Wearing.hu – A HipHop Ékszerek a szenvedélyünk

Wearing ékszerek

Miért érdekes számodra a wearing.hu webáruháza.Talán első ránézésre csak egy „cuki rózsaszín” oldalnak tűnhet, ahol csak női ékszereket, és más kiegészítőket árulnak, de most részletesebben bemutatjuk nektek, hogy milyen termékeket találtok meg még kínálatunkban! A termékpalettán sok olyan dolog is szerepel, ami a férfi közönség számára nem túl releváns, viszont például ami téged érdekelhet, az Magyarország legnagyobb HipHop ékszer választéka, amelyet nálunk találsz.
Megragadva a lehetőséget,szeretnénk kicsit jobban bemutatkozni nektek. „Az oldal viszonylag új, ugyanis 2020 nyarán indult el. Kicsit félve, de nagyon eltökélve indítottuk útjára a Wearing weboldalát. Eleinte próbáltunk csak a hölgyek vásárlási igényeit szem előtt tartva, gyűrűket, nyakláncokat illetve egyéb nőknek szóló kiegészítőket forgalmazni. Engem viszont nem hagyott nyugodni ez az üres betöltetlen piaci lehetőség, mint a férfiaknak szóló HipHop ékszerek hiánya. Sokáig elemeztem a külföldi oldalakon megtalálható ékszereket, aztán egy-kettőre magával ragadott az életérzés és nagy szenvedéllyel bele is vágtam.

Wearing Ékszerek
Ami megkülönböztet minket a többi hasonló jellegű webshoptól, az nem más mint hogy egy napos szállítással dolgozunk, tehát akár rendeléstől számított egy munkanapon belül már viselheted is az általad választott ékszert. Amit még fontos megjegyeznünk, az pedig az ingyenes a kiszállítás az ország minden pontjára. Többször futunk bele abba a kérdésbe, hogy mennyire tartósak az ékszereink. Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a vásárló maradéktalanul elégedett legyen a termékkel és a kicsomagolással is egy élményt éljen át. Ami még érdekes lehet, hogy elsők között használunk kerámia kezelést a termékeken, ami azt jelenti, hogy kap egy speciális bevonatot így taszítja a vizet hydorfob technológia, izzadságot és ellenáll az ütésnek is. Anyagát tekintve cink- ötvözetből készülnek az ékszerek, melyeket Európából importálunk nagy mennyiségben. Biztosítunk a vásárlók részére méretre igazítást. Gyakran kérik tőlünk plusz szolgáltatásként a vásárlóink.

HipHop láncok
Próbálunk nyitni, a női vásárlók felé is ezzel a stílussal, akár kicsit finomabb, nőiesebb nyakláncokat beszerezni. Napjainkban ez a stílus unisex lett, így az alap nyakláncokat is előszeretettel vásárolják hölgyek, saját viseletre. Nyilván mi is rendeltünk egy jó pár Bling-Bling ékszert, hogy megnézzük azt, hogy a nők is ugyanolyan feelinggel képesek viselni, vagy ez csak a férfiak sajátja. A stílus maga közel áll a szívemhez, ugyanis én is nagy Rap, illetve HipHop rajongó vagyok. Ezért is próbálom elhozni ezt az amerikai, Bronxi életérzést, hogy ne csak a tengerentúlon élvezhessék a feltűnő ékszerek világát.
Népszerű termékek közé tartoznak a Chainek és a link láncok, ami tapasztalataink szerint jobban szeretnek az emberek iced out gyémánt hatású kivitelben. Az ékszer egyik oldalán kővel díszített a lánc, és igen, még a csat része is, ezért olyan, mint ha jeges lenne. Hát nem egy mindennapi látvány azt elhiheted nekünk. Az ékszer mivel nem nemesfémből készül, így a megfizethető kategóriába tartozik. Igyekeztünk a magyar emberek pénztárcájához igazítani a termékek árait.

