit-t, hogy 2000 közepén mutasson be American Up a Smoke Tour-on, amely többek között a Snoop Dogg, az Eminem és a Ice Cube szerepelt. Ugyanebben az évben tehát a Tha Eastsidaz közvetlen videót bűncselekményfilmjében a Madden NFL 2001 videojátékában játszott karakter szerepelt. A mosás, együtt főszerepben Dre és Snoop Dogg, 2001-ben a The Slim Shady Show és a 8 Mile, az Eminem főszereplésével, 2001-ben és 2002-ben. 2001-ben kiadott két koncertfilmet, a Xzibit: Restless Xposed-et, amely a harmadik stúdióalbumának és a különböző élő előadások felvételének, valamint a Tha Alkaholik: X.O. Az azonos nevű rap csoport filmélménye. Így kiadott egy összeállítási albumot a dalokról, amelyekben szerepelt a You Better Believe It.

2002-ben vendégszerepelt a Cedric sorozatban, a szórakoztató előadókban, mint a Mack Daddy a névadó epizódban, és kiadta a negyedik stúdióalbumát, a Man vs Machine-t, és többnyire hasonló vendégmegjelenésekkel, mint elődjével, amely három kislemezt hozott létre. diagram a Hot 100-ban, bár a “Multiply” elérte a 39-et az Egyesült Királyságban és 33-at Németországban. Az album maga is arany volt, bár Xzibit nem volt elégedett a legújabb termékének megmunkálásával és promóciójával, véget vetve a dr. Dre-vel való együttműködésnek. Az album a mai napig a legmagasabb grafikus album, amely az Egyesült Államokban a 3. és Kanadában 8. Ugyanebben az évben 8 Mile-ben és a Country Bears-ben játszott. Továbbra is együttműködött a legközelebbi West Coast kollégáival, elsősorban a Ras Kass és a Saafir között, akivel a Golden State projektet (eredetileg Golden State Warriors) rap kollektívaként, és Tha Alkaholiks alakította, valamint nagyobb neveket, mint Snoop Dogg és Eminem, akit 2003-ban kísérte az All Access Europe turnéján.

2003–2006: Pimp My Ride és Xzibit

Xzibit a 2004-es MTV Video Music Awards-on MiamiXzibitben az Egyesült Államok parti őrségének tagjaival, 2004A népszerű MTV show Pimp My Ride még tovább növelte népszerűségét, mivel 2004-ben bemutatta őt egy nagyközönségnek. , aki hozza az egyén roncsolt autóját a nyugati parti vámhivatalhoz, ahol megújul. A 2007-es lemondásig folytatta a show-t, ezek az évek könnyedén tekinthetők pályafutásuk legeredményesebbnek. Xzibit Berlinben él, 2007-ben. Cent egy pályán, amely többnyire a Dre-korszakból származó zeneszámokat és a 2004 decemberében megjelent ötödik stúdióalbuma, a tömegpusztító fegyverek című darabját nem vágta le. , újraegyesült a Columbia Records-szal, miután elválasztotta egymást a dr. Dre producert és mentort. Az albumnak sikerült aranyat elérnie, de Xzibit ismét elégedetlen volt a címke népszerűsítésével és támogatásával, azzal érvelve, hogy Jessica Simpson-t próbálják előmozdítani, és a címkét haragban hagyja, és függetlenné vált. A “Hey Now (Mean Muggin)” egyedülálló Keri Hilsont ábrázoló utolsó táblázata sikert aratott a Billboard Hot 100-on, amely a 93-as számot érte el, míg a második “Muthafucka” kislemez sikertelen. Zenéjében és Pimp My Ride-jén kívül a Full Clip-ben szerepelt a Busta Rhymes mellett, a CSI: Miami-ban, a The Rap Sheet epizódban. a 2004-es MTV Europe Music Awards Rómában. 2005-ben együttműködött az Alice Cooper sokk rock-legendájával a Dirty Diamonds albumból álló „Stand” című műsoron. Ez azt jelentette, hogy Cooper először jelentette be a rap zenét. Ebben az évben a leggyakrabban elfoglalt, három videojátékban is szerepelt, a Riddick krónikái: Menekülés a Butcher-öbölről, ahol hangja és hasonlatossága adódott az Abbott és a Def Jam őrzőjének: Küzdelem az NY és az NFL 2. utcára, ahol játszható karakter volt.

