JoeBack – NEMEZIS 🎬 Klip!!

JoeBack

A JoeBack formáció tagjai Joe BeatKOHO csapatából, és Back streetROYAL csapatából, mindketten a BeatKOHO tagjai voltak. Back egészen pontosan 2012-2016-ig.

A lemezjátszĂłk mögött Keresztes RĂłbert a.k.a. Krossy, aki korábban szintĂ©n a BeatKOHO tagja volt. 2016-ban limitált pĂ©ldányszámban fizikai kiadásban is megjelent, “Ha eljön JoeBack” cĂ­mű lemezĂĽk. Szemben a korábbi “populárisabb” hangzásĂş BeatKOHO irányvonallal ez egy igazi real underground cumĂł. Ez nĂ©hány portálon keresztĂĽl, annĂł ingyenesen letölthetĹ‘ volt.

Az albumot akkor sajnos különböző magánéleti okokból kifolyólag nem tudták rendesen bepromózni, mert számos változás volt akkor mindkettőjük életében pont akkor amire az album elkészült. Részletesebben kifejtve, például többek között Back visszaköltözött Dunaújvárosból szülővárosába Mátészalkára.

Saját véleményük szerint, illetve az akkori visszajelzések alapján úgy érzik, hogy ez egy elég jól sikerült koncepció lemez lett, melyet nem szerettek volna veszni hagyni, ha már szívüket és lelküket beletették a költségekről ógymond nemis szólván.

Mostanra Ăşgy hozta az Ă©let, hogy mind a ketten szeretnĂ©nek vĂ©gre nagyobb figyelmet szentelni a zenĂ©nek Ă©s az Ăşj most következĹ‘ dalaikat minĂ©l több emberhez eljuttatni. Ennek a soron következĹ‘ elsĹ‘ állomása a NEMEZIS klip, melyet az a Liszkai Gábor kĂ©szĂ­tett el Joe Ă©s Back számára, akivel már korábban többször egyĂĽtt dolgoztak más megjelenĂ©seken, de pĂ©ldául 4tress – EGO cĂ­mű videpklipjĂ©t is Ĺ‘ követte el.

A terveik szerint még legalább két videoklip fog napvilágot látni erről a lemezről, illetve ahogy a visszajelzések és a közönség reakciója ezt megkívánja. Ezek mind single megjelenések lesznek majd megjelentetve az összes digitális zeneáruházban is.

Mialatt ezek az új dalok valamint az egykori lemez egyre nagyobb figyelmet kap, úgy közben folyamatosan dolgoznak a háttérben az újabb dalokon, melyekhez szintén terveznek videoklipeket leforgatni. A srácok a Bloose Broavaz Produkció támogatásával újra szeretnének visszatérni a sikerek földjére.

Legyetek rajta a srácok cumóin, kövessétek őket mert igazi klasszik rap shitet nyomnak!

JoeBack – NEMEZIS (official music video)