Gyűrűk
Vannak extrém formák, esetleg kisebb vagy nagyobb szemmel ellátott nyakláncok és karláncok. Próbálunk mindenki kedvében járni, de véleményem szerint ízlésesen még akár halmozni is lehet őket. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy ne mindenki a nyakláncot lássa meg először rajtunk, hanem magát a teljes viseletünket egy kis kiegészítővel megfűszerezve.
A HipHop kultúra ezen része Magyarországon még nem olyan elterjedt mint Nyugat-Európában, de én bízom benne, hogy ha sok ember megismer minket és a boltot akkor ez majd változni fog. Egyedi az ügyfélkezelésünk, ügyfélszolgálatunk 8-22 óráig mindig készségesen segít az oldalon található chaten. Akár csak egy bizonytalan vásárló képekkel való támogatásáról van szó, vagy akár ha valami nem világos a mérettel kapcsolatban. Igyekszünk kedvezményekkel, akciókkal a vásárlók kedvében járni, hogy minél több elégedett és visszatérő vásárlónk legyen. Szerintem ezen az úton megfelelően helytállunk.

HipHop Karkötő
Folyamatosan érkeznek újdonságaink, melyeket oldalunkra feltöltve, megosztunk több szociális média felületen is. Van Instagram oldalunk, ahol a képek mellett folyamatos posztokat és vásárlói visszajelzéseket töltünk fel, ami ezáltal, a működésünk professzionalizmusát hivatott bemutatnia nagyérdemű közönségnek. Nagyon szeretjük amikor ékszereinket viselik egy-egy videoklipben, interjúkban, vagy esetleg csak egy fotó erejéig. Nekünk minden visszajelzés fontos, ugyanis az elégedettség indikátora ez számunkra. Nem történt még vásárló általi visszaküldés vagy panasz, úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy 99%-os a sikerrátánk. Ez nagy szó a mai világban. Mindig lelkiismeretesen, hibáinkat felismerve dolgozunk a következő projekteken a siker felé. Bízom benne, hogy egyszer majd ha valaki lát majd egy ismerősén egy általunk vásárolt ékszert, akkor tudni fogja, hogy igen azt a wearing.hu oldaláról szerezte be és ő maga is kedvet kap majd a vásárláshoz.

Wearing ékszerek

Általunk forgalmazott kategóriák

Nyakláncok, karkötők

A legnépszerűbb és a legkeresettebb termékek közé tartoznak a nyakláncok és a karkötők. Sokféle lánc típussal találkozhatsz kínálatunkban. Klasszikus Cuban-tól a Figaro-n át, egészen az extrém fazonokig, mint például a tüske lánc, vagy 20 mm-es Prong. De ha csak egy karkötőre vágysz,akkor is biztosan találsz olyat, ami illik a személyiségedhez.

Karórák

A Full Ice órák korszaka beköszöntött hazánkban is. Nem egy visszafogott kiegészítő, de egy férfi alapkelléke lehet. Részletessége gyönyörködted. Kétféle színben elérhetőek. Arany, illetve ezüst színekben. Kérheted méretre állítással is, így amikor megérkezik, már csak viselned kell.

Gyűrűk

Három különböző méretben értékesítjük gyűrűinket 9-es, 10-es és 11-es, kétféle színben. Extrém kialakítású és Full Ice fazonok és kevésbé díszes gyűrűk is megtalálhatóak kínálatunkban. Gyűrűválasztékunk, egyelőre néhány típus, de tervben van a termékpaletta bővítése.

Medálok

Medáljainkat jellemzően a fiatalok vásárolják. Próbáljuk a trendeket és az aktuális divatot egyaránt követni. Termékeink között megtalálhatóak alap típusok, mint például a kereszt vagy a dollár jel, de van Cactus Jack kövezett verzióban is ami a fiatalabb korosztály kedvence.

Napszemüvegek

A nyár alap darabja közé tartozik a napszemüveg, amit kiegészítőként használva nem csak a nap káros sugaraitól védjük meg szemünket, de mellette még jól is néz ki. Napszemüveg választékunk mindkét nem számára kínál opciót. Hordj olyan napszemüveget, ami illik a stílusodhoz!