A következő évben elsősorban a színésznőkre, a hollywoodi blokkolók szerepére összpontosított Derailed a Clive Owen és Jennifer Aniston ellen, ahol Dexterként, XXX: az Unió államjaként Zeke volt, aki szintén LA rapper jégkockával és Hoodwinked-szel szerepelt. Chief Ted Grizzlyt fejezte ki Anne Hathaway, Glenn Close és Patrick Warburton ellen. 2006-ban a Gridiron Gang drámában játszotta a Malcolm Moore-t, és két vendégmegjelenítést tett a The Boondocks animációs sitcomban. Az év során a hatodik stúdióalbumát, a Full Circle-t is kiadta, függetlenül a Koch Recordsról. Az album az 50-es pozícióban volt, de egy kereskedelmi flop volt, amely csak 120 000 példányt értékesített az Egyesült Államokban. A három kislemez egyike sem tudta térképezni, bár a “Concentrate” Németországban 68-ra emelkedett. A lemezen Kurupt, T-Pain és The Game szerepelt, akit segítettek a doktor Advocate albumán, ahol a “California Vacation” pályán rappantott. Ő is dolgozott két videojátékon abban az évben, Def Jam Fight az NY: The Takeover és Pimp My Ride. A 2007-es év csak a Pimp My Ride végső szezonját vezette, bár versenyben a Gumball 3000 2007-es versenyen, ahol a sebességkorlátozás miatt elvesztette vezetői engedélyét.

2006–2012: Full Circle és hiatus

A Pimp My Ride 2007-es törlése után 2008-ban az első év volt, amikor Xzibit nem adott ki albumot korábbi kétéves ciklusában. Bár két filmben a főszereplő az X-Files: Szeretnék hinni, mint Mosley Drummy és American Violet, mint Darrell Hughes, ebben az évben jelentős pénzügyi hátrányt jelentett neki, csak 70.000 dollárt keresve, szemben az egy évvel ezelőtti 500.000 dollárral szemben. A The Alkaholiks Tha Alkaholiksen is szerepelt: Év a Rehab koncertfilméből ebben az évben. 2009-ben játszotta a nagyváradós Big Fate-t az elismert The Bad Lieutenant: New Orleans-i kikötőben, és újrakezdte Abbott szerepét a 2004-es Riddick krónikái: menekülés a hentes öbölről, a Riddick krónikái: Assault a Dark Athena-on, míg a Sony kiadta az első legnagyobb találati albumát, a The Greatest Hits címet. Annak ellenére, hogy pénzügyi gondjait még tovább növelte, mivel 2009 júliusában és 2010 januárjában csődbe kellett mennie, bár mindkét kísérletet elutasították, és házait és holmiját megtartották.

2010-ben vendégszereplője volt a Detroit 1-8-7 bűncselekmények sorozatában, a Royal Bubbles / Needle Drop epizódban. Ő volt a Jabberwock szerepe a Malice n Wonderlandben, az Alice in Wonderland regénye alapján készült rövidfilmben, amely a Snoop Dogg névadó albumának több Malice című kiadványában szerepelt. Az előző szezonban háromszor vendégszerepelték, majd hozzáadták az Extreme Makeover: Home Edition állandó leadásához, ahol a tervezőcsapat tagja. Négy éves szünet után 2010-ben tervezte, hogy kiadja az MMX hetedik stúdióalbumát, de a címkekérdések miatt az év végéig nem bocsátották ki az albumot. 2011 márciusában összeállt az Extreme Music-al, hogy kiadja az Urban Ammo 2 új anyagát. A Xzibit elkészítette, összeállította és elkészítette az összes 40 zeneszámot az összeállítási albumon, amelyet elsősorban professzionális zenei felhasználóknak és anyagi felügyelőknek készítettek. a film / televíziós produkciók számára. Xzibit felkérte Matt Alonzo veterán rendezőt, hogy lője le a két kislemezt, a “Man on the Moon” és a “What It Is” című filmeket, mindketten Young De-val. 2011 áprilisában összefogott Fredwreck és Adil Omar egy dalával a The Mushroom Cloud Effect-en. 2011 végén, a sikertelen pilóta, aki nem jött ki a TV-ben, a hétvégén a Bellevue-ban, a hétvégén a Bellevue-ban jelent meg.

