Assad – Elmentél klippremier az oldalon

Assad

Megjelent a pécsi illetőségű Assad vadonatúj klipje Elmentél címen.

A klip szövegvilága és sztorija egy szerelmi csalódást dolgoz fel és egy exnek állít fájó emléket.

Jó snittek, őszinte sorok, érzelmes előadásmód jellemzi az új motyót.

Mindenkinek ajánlom aki egy érzelmesebb stílusú Assad dalra vágyik.

Csekkoljátok le és dobjatok egy kommentet alá hogy sikerült a motyó!

ASSAD – ELMENTÉL | OFFICIAL MUSIC VIDEO |


2020.11. – Assad – egy új ifjú a pécsi rap porondján

AssadBemutatkozik nálunk az oldalon ASSAD aki egy Pécsett élő ifjú rapper. Assad, 4 évvel ezelőtt elhatározta azt, hogy ő bizony Magyarország legnagyobb rapperei közé fog tartozni. Ahogy elkezdte a középiskolai tanulmányait, megismerkedett azzal az illetővel aki felfedezte benne a tehetséget. Amíg a többiek szorgosan tanultak az iskolapadban, addig ők ketten együtt hangrögzítőre vették fel a dalokat az iskolai öltözőben. Igazság szerint hülyülésnek és szórakozásnak indult az egész projekt. De nem kellett ahhoz sok idő, hogy elkezdje komolyan venni a rap szakmát. Ahogy hozzá hasonlóan sok előadó, így ő is a szegénység mély bugyraiból érkezik. Elsősorban magának szeretne bizonyítani, aztán pedig azoknak a személyeknek is, akik segítik az útját és azoknak az embereknek is, akik kinevették őt és a a zenével kapcsolatban fejébe vett terveit.

Első nagyobb szereplése egy iskolai Ki mit tud-on történt, de elfelejtette a szöveget és így elkezdett rögtönözni, freestyleozni, nagyjából olyan 1000 ember előtt. Szövegeit elsődlegesen a saját megélt dolgaiból meríti, olyan zenéket ír amilyen életszakaszon éppen átmegy. Négy év után jött el először az a pillanat, hogy már tudott egy kicsit minőségibb videóklipet produkálni. Innentől kezdve jobbnál-jobb klipekkel érkezik majd nektek. Egy korábban megrendezésre kerülő tehetségkutatón első helyezést ért el, amire nagyon büszke. Fellépése előtt példaképét nézte telefonján mintegy motivációként Curtis 50 Cent Jacksont. Assad sajnos különböző betegségekkel is küzd, olyanokkal mint például: bipoláris zavar, szorongásos depresszió, de a zene által ezek is egyre jobbak nála.

Assad - Kovács Adrián

Ez sokszor rontja is a zenei tevékenységeit, ugyanakkor előnyt is tud ezekből kovácsolni.
Nagyon sok mély érzéssel teli dalai vannak, amiket akkor írt meg, amikor nem éppen jó hangulatában volt. Ezek a dalok még a fiókjában porosodnak, de elő fogja venni őket és megmutatja a közönségnek.
Sokáig nem tudott zenéket sem felvenni, még klip nélkül sem, elsődlegesen anyagi okokból kifolyólag. De attól függetlenül megírta őket és csak a közeli barátainak rappelte el sorokat. 19 éves korára nagyon sok mindent meg élt, nagyon sok minden átment már. Sajnos életét elég sok tragédia is érte. Saját fiát mentette ki saját maga testi épségét kockáztatva az égő házból. Adrián vagyis művésznevén Assad folyamatosan azt mondta barátainak hogy a VIP-ben fogunk együtt whiskyezni, benzinkutakon enni, miközben éppen turnézni mennek, és csak azokkal fog gurulni akikkel korábban együtt sétált.

A “Csibészek éjjele” című vadonatúj dalának valamennyi része egy pécsi kocsmában készült. Ott is párszor fellépett már, zárás után pedig az utcán folytatták a piálást és a freestyle csatákat.
Assad nagyon hálás azoknak a barátainak akik támogatják őt. Ők sem egy fényes háttérrel rendelkező királyi családból jöttek, de amivel tudják támogatni zenei tevékenységeit azzal segítik őt. Ezért is nagyon hálás nekik.

Magyarországon nincs példaképe de nagyon sok mindenkinek elismeri a tehetségét. Úgy gondolja hogy a zenéi hatással kell hogy legyenek az emberekre, ezért próbál olyan dalokat írni, amiben jól ki tudja fejezni magát illetve az érzéseit. Mindezek mellett az sem utolsó célja, hogy az emberek tudjanak azonosulni az adott témával.

ASSAD – Csibészek Éjjele (Official videoklip)