JoeBack – Nemezis videoklip!!

JoeBack

A JoeBack formáció tagjai Joe BeatKOHO csapatából, és Back streetROYAL csapatából, mindketten a BeatKOHO tagjai voltak. Back egészen pontosan 2012-2016-ig.

A lemezjátszók mögött Keresztes Róbert a.k.a. Krossy, aki korábban szintén a BeatKOHO tagja volt. 2016-ban limitált példányszámban fizikai kiadásban is megjelent, “Ha eljön JoeBack” című lemezük. Szemben a korábbi “populárisabb” hangzású BeatKOHO irányvonallal ez egy igazi real underground cumó. Ez néhány portálon keresztül, annó ingyenesen letölthető volt.

Az albumot akkor sajnos különböző magánéleti okokból kifolyólag nem tudták rendesen bepromózni, mert számos változás volt akkor mindkettőjük életében pont akkor amire az album elkészült. Részletesebben kifejtve, például többek között Back visszaköltözött Dunaújvárosból szülővárosába Mátészalkára.

Saját véleményük szerint, illetve az akkori visszajelzések alapján úgy érzik, hogy ez egy elég jól sikerült koncepció lemez lett, melyet nem szerettek volna veszni hagyni, ha már szívüket és lelküket beletették a költségekről ógymond nemis szólván.

Mostanra úgy hozta az élet, hogy mind a ketten szeretnének végre nagyobb figyelmet szentelni a zenének és az új most következő dalaikat minél több emberhez eljuttatni. Ennek a soron következő első állomása a NEMEZIS klip, melyet az a Liszkai Gábor készített el Joe és Back számára, akivel már korábban többször együtt dolgoztak más megjelenéseken, de például 4tress – EGO című videpklipjét is ő követte el.

A terveik szerint még legalább két videoklip fog napvilágot látni erről a lemezről, illetve ahogy a visszajelzések és a közönség reakciója ezt megkívánja. Ezek mind single megjelenések lesznek majd megjelentetve az összes digitális zeneáruházban is.

Mialatt ezek az új dalok valamint az egykori lemez egyre nagyobb figyelmet kap, úgy közben folyamatosan dolgoznak a háttérben az újabb dalokon, melyekhez szintén terveznek videoklipeket leforgatni. A srácok a Bloose Broavaz Produkció támogatásával újra szeretnének visszatérni a sikerek földjére.

Legyetek rajta a srácok cumóin, kövessétek őket mert igazi klasszik rap shitet nyomnak!

JoeBack – NEMEZIS (official music video)