Xzibit: 2012 – napjainkig: Napalm

2011. október 19-én bejelentették, hogy az album címe Napalmra változott. 2012. október 9-én megjelent a Napalm, és a Xzibit a BET Cypher-en jelent meg a 2012-es BET Hip Hop Awards-on. 2012. október 29-én a Xzibit bejelentette, hogy Kanada első, 16 novemberi előadásával kezdődően a fedezetkárosodásról szóló turné kerül megrendezésre . A turné 18 műsorra nőtt, és Xzibit bejelentette, hogy ez volt az első szakasz a 2013-ban folytatódó globális turnén. A tv-filmben szerepelt a Six Team: The Raid az Osama Bin Laden-nél, mint haditengerészeti SEAL, Osama bin Laden halálát ábrázolva. 2013-ban Jason “JC” Dekkerként is megjelent három Hawaii Five-0 epizódjában. 2013. november 8-án a holland szimfónikus Metal Temptation zenekar feltárta a közeljövő hatodik stúdióalbuma, a Hydra címét, műveit és nyomvonalát. A Xzibit a „És mi futtatjuk” harmadik pályán vendégfogadóként szerepel. 2013 októberében a Xzibit kiadott egy albumot a Hiper-hop csoport Serial Killers-dal együtt Demrick és B-Real mellett. A Xzibit nemrég megjelent a dr. Dre stúdióalbumában, a Compton-on, a “Loose Cannons” dalon, a Cold 187um és a Sly Pyper mellett.

Az Egyesült Királyság turnéja során Xzibit beszélt a Hip-Hop Kings munkájáról. Megerősítette egy új albumot, amelyet 2016-ban jelent meg Dr. Dre-vel, mint kiemelt gyártóként. Továbbá Xzibit elmondta Manchesternek a tömegnek, hogy jövőre visszatér a Compton Tourra. Xzibit megerősítette, hogy Dr. Dre és Kendrick Lamar megerősítették a művészeket, akik a Compton Touron lennének.

2016. február 25-én bejelentették, hogy csatlakozni fog a birodalom öntvényéhez, aki Shyne karakterét játszik.

Xzibit balhéi

Rove McManus, 2007 júniusában az Xzibit elhagyta a Rove Live stúdiókat Ausztráliában a tervezett megjelenés előtt. A médiaszolgáltatások arról számoltak be, hogy az Xzibit nem volt önálló számlázás a programban, annak ellenére, hogy még nem is előre lefoglalták. Xzibit szerint a Rove staffer észrevételeinek megtévesztése után lépett le a szettről, aki az Xzibit tájékoztatása után rövidebb volt, mint a rapper, aki tetszett volna, állítólag azt mondta: “Tudod, hosszú utat tettünk csak a programodra. Xzibit ezt rasszista észrevételként vette figyelembe, bár a staffer azt állította, hogy pusztán késői foglalásként hivatkoznak a státuszára.

Gumball 3000

A Gumball 3000 2007-es versenyen az Xzibit fekete Jaguar XJ220-ot vezetett. A rally első napján a holland rendőrség megragadta vezetői engedélyét 160 km / h sebességgel 100 km / h zónában. A büntetés után a járművezető, Fredwreck Nassar producer átvette a kereket, és engedték, hogy folytassák. A holland rádiós személyiség Reinout “Q-Bah” van Gendt-el készített interjújában Xzibit azt mondja, hogy a kilométereket (100 km / h = 160 km / h) tévesztette. Végső soron soha nem kapta vissza a holland rendőrségtől a licencet, és egy újat kellett kérnie az Egyesült Államokban. A Xzibit újra versenyzett mind a 2013-as, mind a 2014-es Gumball 3000-ben.

Xzibit és az adócsalás

A nyilvános nyilvántartások szerint 2010 végétől Xzibit több mint 900.000 dollár volt a bűnözői szövetségi adókkal szemben. A csődöt kétszer, 2009 júliusában és 2010 januárjában próbálta benyújtani, de csődeljárásait elutasították. A Pimp My Ride törlése után elkezdődött a probléma: 2007-ben 497 175 $ -t szerzett; a lemondás után 2008-as bevétele 67 510 dollár volt.


Xzibit interjú

Sajnos jelenleg nincsen még aktuális Xzibit interjúnk.


Xzibit videók és klippek

Xzibit, Nate Dogg – Multiply (Video)(2002)

Xzibit- X (2000)

Xzibit- Paparazzi (1996)


Xzibit diszkográfia

  • 1996: Xzibit – At the Speed of Life
  • 1998: Xzibit – 40 Dayz & 40 Nightz
  • 2000: Xzibit – Restless
  • 2002: Xzibit – Man vs. Machine
  • 2004: Xzibit – Weapons of Mass Destruction
  • 2006: Xzibit – Full Circle
  • 2012: Xzibit – Napalm
  • 2019: Xzibit – King Maker